YTPara.com İZMİR BULUŞMASI

• Kullanıcı MKunkcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kutlamalar-Tebrikler
hocam ben aydındayım her hangi bir prgramım yok şu anda bir degişiklik filan olursa bildiririm izmiri bilmiyorum işte :D

Sasalı tarafına gelirseniz rakı+balık yapalım güzel bir mekan var burada.

Ben gelirim her türlü nasipse kaza bela olmazsa mustafayıda alırım
bu arada izmiri bilmeyen arkadaşlar sıkıntı yaşamaz biz buralıyız gelir alırızda iniceğiniz yerden yolcuda ederiz :) sabahlama planı yapılırsa o ayrı :D gelirim ben tabi önceden haber ederseniz ona göre planlama yaparız

Ben gelirim her türlü nasipse kaza bela olmazsa mustafayıda alırım
bu arada izmiri bilmeyen arkadaşlar sıkıntı yaşamaz biz buralıyız gelir alırızda iniceğiniz yerden yolcuda ederiz :) sabahlama planı yapılırsa o ayrı :D gelirim ben tabi önceden haber ederseniz ona göre planlama yaparız

Eyvallah :) Bu demek oluyorki beyler elinizi kipardatmayin hesaplar bende :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyvallah :) Bu demek oluyorki beyler elinizi kipardatmayin hesaplar bende :)

oyle birşey olmaz hocam burada hepimiz az çok birşeyler kazanıyoruz :) belki baska sefere olur o siz gelin yeter :)

dışardan gelecekler arkadaşlar 0506 935 00 16 benim numaram arayın ayarlıyalım

:eek::eek: Aa birdahaki sefere neden olmasın tabi olur ama bu sefer alman usulü yaparız :D:p
Öğrenci işi olsun bizim olsun :D

Abi simdi bizim durum belli spamci :) Senin gibi mutevazi bilincli ve zeki kisinin yaninda.bizim paramiz gecmez :) Ben ztn alkol kullanmiyom.

Saka bir yana bakalim kesinlessinde bi :)

Abi simdi bizim durum belli spamci :) Senin gibi mutevazi bilincli ve zeki kisinin yaninda.bizim paramiz gecmez :) Ben ztn alkol kullanmiyom.

valla ben cumartesi 18.00dan itibaren bekliyor olucam :) gelecekler gelsin istersen ara beni nereden nasıl alıcam konusalım

Estafurullah tabi sizler gibi spamcı değilim ama kopyacıyım bende :D
birde günde 5 tl limite ulaşabildim yeni yeni .d
birde bende içkiyi bıraktım ama yaparız güzel bir şeyler

gençlik birde bir şey sorucam aranızda bornovada oturan yada forum bornova veya küçük parkta çalışan varmı ?
İş bakıyorum çok acilde forum mudo giyimden gel dediler tatlı bir müdürle görüştüm ön görüşme iyidi ama bakalım arıcaklarmı aklınızda olayım
[MENTION=4900]MKunkcu[/MENTION]

Estafurullah tabi sizler gibi spamcı değilim ama kopyacıyım bende :D
birde günde 5 tl limite ulaşabildim yeni yeni .d
birde bende içkiyi bıraktım ama yaparız güzel birşeyler

gençlik birde bir şey sorucam aranızda bornovada oturan yada forum bornova veya küçük parkta çalışan varmı ?

ben bornovada oturuyorum

Cumartesi akşamı saat 20.00'da Alsancakta buluşsak uygunmudur arkadaşlar ?
[MENTION=2890]Y4LN1Z_PR3NS[/MENTION] [MENTION=2850]By.Solver[/MENTION] [MENTION=3182]ShineAizen[/MENTION] [MENTION=2009]By_Mustafa[/MENTION] [MENTION=4483]gzmrt[/MENTION] [MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION] [MENTION=3218]thecruelx[/MENTION] [MENTION=4127]erdonmez[/MENTION] [MENTION=5111]byc[/MENTION] [MENTION=3297]yigit0can[/MENTION]

kesin zaman ve mekan belirtin bir şekilde katılmaya çalışacam

---------- Mesaj saat 23:33:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:33:03 civarında gönderildi. ----------

Ben Gaziemir deyim

bana da uyar alsancak kesin bi yer ve zaman belli mi. uzak olan arkadaşlar için saatin erken olması daha iyi olur galiba

hocam kabul ederseniz ben de gelebilirim :)

Ben katılmaya çalışacagım arkadaşlar konuyu takip ediyorum mekan saate göre büyük ihtimal katılacağım

Beyler kesin net bilgi cumartesi 18.00'da sevinç pastanesi önünde bulusuyoruz sonra gider bir yerlere otururuz

bende gelebilirmiyim diye birşey yok :) herkes davetli hepimiz allahın izniyle orda olucaz

Nasipse 3 Şubat'ta askerim kardeşim. Seneye olursa beni de ekle listeye kesin olarak. :D

sizden ricam aramızdan biri geleceklerin listesini yapar mı sağ elimi kullanamadığım için çok ilgilenemiyorum telefon nick ad soyad alsa yeter

Beyler kesin net bilgi cumartesi 18.00'da sevinç pastanesi önünde bulusuyoruz sonra gider bir yerlere otururuz

bende gelebilirmiyim diye birşey yok :) herkes davetli hepimiz allahın izniyle orda olucaz

Yakalarımıza gül takamıyacağımıza göre :D :p sevinç önü gayet iyi arkadaşlar için:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri