YTPara Admini Olsaydım...

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, bir konuda gördüm bu tarz bir mesaj. Biraz da sizin fikirlerinizi duyalım, sizleri biraz daha açık dinleyelim istedim. Çok da fazla cıvıtmadan, "YTPara Admini olsaydım..." şeklindeki cümleyi tamamlayın. Bizler de içlerinden uygulanabilir bulduklarımızı uygulamaya çalışalım. Her türlü görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

Hep beraber daha iyi bir YTPara'ya sahip olmak amacıyla; YTPara Admini olsaydım şunu şunu şunu yapardım dediğiniz ne varsa, buyrun bekliyoruz :)

YT para admini olsaydım isteyenlere belli ücret karşılığında bardak yaptırırdım. Cok zor bi şey değil. Birinin 1-2 saatini ayırıp konuşması lazim yapan yerle

Son düzenleme:
Adsense kesinleşme konusunu gereksiz güncelleyenleri hemen banlardım:)

Forumda sadece bilgi konularına izin verirdim

[MENTION=9270]pynrs[/MENTION] ı banlardım :D şaka şaka

Özellikle tartışma konuları konu dışına açılıyor. Bundan mutevelli oraya açılacak konuların mod tarafından onaylandıktan sonra açılması gerektiğini düşünüyorum.

yt dışı konular aldı başını gidiyor resmen geyik forumuna dönüyor.Eskisi gibi sadece yt konuları gormek isterdim.

ytpara admini olsaydım; trader sistemi kesinlikle kurardım :)

YT para admini olsaydım isteyenlere belli ücret karşılığında bardak yaptırırdım. Cok zor bi şey değil. Birinin 1-2 saatini ayırıp konuşması lazim yapan yerle

Bununla ilgilenmesi için bir moderatörümüzü görevlendirebiliriz.

[MENTION=9270]pynrs[/MENTION] ı banlardım :D şaka şaka

Özellikle tartışma konuları konu dışına açılıyor. Bundan mutevelli oraya açılacak konuların mod tarafından onaylandıktan sonra açılması gerektiğini düşünüyorum.

yt dışı konular aldı başını gidiyor resmen geyik forumuna dönüyor.Eskisi gibi sadece yt konuları gormek isterdim.

Bu ikiliyi birlikte değerlendirerek. [MENTION=11620]era[/MENTION] müsait olduğunda ufak bir işlem gerçekleştirebilir sanıyorum. "Konu dışı" bölümü için moderatör onayından geçiririz konuları.

Ayda bir , bir kişilik gold üye çekilişi yapardım

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] premium sorumlumuz :) Benim görüşüm olumlu. Bunu da yapalım.

ytpara admini olsaydım; trader sistemi kesinlikle kurardım :)

Sistem vardı, kullanılmadı (çok çok az kullanıldı). Öncelikli düzeltilmesi gereken teknik problemler var, onlar bittikten sonra tekrar yapabiliriz.

- Radyo yayını yapardım istek parcaları calardım
- Demirbaş konuları guncellerdim
- Üyeleri kaynastırmak adına ceşitli bulusmalar tertip eder , iyi dostlukların yardımlaşmaların artmasını saglardım
- Toplu konusma platformu kurar , üyelerin iş arkadası edinmesini saglardım
-

ytpara admini olsaydım gerçi adminlerinde pek bişi yaptığı yok bende bişi yapmazdım :)

- Üyeleri kaynastırmak adına ceşitli bulusmalar tertip eder , iyi dostlukların yardımlaşmaların artmasını saglardım

Radyo için bir yönetim olarak toplanalım, üstlenmek isteyen biri olursa DJlik ve DJ yönetimiyle ilgili bence de gerçekleştirebiliriz.

Buluşmaları üyelerimiz tertip edince daha içten, daha hızlı oluyor bu işler genelde. Toplu konuşma platformu da skype + bilgisayar için whatsapp geldiğinden beri mantıklı değil; ancak whatsapp grubu da kurulabilir. Bunu da açıkçası sınırlamak istemiyoruz kişiler ile. Forumda tartışılması konuların genelde daha avantajlı oluyor.

@kursad smod yapardım, o gerisini hallederdi.
:D

Ytpara admini olsaydım spamdan ziyade özgün kanallara yönelik çalışmalar için konular açardım :) Ayrıca bu konularada özgünde başarıya ulaşmış modlarıda eklerdim :D

-

+1 liyorum

ilk işim YT Araçlarını güncellemek olurdu

Bir aralar canlı sohbet tarzında konuşmalar geçiyordu.Öyle bir şey forumu tekrar ayaklandırabilir diye düşünüyorum.YTPara Admini olsaydım canlı sohbet ortamı kurardım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri