Usde terste kaldim usd ile borsaya girebiliyormuyuz ve banka ile yapiilabiliyormu araci firmalara guvenmiyorum
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cepteteb den hisse al-sat yapabilirsin,dolarla olmaz tl ye çevireceksin önce
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Usde terste kaldim usd ile borsaya girebiliyormuyuz ve banka ile yapiilabiliyormu araci firmalara guvenmiyorum
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam nerden alıyorsunuz bu hisseleri
[MENTION=48460]whitedevil1[/MENTION] bankaların komisyon oranları daha yüksek değil mi? Önerdiğin bankalar var mıdır?
Yabancı hisseler nerden alınıyo? Hazirana Vega çıkınca iyice artar AMD hisseleri.geçen donanımhaber'de mesut çevik anlatmıştı türkiyeden biri 100 bin dolar amd hissesi aldı tabi amd ryzen ve gelecek olan ekran kartı vega'ların muhteşem çıkışları adamı milyoner yapmışşu an alınacak en iyi hisse amd'nindir vega'nın çıkışıyla kar manyağı olursun
![]()
Yabancı hisseler nerden alınıyo? Hazirana Vega çıkınca iyice artar AMD hisseleri.
Sanal borsadan pazar günü KARELden 100Klık hisse aldım.Şuanda sattım 7.5K TL kar ettim.Bence borsayı oyunla öğrenmek lazım.
![]()
sanal borsayı nereden oynuyorsunuz link atarmısınız
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.