YTPara.Com konu uplama

DenqeSiz

Yasaklanmış
Sayın teknik yetkili arkadaşlar bir tane konu uplama özelliği yapsanız güzel olur 3 saat bir filan veya 1 saat bir hem flood az yapılmış olur

3 saatte bir sürekli aynı konuları mı görücez yani yanlış mı anladım?

zaten önemli konular gereğinden fazla uplanıyor ...

Öyle bişiy düşünün hocam ilk sayfa sadece satıştan başka hiçbir şey olmaz. Garip olur yani.

Öyle bir şey düşün ki o dedıgınız yerde gozukmesin sadece kategori içeresinde gozuksun yani direkmen o son konuların listelendiği yeri düşünmeyin biraz ileri düşünün

Bu forumdaki üyeler karamsar oldugundan forum sadece basit forum teması ile kalmış ilerliyememiş

konu sahibi yoksa uplanmış ne faydası var?

Sayın yetkili bazı eticaret konularında geri düşüş oluyor bunun için zaten güncel olan eticaret konusuna gerek kalmaz geriye düşenlere forumda üyelerin çoğu görmeyebilir veya yeni üyelerde en azından kategorisinde ilk sayfa çıkabilir illa üst ekranda gözükmesine gerek yok

kanka bi hayırlı satışlar de be konuma :D demekten bıktık 2. güncelden sonra akmaster gelecek beni banlıyacak diye pıskolojım bozuldu:D

bunun yerine satış konusu sahipleri site içi reklam almayı deneyebilir sürekli aynı konunun güncellenmesi saçma olurdu

konu işe yarar birşeye benziyorsa zaten hertürlü uplanır :)

zaten bi satış kategorisinde en az 20 konu ilk sayfada gösteriliyor. hangi kategoride 20 den fazla satış konusu var ki.

forumtrde knight item alım satım bölümleri geldi aklıma, konuyu açardım akşam eve gelirdim konu 5. sayfada gitmiş olurdu :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri