@ytpara.com v.s Gibi Mail almak

Cagdaser

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar konu başlığında belirtiğim gibi örnek ben kendi şahsıma .. [MENTION=110]Cagdaser[/MENTION].' artık ne olursa böyle mail adresi almak istiyorum fakat bu konu hakkında hiç bir bilgim yok. Şöyle bir tane aldım [email protected] mail kutusuna hiç bir e-mail gelmiyor ama iletiyor. sorun yaşatmıcak şekilde nasıl alabilirim yardımcı olanlara teşekkürler ya da bu aldığım mailde bir şeyi eksik mi yaptım webposta işlemcisi bunlar. Round Cube - SquirrelMail

cagdaser.zz.mu böyle bi adresle aldım zaten ancak mail yollaya biliyorken, adresime hiç bir türlü mail alamıyorum. Başka sorun yapmıyacak ücretsiz domain lazım.

mail'de almak istiyorsan hosting alıp ayarlarını yapman gerekiyor.

para ver al derim

domain alıp cpanel den mail alman lazım.

mail'de almak istiyorsan hosting alıp ayarlarını yapman gerekiyor.

Satın alabileceğım bi firma önerebilir misin ve aldıktan sonra yapacağım işlemleri kısaca yazabilir misiniz.

İsim tescil dışı her yer olur. İhs godaddy name.com

Sent from my iPhone using Tapatalk

ihs den devamında ne yapacağımı bilsem derhal siparişini vereceğim hocam burada 19.50 onda 17 gibi bi miktar nerden aldığının pek bi önemi yoksa bir şey fark etmiyorsa ihs den alıyım.

Dostum domainini regle ondan sonra eğer hostun yoksa hostinger.web.tr buradan kayıt ol kayıt olurken reglediğin domaini gir sonra domain aldığın firmanın sitesine giriş yap domainin dns adresini ns1.hostinger.web.tr ns2.hostinger.web.tr ns3.hostinger.web.tr ns4.hostinger.web.tr bunlarla değiştir (dns 1 ns1 dns 2 ns2 şeklinde) ondan sonra hostinger hesabına giriş yap panelden mail hesaplarına girip yeni hesap oluştur şifreni al bu şekilde alırsın istediğin adresi

Dostum domainini regle ondan sonra eğer hostun yoksa hostinger.web.tr buradan kayıt ol kayıt olurken reglediğin domaini gir sonra domain aldığın firmanın sitesine giriş yap domainin dns adresini ns1.hostinger.web.tr ns2.hostinger.web.tr ns3.hostinger.web.tr ns4.hostinger.web.tr bunlarla değiştir (dns 1 ns1 dns 2 ns2 şeklinde) ondan sonra hostinger hesabına giriş yap panelden mail hesaplarına girip yeni hesap oluştur şifreni al bu şekilde alırsın istediğin adresi

dns adresini ns1.hostinger.web.tr ns2.hostinger.web.tr ns3.hostinger.web.tr ns4.hostinger.web.tr bunlarla değiştir (dns 1 ns1 dns 2 ns2 şeklinde) hocam tam olarak burayı beceremedim burada nasıl bi değişiklik yapıyım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri