Ytpara ailesinden yardım bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Davranışlarını hal ve hareketlerine begendigim büyüklerim ne kadar iyi dedigim abiler bu konu sayesinde ortaya çıktı ne kadarda kırıcı mesajlar yazılmış bu konuda Allah iyi insanları yoldan saptırmasın karanlıga düşürmesin kalp kırdırmasın. Saygılar sevgiler... Bu arada abi inşallah beklenen yardımda gelir.

life is pain... Hayat acıdır, kırıcıdır.Burdaki insanlarda haklı bir şey diyemezsin dışarda o kadar çok gerçekten muhtaç olanlar var ki sorup soruşturmak istiyorlar

life is pain... Hayat acıdır, kırıcıdır.Burdaki insanlarda haklı bir şey diyemezsin dışarda o kadar çok gerçekten muhtaç olanlar var ki sorup soruşturmak istiyorlar

Dışarıdada yardıma muhtaç olan insanlardan kimlikmi istiyorlar? Yada evlerinemi bakıyorlar? Bu aralar her konuda sinir stres hakim farkında degil misiniz? Adsense işlememe girmeme saçmalıgı psikolojimizi bozdugu düşüncesindeyim ben. Degiştirmedi beni bu son 2 ay diyen yalan söylüyordur :) Ama insanın içindeki niyettir önemli olan iyilik yapmak istiyorsa karşısındakine eder etmek istemiyorsa bu kadar kurculanmamalı bence. Ben 1 sene önce bana edilen yardımları biliyorum o kadar zor durumda bana öyle yardım ettiki forum inanamazsın. Şimdi forumun bana verdigi güzelligi bende löseve mahallemdeki küçük kardeşlerime yardım ederek ödüllendiriyorum. Bana hayatın her zorlugunu ytparadaki abilerim,kardeşlerim ögretti. Bu kadar uzun yazmak istemezdim ama bazı insanlar belki ne demek istedigimi anlarlar :) Saygılar..

Su konuda hasanni savunanlar inanlar 100 tl lik yardim yapsinlar adamin derdi
Kalmaz:)) elestirenlere kimlik istiyenlere gidip gercek mi diye bakacak kisiye tepki koyacaginiza pamuk ellerinizi cebe atinda yardim edin:)

Konuyu uzatmaya gerek yok bence,gerçek bi ihtiyaç varsa forum bunu halleder,yardım etmek isteyende hemen yardım eder herhangi bir ispat beklemeden,burda insanları prensipleri için eleştirmenin arkadaşa bi faydası yok kuru muhabbet o.

Son düzenleme:
Dışarıdada yardıma muhtaç olan insanlardan kimlikmi istiyorlar? Yada evlerinemi bakıyorlar? Bu aralar her konuda sinir stres hakim farkında degil misiniz? Adsense işlememe girmeme saçmalıgı psikolojimizi bozdugu düşüncesindeyim ben. Degiştirmedi beni bu son 2 ay diyen yalan söylüyordur :) Ama insanın içindeki niyettir önemli olan iyilik yapmak istiyorsa karşısındakine eder etmek istemiyorsa bu kadar kurculanmamalı bence. Ben 1 sene önce bana edilen yardımları biliyorum o kadar zor durumda bana öyle yardım ettiki forum inanamazsın. Şimdi forumun bana verdigi güzelligi bende löseve mahallemdeki küçük kardeşlerime yardım ederek ödüllendiriyorum. Bana hayatın her zorlugunu ytparadaki abilerim,kardeşlerim ögretti. Bu kadar uzun yazmak istemezdim ama bazı insanlar belki ne demek istedigimi anlarlar :) Saygılar..

Tabikide evlerine bakıyorlar burdaki çoğu kişi senin 2 katın deneyime sahip bu forumda daha önce çok olaylar oldu.Demek istediğim burda sana incitici kırıcı gibi gelen yorum yapan insanlarn tek amacı doğruya ulaşabilmek, emin olabilmek.Hayat senin perspektifinden senin yaşından gayet hoş.Çoğu konuda seninle hemfikir olsakta tecrübe etmediğin bilmediğin çok şey var o yüzden bu arkadaşları anlayışla karşıla zaman senin için aktığında yahut sağlam tecrübeler edindiğinde, dilin yandığında emin ol sende kuşkucu olursun canım kardeşim.

Konuyu uzatmaya gerek yok bence,gerçek bi ihtiyaç varsa forum bunu halleder,yardım etmek isteyende hemen yardım eder herhangi bir ispat beklemeden,burda insanları prensipleri için eleştirmenin arkadaşa bi faydası yok kuru muhabbet o.
Katılıyorum arkadaşım, arkadaşa inanan gönlünden ne koparsa yardımında bulunsun.Yardım edenden de etmiyenden de Allah razı olsun.
[MENTION=9888]karahasan[/MENTION] hesap bilgilerini PM den ulaştır kardeşim üzerimize düşeni imkanımız dahilinde gönderelim.
Allah yar ve yardımcımız olsun.

Tabikide evlerine bakıyorlar burdaki çoğu kişi senin 2 katın deneyime sahip bu forumda daha önce çok olaylar oldu.Demek istediğim burda sana incitici kırıcı gibi gelen yorum yapan insanlarn tek amacı doğruya ulaşabilmek, emin olabilmek.Hayat senin perspektifinden senin yaşından gayet hoş.Çoğu konuda seninle hemfikir olsakta tecrübe etmediğin bilmediğin çok şey var o yüzden bu arkadaşları anlayışla karşıla zaman senin için aktığında yahut sağlam tecrübeler edindiğinde, dilin yandığında emin ol sende kuşkucu olursun canım kardeşim.

Belkide haklısın abi :) Sütten agzı yanan üfleyerek yer fakat ben sadece bu konu için konuşmuyorum bugünlerde nedense her konuda herkesde bi stres sinir var. Ben yapılan iyiligin Allah ile kul arasında oldugunu düşünüyorum. Egerki kişi şahıs veya şahıslar zaten dolandıracaksa her türlü dolandırıyor yani. İstedigin kadar elinde tc kimlik olsun veya herşey yani. Oda onun vicdanına kalmış demek istedigim. :) Babamın borçlarını ödemeseydim belki bende hasan abiye bu ay yardım edebilirdim. Allah yar ve yardımcın olsun Hasan abim. Konuyuda meşgul ettim biraz kusura bakmayın.

Son düzenleme:
omrumde ilk defa bu konuyu acarak hata yaptım. konu buraya gelecegini hiç tahmin etmemiştim anladımki yardım istememden rahatsız oldunuz kusura bakmayın. allah'ım hepinizden razı olsun. [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] hocam mumkunse konuyu tam olarak silermisin rica etsem.

omrumde ilk defa bu konuyu acarak hata yaptım. konu buraya gelecegini hiç tahmin etmemiştim anladımki yardım istememden rahatsız oldunuz kusura bakmayın. allah'ım hepinizden razı olsun. [MENTION=13625]Sabırlı[/MENTION] hocam mumkunse konuyu tam olarak silermisin rica etsem.

'' Utanırım, utanırım fukaralıktan '' diyordu Ahmet ARİF Anadolu şiirinde, sen utanma kardeşim, Allah büyük... Skyp dan ulaş 1 hafta içinde yanına gelecem Allah kısmet ederse yüz-yüze ne yapabiliriz konuşuruz.
Konu kilit...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri