YTPara.com İZMİR BULUŞMASI - Video , Resimler

buralar degerlenır onlerden yerımızı alalım reservered :)

bel olayı on numara olmuş :)

O değil youtubeyi kapacaksınız sonunda videoda bir gariplik var sanki 1:15 de cisim geciyor

:eek: Deşifre oldum :D son kısım'da duruyor sevgiler saygılar ban filan işin şakası tabi :p güzel oldu aslında güzel bir gündü :)

biz üye değilmiyiz be kardeşim adminlere yanlamışsın paso :D güzel etkinlik olmuş böylece daha samimi bi platforma dönüşüyor burası.

harika olmuş mNote laf yok :)

Orada olasım geldi :) fakat bütler bırakmıyor yakamı

Valla ben çekerken önümden ucan birşey yoktu orda ama :D

Çokmu şey istemişiz hocam 23 nisanda bile çocuklar bi günlük mevki sahibi oluyor :p

Sizden değerli mi kardeşim hemen Muslera'ya telefon açıyorum :D
Şaka maka harbi keyifli geçmiş :D

Çok sağlam video hangi saniyesini yazayım şaşırdım ama 2:26 bomba hahaha. Bi kaçak diyeydiniz eyiydi videoda :D

Demek " izmir Adamii" ha

Cok sagolun hepinizi banlamam icin tek tek uye isimlerinizide soylemissiniz.Beni fazla yormadiginiz icin sagolun 1 ay bir dinlenip disko filan gezin gelin siz.:D:D:D:D

Cok guzel hareketler bunlar :) Bir Youtube ayagina,Bir Ytpara Ayagina,Bir muslera06 ayagina hic birbirini tanimayan insanlarin boyle bulusup samimi bir ortam yaratip eglenmesi,muhabbet etmesi bile bambaska bi olay.Tebrikler.Surekli yapin bunlari ama isiniz hakkindada konusmalar yapinki yapmissinizdir mutlaka sizler icin cok faydasi olacakdir.

Tekrar video icin,guzel hareketleriniz icin tesekkurler.

Ha unutmadan disko filan sevmem isimde olmaz,gazino pavyon derseniz sorun yok,Ankarada bi bulusma yaparsak gelin gidelim,ozgun video cekeriz :D:D:D

Çok sağlam video hangi saniyesini yazayım şaşırdım ama 2:26 bomba hahaha. Bi kaçak diyeydiniz eyiydi videoda :D

Bu arada o kısım işin gırgırı mNote'yi sevmeyen ölsün :p

Ama 10 dkka 1 saatte olsa ismimi kırmızı isterdim insan özeniyor bir şey olacağından değilde :D

Abi 1dk konu dağılmasın. Şu sürekli bornova küçük parkta buluşalım diyen arkadaşı bi konuya alabilirmiyiz :D

Abi 1dk konu dağılmasın. Şu sürekli bornova küçük parkta buluşalım diyen arkadaşı bi konuya alabilirmiyiz :D

Küçük değil o Forum Bornova olsun tenha olsun diyordu [MENTION=2009]By_Mustafa[/MENTION] bende ona okeymi atıcaz orda demiştim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri