Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bol hsler counterda![]()
saolsın şike felan yok herhangi bi special forcedeki videolarımı izlersiniz artık yarın olana kadar![]()
[MENTION=13616]blanc[/MENTION] çağıralım iyi oynadığını söylüyor o da sen ne dersin gerçekten anlamadıysan üzüldüm hocam![]()
multi oldugumumu söylüyorsun nasıl multiyse dier hesabımı bilerek banlattırmıştım![]()
he hocam desenizebende boşluktan araştırdım blanc resin mesaja bakmamışım
tekrar üye olmak yasak ya ondan şey ettiydim
[MENTION=12267]Ebat[/MENTION] var mesela o da yeni ebat olarak açmış(o da bnm sayemde banlandı
) tamamen farklı nick görünce dedim bi bakalım bu nick tanıdık geldi üzüldüm şimdi amatör bi hata yapmışım son mesajına bakmamışım editleyelim konuyu
![]()
obu değilde harbiden zamanına yazık olmuş
nediyim allah sabır versin herkeze
ya youube ne halere getirdi beni eski performans sıfır hep moral bozukluğundan bunlarhacı zaman bişey değil 15 dk nelere vermiyoz da performans düştü amirim [MENTION=9224]mNote[/MENTION] 2 aydır boşsun diyince atıyordu işten sıkışınca bende seni yakaladım zannettim
![]()
işlere eskisi gibi sarılacaksan banlanmamı istiyim bariişsizlikte son nokta olmayın gözünüzü seviyim en kötü ihtimal bi sitelerde yazar olunca kendinizi geliştirin ne biliyim. çözemiyorum gerçekten bu forumu bazen
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.