YTpara ailesi olarak yetim çocuk sevindirelim - 2

karayaman

Süper Moderatör
YTpara ailesi olarak gelin bir çocuk sevindirelim - 2

merhaba arkadaşlar daha önce http://www.ytpara.com/konu-disi/43278-ytpara-ailesi-olarak-gelin-bir-cocuk-sevindirelim.html bu konuyu açmıştım bir arkadaşımız bilgisayar kasası göndericekti fakat göndermedi bir arkadaşımız kırtasiye malzemesi ve çorap çamaşır vs. göndericekti malesef o da göndermedi isimleri vermek istemiyorum fakat bu iş çocuk oyuncağı değil.

konu şu :

Sağolsun forumdan bir arkadaş lcd ekran ve mouse için para göndermişti.Şu an lcd ekran ve mouse klavye seti aldım 265 tl kalan paraya hediye çeki alıncak hediye çeklerinide alıp ayın 4 ü gibi götürüp vermeyi düşünüyorum.Eğer ben yardım edebilirim veya bende kullanmadığım bilgisayar kasası var diyen varsa - kırtasiye ve giyim konusunda yardım etmek isteyen olursa lütfen pm atın.Ayın 4 üne kadar kasa dahil herşeyin hazır olup götürülmesi gerekli.Ayrıca havadan sözler vercek-boş konuşup sonra sözünü tutmayacak arkadaşlar lütfen yardım ederim vs. yazmasın bu iş çocuk oyuncağı değil.Şimdiden teşekkür ederim.

NOT : Konuyu okuyan - gören arkadaşlar güncellerse daha cabuk halledileceğine inanıyorum

toplanan yardımlar şu ana kadar alınanlar : Faturalarıyla birlikte (ayrıca su an 230 tl okullar acıldıgında kırtasiye ve kıyafet için duruyor)

2vXyXO.jpg

BopEpG.jpg

Z2bWbz.jpg

onD2Dq.jpg

Halen yardım etmek isteyen olursa alışveriş çeki alıp gönderimini sağlıyabilirim burdan yardımda bulunan bulunmayan ve destek olan herkese teşekkürlerimi sunarım

Son düzenleme:
sana nasıl güvenelim kardeşim hırsız dolu bu aralar,bu mileti ikna etki yollasınlar

sana nasıl güvenelim kardeşim hırsız dolu bu aralar,bu mileti ikna etki yollasınlar

Hocam gereken yardım yapıldıgında veya alışveriş işlemleri tamamlandıgında fatura vs. gönderilcek yardım eden arkadaşlarımıza ayrıca güvenilmese su ana kadar toplananlar toplanmazdı diye düşünüyorum size tavsiyem baltalancak konular bu konular değil kendinize başka konu bulabilirsiniz.

Çorbada bizimde tuzumuz olsun
Allah şimdiden kabul etsin ...

Yardımlarınızı allah kabul etsin arkadaşlar..

Konumuz güncel olsun :) 1 adet bilgisayar kasası için yardımları bekliyoruz arkadaşlar

halen 1 adet bilgisayar kasa eksigi var arkadaşlar monitör klavye mouse var elimizde 1 adet bilgisayar kasası için yardım edecek arkadaş bekleniyor.

Parası olupta yardım edemeyenler var. Parası olmadığı halde yardım etmek gerçekten zor bir iş, başkalarından isteyip, ihtiyaç sahiplerine vermek herkesin harcı değil. Allah yardımlarınızı daim etsin.

Konuya resimler eklenmiştir. Devamı gelecektir.

---------- Spam Engelliyici 21:06 ---------- Önceki Mesaj 21:03 ----------

konu başına fotoğraflar eklendi hocam bakabilirsiniz artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri