Ytpara.Com'da Antalya'da Olanlar Var mı?

• Kullanıcı Dksy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dksy

Yasaklanmış
Web sitesi
www.erdalozdemir.com
Merhaba Sevgili Ytpara Üyeleri;

Antalyamızda olupta ünv okuyan kardeşlerim var mı acaba?
Yaz bitti bitiyor, bitmeden bir buluşalım konuşalım, yiyelim, içelim dost olalım diyorum.
Devamlı olarak farklı alanlarda işlerimiz oluyor siz değerli öğrenci kardeşlerimize yardımcı olmak isterim.
Yurt paranız, ev kiranız, çarşı pazar masraflarınıza destek olmak isterim.
Bir buluşalım konuşalım kaynaşalım derim.

Antalya mızda ünv okuyan bütün kardeşlerim, adım erdal tel numaram 0534 852 04 36.
İster her birinizle tek tek, isterseniz toplu bir parti yapalım, tanışalım hem okuldan hem işten gücten bir sohbet edelim.

Konuyu bütün forumlarda multi acıyorum, ben antalya da ünv okuyan bütün kardeşlerime bir telefon kadar yakınım.

iletişim bilgilerimi tekrar yazayım;
Tel: 0534 852 04 36

İyi forumlar.

Uzaktan takip eiyorum seni abi, Manavgattayım bende Antalyaya gelip gidiyorum arada, öğrenci degilm ama kabul edersen bi geldigimde yanına ugrayıp çayını içmek isterim. :)

Son düzenleme:
hocam merhabalar, yaptığın işleri gördükçe takdir ediyorum hakikaten. sen hurda işiyle de uğraşıyordun sanırım değil mi? İstanbulda fabrikadan gelip alabileceksen talaşlar dolduğunda seni arayayım fiyat alayım bir eğer halen yapıyorsan

Uzaktan takip eiyorum seni abi, Manavgattayım bende Antalyaya gelip gidiyorum arada, öğrenci degilm ama kabul edersen bi geldigimde yanına ugrayıp çayını içmek isterim. :)

Ne demek başım gözüm üstüne.

hocam merhabalar, yaptığın işleri gördükçe takdir ediyorum hakikaten. sen hurda işiyle de uğraşıyordun sanırım değil mi? İstanbulda fabrikadan gelip alabileceksen talaşlar dolduğunda seni arayayım fiyat alayım bir eğer halen yapıyorsan

Merhabalar bir çok alanda alım satımlarımız vardır.

Hurda konularımızı Buradan Ve Şuradan takip edebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri