► Ytpara Borsa Konusu ►

1 aydır işi öğrenmeye çalışıyorum gerçekten yeni başlayanlar için çok riskli gündemi iyi takip etmek gerekli. Osmanlı Menkul ile çalışıyorum şuan sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

Bende de thy brisa ve otkar hisseleri mevcut. Eğer ki elinizde suan yatırım yapmadiginiz paraniz mevcut ise aselsan ve sasa yı mutlaka inceleyin derim. Aselsan bu ülkenin göz bebeği evladiyelik bi kağıt bence al kağıdı bekle. Suan 20.78 olan değeri 2023 e kadar 100 olacaktır. Daha onceden takip edenler bilir 20 liradan bolundukten sonra suan tekrar 20 liraya geldik yani bolunme olmasaydi suan 40 liraydı. YTD

herhangi bir bankanızadan işlem yapabilirsiniz. aracı kurumlarla konuşmak zorunda değilsiniz.
ücretsiz seans izleyebilir alım satım yapabilirsiniz... ister 30 tl ile ister 500 ister bin fark etmez. ilk işleminiz kesinlikle az olsun. 50 tl al-sat gibi.

**bankanızdan yatırım hesabı açtırdığınızda borsada açılır.... yıllık masraf 80 yada 100 tl arasıdır.

[MENTION=48460]whitedevil1[/MENTION] bankaların komisyon oranları daha yüksek değil mi? Önerdiğin bankalar var mıdır?

[MENTION=48460]whitedevil1[/MENTION] bankaların komisyon oranları daha yüksek değil mi? Önerdiğin bankalar var mıdır?

Yaptığın işleme göre rakamsal büyüklüğe göre değişir. Ben yıllardır kullanıyorumn 1 kademe geliri kadar komisyon oluyor maksimum. Aracı kurumlarda zırt pırt aradıkları için hoşuma gitmiyor.

geçen donanımhaber'de mesut çevik anlatmıştı türkiyeden biri 100 bin dolar amd hissesi aldı tabi amd ryzen ve gelecek olan ekran kartı vega'ların muhteşem çıkışları adamı milyoner yapmış :D şu an alınacak en iyi hisse amd'nindir vega'nın çıkışıyla kar manyağı olursun :D
Yabancı hisseler nerden alınıyo? Hazirana Vega çıkınca iyice artar AMD hisseleri.

Cimsa, boluc ve ttrak tutan varmı aramızda uzun vadeli :)

Bitcoin borsasını tavsiye ederim çok daha zevkli :)

Yabancı hisseler nerden alınıyo? Hazirana Vega çıkınca iyice artar AMD hisseleri.

onu bende bilmiyorum ama şu an amd iyi çıkış yapar yağıyorda, ben türkiyede nasıl alıcağız onu araştırıyorum, ama kaç bin tl minumun yatırılıyor onu merak ettim..

sanal borsa

Sanal borsadan pazar günü KARELden 100Klık hisse aldım.Şuanda sattım 7.5K TL kar ettim :D.Bence borsayı oyunla öğrenmek lazım.

9QZR7Z.png

sanal borsayı nereden oynuyorsunuz link atarmısınız

[MENTION=48460]whitedevil1[/MENTION]

hocam aselsan almayı düşünüyorum , ne dersiniz,

20,75 den açılış yaptı bugün 20:30a indi şuan

edit neyse aldım, 20,280a indi, hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:
Hocam hayırlısı.Hızlı davranmışsınız. Ben artık bukadar cesur olamıyorum şahsen ;) Borsada fırsatlar ve kağıtlar bitmez.

Alım yaparsanızda bir kerede almayın. 3 e böl paranı düştü biraz aldın diyelim.... sonra dahada düşerse yine aynı kağıdı daha ucuza alarak, alış maliyetini düşük tutabilirsin. Ben şahsen aselsanı yıllık tutarsan bişedemiyorum ama kısa vadede biraz bi düzeltme yer kar satışı yer diye kişisel olarak düşünüyorum.

arkadaşlar merhabalar, bu borsa üzerine yoğunlaşmak öğrenmek istiyorum. tavsiye edebileceğiniz bir kaynak var mıdır? bir de geçen gün bir konu daha vardı borsa ile ilgili r10da konu açmıştı sanırım biri o konunun linkini bulamadım bilen atabilir mi

Borsa herkese şart. okullarda eğitimi verilmeli. finansal okur yazarlık eğitimi zorunlu olmalı hatta. borsayı az para ile öğrenmeye çalışın.

analiz öğrenin temel ve teknik analiz. bunları öğrenmeden kulaktan dolma bilgilerle hiç bulaşmayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri