YTpara ailesi olarak gelin bir çocuk sevindirelim

Oyuncaktan ziyade imkanları yoksa gıda yardımı yapılsa daha iyi olur kanaatindeyim.

gıda hiç düşünmemiştim oyuncaklarla ugrasıp acısını biraz daha unutur diye düşünmüştüm o yüzden hocam gıda yardımıda yapılır duyarlı arkadaslar oldugu sürece

hocam tam olarak ne ihtiyaç var bunları pm ile yollar mısın?

Buda benden olsun :) küçük youtuber adayına :)
Çocuklar için olanıda var bu youtube yazısının png formatını daha önce bulmuştum şimdi bulamadım. resim indiriyom kenarlarında beyazlıkları felan silemiyom yazı olarak görünmesini istiyorum. daha önce yapmıştım ama şimdi yapamadım bilen varsa onuda göstersin aramak zorunda bırakmayın beni :D

bu kadar az da mı kalmış yardım. binlerce k çekim yaptığının fotoğrafını çekip koyan arkadaşları da bekleriz

bu kadar az da mı kalmış yardım. binlerce k çekim yaptığının fotoğrafını çekip koyan arkadaşları da bekleriz

Toplanan yardımlar :

350 tl para (300 tl si lcd ekran mouse klavye alınacak)

çorap iç çamaşırı ve kırtasiye malzemesi (kırtasiye malzemesi göndermek isteyen olursa üzerine eklenebilir)

1 adet bilgisayar kasası göndericek arkadasımızın birisi pazartesi kargoya verecekmiş.

Paypaldan 50 tl yardım daha gelmiş arkadaslar ismini vermek istemeyen bir arkadaşımız yardım eden herkese çok teşekkür ederim bugün lcd ekran klavye ve mouse alıcam kalan parayı yardım aldıkca giyecek ve gıda alıcam önümüzdeki haftada goturup vericem

Son düzenleme:
Bugün lcd monitor ve klavye mouse aldim 255 tl tuttu yardım eden arkadaslara eve gidince fotoğrafını cekip yolliyacagim ayrica 50 tl forumdan bir abimiz göndermiş bi 50 tl gönderen arkadaşımız var eve gidince bakicam kim olduğuna yardım icin toplanan paralarla bim hediye karti alıp vermeyi düşündüm yardımda bulunan herkese tekrar teşekkür ederim

kardeşim nereye kargolanacağını pm geçersen kalvaye-mause set göndereyim....

Toplanan yardımlar :

350 tl para (300 tl si lcd ekran mouse klavye alınacak)

çorap iç çamaşırı ve kırtasiye malzemesi (kırtasiye malzemesi göndermek isteyen olursa üzerine eklenebilir)

1 adet bilgisayar kasası göndericek arkadasımızın birisi pazartesi kargoya verecekmiş.

arkadaşlar pc almak bence çok mantıklı değil aslında o çocuğun pantolana-gömleğe-tişörte-ayakkabıya ihtiyacı vardır....

arkadaş kasa gönderyorsa ikinci el 17 lcd ekran 100 tl klavye mause ben gönderirim yani 300 tl ayarıdğınız lcd ekran klavye mauseyi 100 tl ye çıkartır...gerideki 200 tl ye tişört-pantolan gömlek-ayakakkabı vs alınsın

arkadaşlar pc almak bence çok mantıklı değil aslında o çocuğun pantolana-gömleğe-tişörte-ayakkabıya ihtiyacı vardır....

arkadaş kasa gönderyorsa ikinci el 17 lcd ekran 100 tl klavye mause ben gönderirim yani 300 tl ayarıdğınız lcd ekran klavye mauseyi 100 tl ye çıkartır...gerideki 200 tl ye tişört-pantolan gömlek-ayakakkabı vs alınsın

Hocam 2. El kullanilmis elektronik tamamen şans isi kıyafette alinacak önümüzdeki hafta kendim ***ürüp alışveriş yapcam kiyafet alışverişi kalan ucret bim hediye kartına gidicek hediye karti alip verecegim

Hocam 2. El kullanilmis elektronik tamamen şans isi kıyafette alinacak önümüzdeki hafta kendim ***ürüp alışveriş yapcam kiyafet alışverişi kalan ucret bim hediye kartına gidicek hediye karti alip verecegim

ben yetkili firmadan alıyorum kardeş...sıkıntılı çıkmaz çıkarsada 3 ay değişim garantili....atom bilişim.....neyse siz bilrisinz....almadıysanız ben atom bilşimin internet bayisiyim 100 tl ye alırız 17 lcd ekranı

ben yetkili firmadan alıyorum kardeş...sıkıntılı çıkmaz çıkarsada 3 ay değişim garantili....atom bilişim.....neyse siz bilrisinz....almadıysanız ben atom bilşimin internet bayisiyim 100 tl ye alırız 17 lcd ekranı

19.5 inc alındı lgnin 2 yıl koşulsuz garanti klavye mouseda ayni şekilde 2 yil garantili

bimde hediye kartları satılmıyormuş artık tansaş veya migrosta satışı varmı araştırıcam varsa elimde kalan 255 tl lik parayla hediye kartı alıp vericem erzak alıp versekte aynı hesaba gelicek sadece ihtiyacı olanları kendi gidip alıcak başka fikri olan varsa yazabilir her türlü yoruma tavsiyeye açıgım

Kırtasiye malzemesi konusunda destek olmak isteyen arkadaşlar özel mesajla ulaşabilir.

Bir miktar para gönderdim pazartesi hesabına geçer herhalde eft.

teşekkürler hocam işlerim vardı ondan yeni geldim gönderdiğiniz para ile diğer paraların üzerine eklenip tansaş veya migros hediye kartı alıncak tekrar teşekkür ederim yakın zamanda faturaların ve alınan ürünlerin hepsinin toplu resmini yollıcam yardım yapan kişilere.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri