Ytpara Ailesi Desteğe Varmısınız?

cosgunum

Kayıtlı Üye
Merhabalar değerli arkadaşlarım...
Büyük çoğunluğunuz biliyordur yaklaşık bir hafta kadar önce ilk burada sizlerle paylaştığım "Düğün Dernek - Entarisi Dım Dım Yar - (Talking Tom Versiyon )" isimli videom özellikle Facebook ortamında büyük patlama gerçekleştirdi. Fakat paylaşımların çooook büyük bir bölümü Facebook videosu olarak gerçekleştiği için belkide milyonlarca izlenim elde edeceğim yerde 50-60 bin sınırında kaldım şu an...Videoyu paylaşan Facebook sayfalarıyla iletişime geçmek için her yolu denedim ama tabiri caizse hiçbiri tınlamadı beni. Bu benim inanın çooook zoruma gitti. Bende videoyu esas ve ilk olarak paylaştığım SuperTalkingTomTV kanal ismiyle bir Facebook sayfası açtım. Ve videomu bu sayfada bende Facebook videosu olarak paylaştım. Bundan sonraki tüm talking ve benzeri tarzı videolarımı bu sayfada paylaşacağım...Bilmiyorum yaptığım ne kadar doğru ama bir dahaki sefere emeklerimin boşa gitmesini istemediğimden işte tam bu noktada Ytpara ailesi olarak desteğinize ihtiyacım var...Hemen hemen herkes iyi kötü Facebook kullanıyor...Sırf bu insanlara inat bana destek olup sayfamı beğenir ve eş dostunuza davet gönderirseniz çok mutlu olacağım.. Burası benim için gerçekten bir aile ortamı oldu ki geçen gece ben yokken bile burada ve hatta bilimum facebook sayfa yorumlarında hakkımı savunmaya çalışan arkadaşları gördükçe daha iyi anladım...Ne dersiniz bu kardeşinize desteğe varmı sınız?
https://www.facebook.com/photo.php?v=565626086864727&set=vb.565619660198703&type=2&theater

Hocam bahsi geçen spam facebook video linklerinide eklerseniz , onları şikayet etme konusunda da itinayla yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum , Liked

Bir çok arkadaşım destek verecektir abi bundan emin olabilirsin.
Bu ortamda birbirimize destekçi olacağız ki bazı şeyler yürümeye devam etsin. Gözü kapalı destekçi olan kişileri zaten etiketledim konuyu görmekte zorlanırlarsa diye. :)
[MENTION=1416]EmreDemirci[/MENTION] [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] [MENTION=247]Titan[/MENTION] [MENTION=2850]By.Solver[/MENTION] [MENTION=2717]baris545[/MENTION] [MENTION=2499]By_MeCHuL[/MENTION] [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] [MENTION=2298]dreamblack[/MENTION]

Diğerleri de görecektir eminim.

Beğendim, 5 sayfamda da paylaştım abimin videosunu, umarım hak ettiğin gibi başarılı olursun abi ;)

Sen istersinde biz olmayizmi ustad.Elimizden ne geliyorsa yapariz forumdaki dostlarimiz icin..

Hocam bahsi geçen spam facebook video linklerinide eklerseniz , onları şikayet etme konusunda da itinayla yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum , Liked

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
https://www.facebook.com/photo.php?v=234252850080259
https://www.facebook.com/photo.php?v=504989016284658
Geçen günkü esas devam eden konum içerisinde verilen ve iletişime geçmeye çalıştığım fakat hiç bir dönüş alamadığım sayfalara ait linkler bu şekildedir...Destek için teşekkürler...
beğenildi beğendirildi :D
Teşekkürler kardeşim...Harbi EmekThor adamsın :D
Bir çok arkadaşım destek verecektir abi bundan emin olabilirsin.
Bu ortamda birbirimize destekçi olacağız ki bazı şeyler yürümeye devam etsin. Gözü kapalı destekçi olan kişileri zaten etiketledim konuyu görmekte zorlanırlarsa diye. :)
[MENTION=1416]EmreDemirci[/MENTION] [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] [MENTION=247]Titan[/MENTION] [MENTION=2850]By.Solver[/MENTION] [MENTION=2717]baris545[/MENTION] [MENTION=2499]By_MeCHuL[/MENTION] [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] [MENTION=2298]dreamblack[/MENTION]

Diğerleri de görecektir eminim.
İşte tamda bu nedenle aile gibisiniz diyorum sizlere...Sağolun Varolun...

bende aktif bir sayfamda paylaştım. Umarım istediginiz sonucu yakalarsınız. :)

Abi sözü mü olur ayıp ettin ama bu iş böyle gitmez senin farklı bi yöntem belirlemen gerekli :)

bugün çok izlenen videolara bakarken senin videonu gördüm ve vay be patlamış dedim:)
ilk paylaştığın gün de farkını ortaya koyuyordu zaten...

abi ben seni davet ediyorum sen beğenip beni tekrar davet ediyorsun :D:D:D

Demekki sen beğenmemişsin :D

---------- Mesaj saat 01:39:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:37:50 civarında gönderildi. ----------

Merhabalar değerli arkadaşlarım...
Büyük çoğunluğunuz biliyordur yaklaşık bir hafta kadar önce ilk burada sizlerle paylaştığım "Düğün Dernek - Entarisi Dım Dım Yar - (Talking Tom Versiyon )" isimli videom özellikle Facebook ortamında büyük patlama gerçekleştirdi. Fakat paylaşımların çooook büyük bir bölümü Facebook videosu olarak gerçekleştiği için belkide milyonlarca izlenim elde edeceğim yerde 50-60 bin sınırında kaldım şu an...Videoyu paylaşan Facebook sayfalarıyla iletişime geçmek için her yolu denedim ama tabiri caizse hiçbiri tınlamadı beni. Bu benim inanın çooook zoruma gitti. Bende videoyu esas ve ilk olarak paylaştığım SuperTalkingTomTV kanal ismiyle bir Facebook sayfası açtım. Ve videomu bu sayfada bende Facebook videosu olarak paylaştım. Bundan sonraki tüm talking ve benzeri tarzı videolarımı bu sayfada paylaşacağım...Bilmiyorum yaptığım ne kadar doğru ama bir dahaki sefere emeklerimin boşa gitmesini istemediğimden işte tam bu noktada Ytpara ailesi olarak desteğinize ihtiyacım var...Hemen hemen herkes iyi kötü Facebook kullanıyor...Sırf bu insanlara inat bana destek olup sayfamı beğenir ve eş dostunuza davet gönderirseniz çok mutlu olacağım.. Burası benim için gerçekten bir aile ortamı oldu ki geçen gece ben yokken bile burada ve hatta bilimum facebook sayfa yorumlarında hakkımı savunmaya çalışan arkadaşları gördükçe daha iyi anladım...Ne dersiniz bu kardeşinize desteğe varmı sınız?
https://www.facebook.com/photo.php?v=565626086864727&set=vb.565619660198703&type=2&theater

Sayfayı Beğendim videoyu zten paylaşmıştım bir daha paylaşırsam başka videomu bulamadın diye küfür ediyorlar .)

hep destek,tam destek ne zaman istersen hocam :)
zaten videonuda senin linkinle paylaşmıştım facede bol kazaçlara inşallah..

Demekki sen beğenmemişsin :D

---------- Mesaj saat 01:39:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:37:50 civarında gönderildi. ----------

Sayfayı Beğendim videoyu zten paylaşmıştım bir daha paylaşırsam başka videomu bulamadın diye küfür ediyorlar .)
Biliyorum Akmaster kardeşim...Desteğini hissetmek güzel teşekkürler...
bugün çok izlenen videolara bakarken senin videonu gördüm ve vay be patlamış dedim:)
ilk paylaştığın gün de farkını ortaya koyuyordu zaten...
Fark yaratmanın etkisinin youtube kanalımada yansımasını istiyorum beeennn :((

Abi yabancı dille de takılabilirsen bu şekilde daha çok yayabiliriz, Türkçe'de sınırlı benim kaynaklar :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri