YTPara.com İZMİR BULUŞMASI - Video , Resimler

o değilde sen o eli öyle sallamaya devam edersen biraz zor iyileşirsin hocam :D

hocam cıkartcam atçam alçıyı sonunda zaten :D

Bizim bırak kolumuzu parmağımız kırılsa 1 hafta evden dışarı çıkamayız :D valla helal olsun ama sonra yine sen çekersin dikkat et derim ben hocam :D

Katılamadım arkadaşlar ama baya güzel bi buluşma olmuş birdahaki sefere aranızda olmak istiyorum bende :)))

Katılamadım arkadaşlar ama baya güzel bi buluşma olmuş birdahaki sefere aranızda olmak istiyorum bende :)))

inşallah hocam :)

---------- Mesaj saat 03:31:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:15:29 civarında gönderildi. ----------

@yigit0can video burada kardeşim :D

inşallah hocam :)

---------- Mesaj saat 03:31:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:15:29 civarında gönderildi. ----------

@yigit0can video burada kardeşim :D

Eyvallah :) yorgunum yeni geldim. Yarin detayli tek tek sayfalari okuyacam :) tuncay usta felaket birsey ya :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7/24 PC de olunca izmirli mizmirli farketmez bildiğin mağara adamı tek fark mağaralarında bi pc var

bu mesajı atan arkadaş geçenlerde çizgi film sektörünü alt üst eden arkadaş değil mi benim yanlışım yok kendisine de sorayım o sen miydin sensen çok kulağını çınlattık merak ettim ?

mağara mevzusu da kim çıkardı sabah sabah hatırlayamadım dönüp okuyasım da yok açıkçası bakarım sabaha ama da kim çıkardıysa da espri babında herhalde ortaya attı da laçkalaştıkça laçkalaştı diye anımsıyorum. hem mağara adamlığı kötü bir şey sayılmaz allah bır yerden almış başka yere aktarmıştır rahat olsun herkes ....

Demek " izmir Adamii" ha

Cok sagolun hepinizi banlamam icin tek tek uye isimlerinizide soylemissiniz.Beni fazla yormadiginiz icin sagolun 1 ay bir dinlenip disko filan gezin gelin siz.:D:D:D:D

Cok guzel hareketler bunlar :) Bir Youtube ayagina,Bir Ytpara Ayagina,Bir muslera06 ayagina hic birbirini tanimayan insanlarin boyle bulusup samimi bir ortam yaratip eglenmesi,muhabbet etmesi bile bambaska bi olay.Tebrikler.Surekli yapin bunlari ama isiniz hakkindada konusmalar yapinki yapmissinizdir mutlaka sizler icin cok faydasi olacakdir.

Tekrar video icin,guzel hareketleriniz icin tesekkurler.

Ha unutmadan disko filan sevmem isimde olmaz,gazino pavyon derseniz sorun yok,Ankarada bi bulusma yaparsak gelin gidelim,ozgun video cekeriz :D:D:D

Abi biraz eybest ol reklam etme bizi

bu mesajı atan arkadaş geçenlerde çizgi film sektörünü alt üst eden arkadaş değil mi benim yanlışım yok kendisine de sorayım o sen miydin sensen çok kulağını çınlattık merak ettim ?

mağara mevzusu da kim çıkardı sabah sabah hatırlayamadım dönüp okuyasım da yok açıkçası bakarım sabaha ama da kim çıkardıysa da espri babında herhalde ortaya attı da laçkalaştıkça laçkalaştı diye anımsıyorum. hem mağara adamlığı kötü bir şey sayılmaz allah bır yerden almış başka yere aktarmıştır rahat olsun herkes ....

üstad sakin şakalaşıyoruz işte ne oldu kulağımı iyimi çınlattınız kötümü :D

Nickini alamadım ama : YTpara da hep sap varmış yıkıldım samimiyetine kardşeim :D:D:D

NOT : BUNUN ARKASINA BEN DE MERSİNDE Bİ TOPLANTI YAPARIM AGAAAAA :D:D

Merakla bekleniyor organizasyon. Bir sonraki organizasyonun daha profesyonel bir toplantı niteliğinde olması dileğiyle :) Çünkü dünkü görüşme farklı alanlara kaydı biraz:D:D

tabi ki sinan beyefendi :) bir dahaki toplantımız hilton'un 25. katında olacak damsız giriş , smokinsiz giriş yasak olacaktır.

:D:D

tabi ki sinan beyefendi :) bir dahaki toplantımız hilton'un 25. katında olacak damsız giriş , smokinsiz giriş yasak olacaktır.

:D:D

Hadi smokin ayarlanır da, Damsız olayı biraz sıkıntı yaratabilirim. Ayrıca DAM girdimi işin içine ben sana söyleyim o toplantı amacından iyice şaşar :)
Bir dahaki toplantıya kuzenim ile gelicem. Oda bu işe yeni girdi, hatta benim kanalları kopyalayıp sonra bana çok sağlam kanal buldum telif falan atmıyor diye benim kanalı açıp gösteren birisi :):)

Hadi smokin ayarlanır da, Damsız olayı biraz sıkıntı yaratabilirim. Ayrıca DAM girdimi işin içine ben sana söyleyim o toplantı amacından iyice şaşar :)
Bir dahaki toplantıya kuzenim ile gelicem. Oda bu işe yeni girdi, hatta benim kanalları kopyalayıp sonra bana çok sağlam kanal buldum telif falan atmıyor diye benim kanalı açıp gösteren birisi :):)

oo başımız üstünde yeri var da :D zaten az birşey kazanıyoruz kuzene dikkat edelim bari bizim kanallar da pufff olmasın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri