YTPara Admini Olsaydım...

Nekadar uygulanabilir bilmem ama tüm üyelikleri iptal eder yeni üyelik başvurusunda eskilerin yaptıgı paylaşımlara bakar açtıgı konulara bakar ona göre üyeliğini onaylar yada kabul etmezdim tüm üyelerin tek bir davet hakkı olmasını saglardım.yeni üye alımıda uzun bir süree yapmazdım ha birde form üyeliğini ücretli hale getirirdim ilk okul ortaokul çocuklarının doluştugu çocuk bahçesine çevrilmesini önlemeye çalışırdım .....

Paylaşım teşekkür puanı açar, anasayfada en cok paylaşım teşekkürü almışları listeliyerek paylaşımı 5 katına çıkarırdım:)

Paylaşım teşekkür puanı açar, anasayfada en cok paylaşım teşekkürü almışları listeliyerek paylaşımı 5 katına çıkarırdım:)

ana sayfa konu dışıyla dolar hocam o şekilde :p

---------- Spam Engelliyici 17:42 ---------- Önceki Mesaj 17:41 ----------

ben olsam şöyle bişi yapmaya çalışırdım- değerli konuları açanların sahibine beğeni vermeden konuya girdirmezdim şu zamanda değerli konular gitgide azaliyor açanlarada önem verilmiyor.

yt dışı konular aldı başını gidiyor resmen geyik forumuna dönüyor.Eskisi gibi sadece yt konuları gormek isterdim.

1- ytpara youtube kanalı açar burada çeşitli programların tanıtımları (telefon sistemi, video düzenleyiciler gibi) youtube ile ilgili özel bilgilerin anlatıldığı hepimizin kullanabileceği forumda hangi mesajda bu video vardı demeyeceğimiz bir platform oluştururdum isteyen arkadaşlar tanıtım videolarını sizin aracılığınız ile bu kanala yükler, tanıtım yapan arkadaşlarada nasıl mail creator, web hosting vs. gibi üyeliklerler varsa paylaşımcı, yardımsever vs. gibi bir özel üyelik sistemi yapar bu arkadaşlara 1 haftalık yada 1 aylık, 3 aylık artık nasıl uygun görülürse bu tarz üyelik verirdim tüm videoları liste dışına alır videolarda para kazanmayı aktif hale getirmezdim.

2- anasayfadaki güncel mesaj atılan son mesajlar bölümününün sayısını 15den 20ye çıkarırdım.

3- ref isteyip daha sonra ref istediği servisin konusuna yorum yazmayanları saglam banlardım

1- Konu dışını kapatırdım. Fazla ağır oldu ise yeni mesajlar kısmında görmek istemediğiniz konular diye bir eklenti yapıp oraya istenilen genel başlıkları engelleme seçeneği koyardım.
2- Bir şey satmak isteyenlere forumdan rastgele 2-3 kişiyi ref yaparak bu kişilerden gelecek referans sonunda konuyu aktif ederdim.
3-Reklam alma kısmını da 2. maddeye bağlantılı hale getirirdim.
4-Forum tarafından faydalı bulunan paylaşım ve paylaşımlar yapan (konu beğenisi burda aktif rol oynar) ayın üyesini ücretsiz özel üyeliklerden birine geçirirdim.
5- 50 lira verin 4584084080 $ kazanın konularına kesinlikle taviz vermezdim.

YTPara admini olsaydım degılde :D [MENTION=8951]Dean[/MENTION] kardeşimin Admin olmasını isterdim :) [MENTION=8951]Dean[/MENTION]'cim admin olsaydın napardın :D :D :D

Forumu komple kapardım :) millet kandırılmaktan kurtulur her bulduğunu satanlardan :)

ytpara admini olsaydım forumda vatan haini barındırmazdım

Facebook da en görülür yere yazardım ytpara admını diye Ne iş yapıyorsun diye soranlarada Türkiyenın en önemli en buyuk sitelerinin birinde yönetıcıydım derdım

Satılan e-book ve türevlerini satışa çıkmadan önce okur belirlenen fiyat kadar eder mi etmez mi ona göre konunun açılmasına karar verirdim.
5 lira etmeyecek e-book yada setlerin yüksek meblağlara satışına engel olurdum.

Satılan e-book ve türevlerini satışa çıkmadan önce okur belirlenen fiyat kadar eder mi etmez mi ona göre konunun açılmasına karar verirdim.
5 lira etmeyecek e-book yada setlerin yüksek meblağlara satışına engel olurdum.

tam duygularıma tercüman oldunuz hocam, bende aynısını yazıcaktım konuyu ana sayfada görünce :)

siyasi tartışma olabilecek konuları açanları ve dine, inanca, insanı değerlerle alay edenleri sınırsız banlardım

Her hafta forumdan bir özgün kanalı anasayfada üstte banner link verirdim.

admin olsaydin eger birini formda banlayinca o kisinin hesabinin silinmesini daha dogru buluyorum bunun nedeni birini formda banliyinca konulari hayla gozukuyor ben gozukmesinin taraftari degilim ve diyelimde 30 tane admin su youtube bolumune bakiyor oraya report/sikayet butonu koyardim eger uygunsuz bir yazi veya kufur ile telafuz edilmis herhangibir sey olursa report dusmesine basip mod/adminlere ileti gidince aninda mudhale edebilirler diye dusunuyorum :)

admin olsaydin eger birini formda banlayinca o kisinin hesabinin silinmesini daha dogru buluyorum bunun nedeni birini formda banliyinca konulari hayla gozukuyor ben gozukmesinin taraftari degilim ve diyelimde 30 tane admin su youtube bolumune bakiyor oraya report/sikayet butonu koyardim eger uygunsuz bir yazi veya kufur ile telafuz edilmis herhangibir sey olursa report dusmesine basip mod/adminlere ileti gidince aninda mudhale edebilirler diye dusunuyorum :)

Ana sayfada report bölümü var zaten, ama üyeler bu bölümü göremiyor yöneticiler görüyor, yani tüm reportları anında görüyoruz zaten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri