ytpara.com 1. Tavla Turnuvası

turnuvaya katılır mısınız ?

• evet katılırım

Oy: 0 0,0%
  • hayır katılmam

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .
bilgin 3 - bayburt16 1 oyun üç olarak bitti...

daha önce kayıt yaptırmadınız malesef hocam.

---------- Mesaj saat 22:37:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:35:13 civarında gönderildi. ----------

*3* skoruna ulaşan kazanacak.

sanırım soundmaster neti düştü. yeni masa actım beklemedeyim.
[MENTION=5095]kskcoliq[/MENTION]; rakip kim olacak bekleyelimmi habermi vereceksin.

kusura bakmayında ben gıremedım bır turlu odaya java eklentısını yukluyom genede gıremedım dıger arkadaslara basarılar

sanırım soundmaster neti düştü. yeni masa actım beklemedeyim.
[MENTION=5095]kskcoliq[/MENTION]; rakip kim olacak bekleyelimmi habermi vereceksin.

oradakı yetkılı arkadas herseyı kayıt edıyor ve gereklı bılgılerı verıyor hocam merak etmeyınız

qwerty006 kardeş ne kapışmaydı yaw öyle :D teşekkürler oyun için

[MENTION=5095]kskcoliq[/MENTION] ben yeni geldim oynayabilecekmiyim ?

Java yükleniyor ama bir türlü oyuna girmiyor. "Bağlantınız kesildi. Rumuzunuz kurallara uygun değil" uyarısı veriyor.

evet buyrun rakıbınızı bekleyın

soundmasterle ilk oyun oynarken neti düştü yetkili arkadaş bekledikten sonra beni üst tura atamıştı ancak yinede beklemeyi tercih ettim geldi 2 adet 1 puanlık oyun aldıktan sonra yine neti düştü . ilginc bi durum.

soundmasterle ilk oyun oynarken neti düştü yetkili arkadaş bekledikten sonra beni üst tura atamıştı ancak yinede beklemeyi tercih ettim geldi 2 adet 1 puanlık oyun aldıktan sonra yine neti düştü . ilginc bi durum.

gerekli bilgiyi aldım hocam. üst turdasınız tebrikler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri