Katılmak isterdim ama tus dershanem var bu hafta sonu. Başka sefere artık.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Katılmak isterdim ama tus dershanem var bu hafta sonu. Başka sefere artık.
Malesf bende sehir disindayimm
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şuan nevşehir deyim ama cuma günü geleceğim cumartesi aksam çanakkaleye gidecegim. Eğer cumartesi öğlen veya cuma aksam olsa gelebilirim
G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onden yerimizi alalim bi sorun olmazsa gelirim insallah
belki bende gelebilirim
ben bu sefer katılamayacagım iyi sohbetler kırgızstandayım.buraya beklerim herkesi : )) tanrı daglrına götüreyim sizleri
Buluşmaya Katılan ve bazı sebeblerden dolayı katılamayan arkadaşlarımın hepsine teşekkür ederim çok güzel bir sohbet muhabbet oldu![]()
Hep calistigim gunlere denk getiriyon be izzetim![]()
hacı valla söyleseydin yapardık bir şekil 6da buluştuk en son saat 10buçuktu kalkmaya niyetimiz yoktu ama avm kapanacak diye kalktık10 numara bir muhabbet oldu nasip kısmet işallah birdahaki sefere buluşuruz no problem siz isteyen ben organize ederim yine
![]()
Bize gol kenari lazimneyse ksmetse bi dahakine insallah
ortadaki siyah tişörtlü gözlüklü abimizde tam bir fizik öğretmeni havası var. nicki nedir acaba keşke sağdan sola diye belirtseydiniz merak ettim.![]()
Hani foto yokmu [MENTION=13317]mavera[/MENTION]ben olsam 10 dan sonra sirdana giderdik
G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.