Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Resimler nerde video var sadece
Deşifre oldum
son kısım'da duruyor sevgiler saygılar ban filan işin şakası tabi
güzel oldu aslında güzel bir gündü
![]()
Valla ben çekerken önümden ucan birşey yoktu orda amaO değil youtubeyi kapacaksınız sonunda videoda bir gariplik var sanki 1:15 de cisim geciyor
Çokmu şey istemişiz hocam 23 nisanda bile çocuklar bi günlük mevki sahibi oluyor1 günlük adminlik![]()
Valla ben çekerken önümden ucan birşey yoktu orda ama
Çokmu şey istemişiz hocam 23 nisanda bile çocuklar bi günlük mevki sahibi oluyor![]()
Çok sağlam video hangi saniyesini yazayım şaşırdım ama 2:26 bomba hahaha. Bi kaçak diyeydiniz eyiydi videoda![]()
Abi 1dk konu dağılmasın. Şu sürekli bornova küçük parkta buluşalım diyen arkadaşı bi konuya alabilirmiyiz![]()
Ha unutmadan disko filan sevmem isimde olmaz,gazino pavyon derseniz sorun yok,Ankarada bi bulusma yaparsak gelin gidelim,ozgun video cekeriz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.