YTPara.com İZMİR BULUŞMASI - Video , Resimler

[MENTION=2850]By.Solver[/MENTION] abimsin ya dün sessiz izlemiştim bi daha izliyim dedim özel olarak selam çok saol ;) mustafa abide varmı orada
Bu arada Bu mNote u neden herkes banlamak istiyor(temiz güzel bi abimiz), eğer bi yanlışı varsa reeldede banlarız sorun yok yani ;)
[MENTION=1523]mNote[/MENTION] videoyu izledinmi sen

[MENTION=2850]By.Solver[/MENTION] abimsin ya dün sessiz izlemiştim bi daha izliyim dedim özel olarak selam çok saol ;) mustafa abide varmı orada
Eyvallah kardeşim :)
Yok mustafa memleketten misafirleri geldi diye gelemedi .
Nasipse bir gün istanbula'da gezmeye geliriz ordada hem tanışır kaynaşırız hem istanbulun güzelliklerini görürüz gelmişken ..

---------- Mesaj saat 15:10:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:09:22 civarında gönderildi. ----------

Bu arada Bu mNote u neden herkes banlamak istiyor(temiz güzel bi abimiz), eğer bi yanlışı varsa reeldede banlarız sorun yok yani ;)

:eek: şışşt sessiz ol :D
O işin şakasıydı :) aklıma nedense bir anda o geldi :p

üstad sakin şakalaşıyoruz işte ne oldu kulağımı iyimi çınlattınız kötümü :D

1 kötü çınlattık iyi bir şey mı yaptın sankı senın gıbı 5 adam konu açsa youtube spam işine kesın çözum bulur sunucuları kaldırmayacak diye olaydı döveydık dedık :)

---------- Mesaj saat 21:14:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:14:10 civarında gönderildi. ----------

Nickini alamadım ama : YTpara da hep sap varmış yıkıldım samimiyetine kardşeim :D:D:D

NOT : BUNUN ARKASINA BEN DE MERSİNDE Bİ TOPLANTI YAPARIM AGAAAAA :D:D
benım orti çok özgün adamdır cidden :)

---------- Mesaj saat 21:15:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:14:42 civarında gönderildi. ----------

Volume 2 çok yakında !
bı durun bütlerım bıtsın vol 15 bıle yaparız ben varım cok keyıf aldım :)

---------- Mesaj saat 21:16:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:15:07 civarında gönderildi. ----------

Merakla bekleniyor organizasyon. Bir sonraki organizasyonun daha profesyonel bir toplantı niteliğinde olması dileğiyle :) Çünkü dünkü görüşme farklı alanlara kaydı biraz:D:D

senınle muck mu ne nıckı unuttum bızım elemanın adult sıte actım adult forum actım adult vıdeo attım vs vs :) muhabbetınız bıtmedı bıuzım gıbı musluman evlatları cok rahatsız oldu da ses cıkaramadık :P

1 kötü çınlattık iyi bir şey mı yaptın sankı senın gıbı 5 adam konu açsa youtube spam işine kesın çözum bulur sunucuları kaldırmayacak diye olaydı döveydık dedık :)

---------- Mesaj saat 21:14:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:14:10 civarında gönderildi. ----------

benım orti çok özgün adamdır cidden :)

---------- Mesaj saat 21:15:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:14:42 civarında gönderildi. ----------

bı durun bütlerım bıtsın vol 15 bıle yaparız ben varım cok keyıf aldım :)

---------- Mesaj saat 21:16:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:15:07 civarında gönderildi. ----------

senınle muck mu ne nıckı unuttum bızım elemanın adult sıte actım adult forum actım adult vıdeo attım vs vs :) muhabbetınız bıtmedı bıuzım gıbı musluman evlatları cok rahatsız oldu da ses cıkaramadık :P

Senin o toplantıya Alsancak Camii'nden çıkıp geldiğini sonradan öğrendim, yoksa ziyaret ettiğin yerleri bilseydik konuyu açmadan kapatırdık :):)

mnote ey adamdır aradım dün telden konuştuk o işin şakasıydı yoksa solver banlamaz mnoteyı admın olsa :) çok sevıyor kendısını ölüyo ölüyo :P

---------- Mesaj saat 21:18:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:17:48 civarında gönderildi. ----------

Tuncay bey sizden bahsediyor :)
[MENTION=5651]gambbaz[/MENTION]

tuncay bey pokerden 500 kar çektı az önce foruma alışverıse gıttı gelsın eve cevap verır elbet :)

---------- Mesaj saat 21:19:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:18:18 civarında gönderildi. ----------

Senin o toplantıya Alsancak Camii'nden çıkıp geldiğini sonradan öğrendim, yoksa ziyaret ettiğin yerleri bilseydik konuyu açmadan kapatırdık :):)

eh yol üstüydü bi cami yapmadan gelsem olmazdı abdestsız buluşmaya katılamıyorum reis :) eczacılığa geldın mı de sesle kntınde buluşuruz :)

---------- Mesaj saat 21:21:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:19:03 civarında gönderildi. ----------

demeyı unuttum buluşma 2 gun önceden bellı olursa ızmır ekıbıne özel anlaıtm amaçlı ıvır zıvır muhim konuları lısteleyıp argüman ayarlayacağım üç beş adet herkes faydasını görsun dıye ancak yalnız ızmır ekıbıne özel :)

mnote ey adamdır aradım dün telden konuştuk o işin şakasıydı yoksa solver banlamaz mnoteyı admın olsa :) çok sevıyor kendısını ölüyo ölüyo :P

---------- Mesaj saat 21:18:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:17:48 civarında gönderildi. ----------

tuncay bey pokerden 500 kar çektı az önce foruma alışverıse gıttı gelsın eve cevap verır elbet :)

---------- Mesaj saat 21:19:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:18:18 civarında gönderildi. ----------

eh yol üstüydü bi cami yapmadan gelsem olmazdı abdestsız buluşmaya katılamıyorum reis :) eczacılığa geldın mı de sesle kntınde buluşuruz :)

---------- Mesaj saat 21:21:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:19:03 civarında gönderildi. ----------

demeyı unuttum buluşma 2 gun önceden bellı olursa ızmır ekıbıne özel anlaıtm amaçlı ıvır zıvır muhim konuları lısteleyıp argüman ayarlayacağım üç beş adet herkes faydasını görsun dıye ancak yalnız ızmır ekıbıne özel :)

Adamın dibisiniz :):)
İzmir ekibini tırmanışa geçirelim de sosyo-ekonomik değerlerimiz tamamen artsın :)

Oo şef, çaktırmadan kimse duymasın Pm bak hesap numaramı yolladım :)

Helal sana kaptannn, bizler 1 grup arkadaş olarak senin samimiyetine ve bilgi paylaşımı kabiliyetini biliyoruz. Ama yanlış anlama Tuncay hocamın yeri çok ayrı en yakın kişi o bana :) Ama senin yerinde ayrı :)

Gerçekten sizleri kazandığım için çok çok mutluyum..

[MENTION=4385]SeaNoNe[/MENTION] abi bir daha ki sefere daha güzel şeyler yapacaz. Samimiyeti soğutmayalım :)

Oo şef, çaktırmadan kimse duymasın Pm bak hesap numaramı yolladım :)

Helal sana kaptannn, bizler 1 grup arkadaş olarak senin samimiyetine ve bilgi paylaşımı kabiliyetini biliyoruz. Ama yanlış anlama Tuncay hocamın yeri çok ayrı en yakın kişi o bana :) Ama senin yerinde ayrı :)

Gerçekten sizleri kazandığım için çok çok mutluyum..

[MENTION=4385]SeaNoNe[/MENTION] abi bir daha ki sefere daha güzel şeyler yapacaz. Samimiyeti soğutmayalım :)

Valla kardeşim sen Muğla'dan kalkıp geliyorsun, bunun hatrına soğutulur mu samimiyet :)

Valla kardeşim sen Muğla'dan kalkıp geliyorsun, bunun hatrına soğutulur mu samimiyet :)

Olur mu abi Estağfurullah senin gibi çalışan, olgun bir abimiz bizler için kendine tanınan süreden kısıp ta bizimle birlikte ortamdaki muhabbeti keyiflendiriyor sa ne mutlu bize :)
Ne zaman çağrırsanız katılırım, ayrıca Muğla'da bir arkadaşınız en önemlisi bir kardeşiniz var aklınızda bulunsun burası sizlerin...

Olur mu abi Estağfurullah senin gibi çalışan, olgun bir abimiz bizler için kendine tanınan süreden kısıp ta bizimle birlikte ortamdaki muhabbeti keyiflendiriyor sa ne mutlu bize :)
Ne zaman çağrırsanız katılırım, ayrıca Muğla'da bir arkadaşınız en önemlisi bir kardeşiniz var aklınızda bulunsun burası sizlerin...

Güzel planlarımız var merak etmeyin. Bir ekip kurarak hem eğlenip hem de bir şeyler yapmak için uygun zamanı bekleyelim yeterli.

evet arkadaşlar geldim. kumarda da enaz youtube işi kadar başarılıyımdır. forumda alışverişteydim poker parasıyla tabi :D şimdi tek inceliyorum foruma konu olmuşum haberim yok lan :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri