YTPara.com İZMİR BULUŞMASI

• Kullanıcı MKunkcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kutlamalar-Tebrikler
çalışanlarıda hesaba katın lütfen sizleri bilemem ama ben çalışıyorum izin almam mükündeğil saat 6 gibi işten çıkıyorum :(

Hocam aksama kadar beraberiz galiba by.solverin numarayi alin is cikisi gelirseniz arayin yerimizi soyler

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muslera06'yı ve diğer yöneticileri ilk uçakla izmire bekleriz :D

beyler forum bornovanın neyınde bulusalım allah askına ne yapacagız forumda ? kucukpark dersenız benım ev kucukparkta sevınctense burası bana daha makul ama farketmez alsancakta ıyıdır vs vs saatte artık net bır sey söyleyın yarın bulusacaksak bı de konuyu acan arkadas ırtıbat no bıraksın haberleselım kı duzgun bı bulusma gerçeklessın. ayrıca önemlı olan 20 30 kısı olmak degıl kı gelen gelır gelmeyen gelmez 2 3 kısı olsakta farketmez bence .... gelecek adam da ha 1 ha 2 ne farkeder gelır sabıtleyıp konuya yazalım gece olmadan herkes ne yapacağına karar versın

KUCUKPARK, bornova metrodan geçmeyı dusunenler beraber gecebılırız bana ulasabılırsınız

Beyler numaram 0506 935 00 16
Bende Bornovada oturuyorum ama Küçükpark dar gelir ytpara.com a :) herkes bornovayi bilmiyor en merkez en iyi yer Alsancak 14.00da alsancakta bulusmak dileğiyle

Bilmiyorum olumlu bakarmısınız Göztepe, güzelyalı sahilde buluşup bisiklet kiralayım turlarız sahilde :) Fotoğraf felande çekiliriz pisikletlerle :))

bornova da okullar tatil olduğundan kuş uçmuyordur..sap sap gezerken sağda solda en azından ortam olur da araya kaynarsınız .ne işiniz var bornova da falan.alsancak da her yer ortamken gidip ıssız yerlerde gezmeyin...abi tavsiyesi :D

bornova da okullar tatil olduğundan kuş uçmuyordur..sap sap gezerken sağda solda en azından ortam olur da araya kaynarsınız .ne işiniz var bornova da falan.alsancak da her yer ortamken gidip ıssız yerlerde gezmeyin...abi tavsiyesi :D

tecrübeli adamın hali bir başka oluyor tabii :D abime sonuna kadar katılıyorum ^_^

Bilmiyorum olumlu bakarmısınız Göztepe, güzelyalı sahilde buluşup bisiklet kiralayım turlarız sahilde :) Fotoğraf felande çekiliriz pisikletlerle :))

hocam ben diyorum bilek kırık :D sen bisiklet diyon bile halı saha ayarlayalım mı :D

[MENTION=625]KacaK[/MENTION] sen katılabilrsen sende gel kardeşim
Bu arada izmirde olupta burgerkingde çalışan yada çalışmış olan varmı eski Bk'cıyımda forumdan belki tanıdık çıkar diye ısrarla biriniz tanıdık çıkın diye bişeyler diyom ama yok neyse :D

[MENTION=625]KacaK[/MENTION] sen katılabilrsen sende gel kardeşim
Bu arada izmirde olupta burgerkingde çalışan yada çalışmış olan varmı eski Bk'cıyımda forumdan belki tanıdık çıkar diye ısrarla biriniz tanıdık çıkın diye bişeyler diyom ama yok neyse :D

Gelmeye çalışırım hocam. Tarih önemli kesin bir tarih belirliyelim, daha sonra gelecek kişilerin listesini yapalım böylece daha organize bişey yapabilirz.

Not: Ayağı,bileği,dişi kırık arkadaşları parantez içinde yanına yazalımda sonra halısaha yapalım istersen diye laf atmasınlar :P

Gelmeye çalışırım hocam. Tarih önemli kesin bir tarih belirliyelim, daha sonra gelecek kişilerin listesini yapalım böylece daha organize bişey yapabilirz.

Not: Ayağı kırık arkadaşları parantez içinde yanına yazalımda sonra halısaha yapalım istersen diye laf atmasınlar :P

Ayak değil kol bileği galiba
bu arada 1-2 sayfa geride ben listeyi paylaştım etiketliyerek tarih yarına karar alınmıştı saat 14 sularında diye birkaç sayfa geride mevcut müsaitsen bekleriz :)

Biraz geç gördüm ama ben de gelmek istiyorum. by.solver bana da telefonunu pm ile atarsan sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri