YTPara.com Rankları Yenileniyor!!

ozqur17

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar gelişen sitemize ve ailemize bir faydam olması açısından böyle bir tasarım yapma kararı aldım. Yönetim tarafından beğenilirse ve anket Şeklinde tüm forumun görüşlerine sunulursa çok memnun olacağım. Yenilenen üye bar bölümünün ardından bende foruma katkı olması açısından böyle bir rank tasarımı yaptım. Umarım Beğenirsiniz.

Yetkili arkadaşlardan istediğim eğer bu tür değişikliğin forum açısından yararlı olacağını düşünüyorlarsa anket yapmaları, biz forum üyelerinin görüşüne ve oylamaya sunmalarını diliyorum. Teşekkürler.

Buyrun Ranklar - Her Türlü Rank Eklemesi Yapılabilir.

xRdEAG.jpg

---------- Mesaj saat 00:48:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:45:01 civarında gönderildi. ----------

@Serk@nYT [MENTION=1523]mNote[/MENTION] [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]

Elinize sağlık fakat çok basit bunlar gerçekten çok basit biraz göz zevki lütfen ayrıca profil alanında hicmi hiç olmamış tamamen amatör bir çalışma olmuş tasarım olsun profil alanı olsun ranklar olsun bunlar forum için çok önemlidir. Rank resmi ne büyük ne küçük böyle amatorce cofcoflu Püsküllü olmamalı Bira r10 net gibi sitelerden örnek alalım lütfen hocam

Güzel olmuş bence bayan gereksiz olmuş 1-2 dengesiz çıkar laf atar olmaz birşey değil olabilir :) kimse yanlış anlamasın olurya olur yani :)

Güzel olmuş bence bayan gereksiz olmuş 1-2 dengesiz çıkar laf atar olmaz birşey değil olabilir :) kimse yanlış anlamasın olurya olur yani :)

Teşekkürler.

Yumi seni unutmuşum ama eklenebilir.

Bayan üye varda erkek üye neden yok AYRIMCILIĞA HAYIR !

Güzel olmuş bu arada :)

:) Teşekkürler , o rankı en sona sakadım hocam Rank ismi Delikanlı :)))

Elinize emeğinize sağlık ama bende beğenemedim hocam,
Basit görünüyorlar.
Şuanki aktif olan ranklar da gayet güzel daha ciddi duruyor.

bayan üye rankı olması saçma geldi. ayrımcılığa hayır :)

ayrıca feminist gruplar "bayan" kelimesi yerine "kadın" kelimesini kullanıyor...

Daha sade olmasını tercih ederdim mavi ağırlıklı falan.

Fazla rank olmasını tasvif etmiyorum çünkü çok karmaşık geliyor. Bu ranklarda çok basit geldi bana ve foruma uygun değil bana sorarsanız. r10 ve wmaraci gibi sitelerden örnek alınmalı bencede sade ve güzel olmalı ama uğraş vermişsiniz ellerinize sağlık adminlerimiz değerlendirecektir.

bence hiç bir site örnek alınmamalı biz onlardan 10 kat iyiz

Hocam güzel olmuşlar emeğinize sağlık, fakat bu tarz rank tasarımları sanki biraz geçmişte kaldı. Daha sade daha flat bir tasarım olsaydı süper olurdu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri