Ytpara CS:GO Server

adnandogannn

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Selam,

Bu işlerden anlayanlar illaki vardır. Bir ara 2 3 aktif server vardı üyelerin takıldığı ama hepsi kapanmış. Birileri forum için server açsada ara sıra oynasak ya? [MENTION=9224]mNote[/MENTION] yapar bence böyle bir güzellik foruma :)

ben 1.6 nın verdiği zevki bundan alamadım ya..

Hocam bende ilk başlarda aynı şekilde garipsedim ama bi 20 30 saat oyun süresinden sonra alışıyorsun. Hatta daha çok keyif veriyor diyebilirim.

yok bende uzun süre oynadım ama devamlılık olmadı ısınamadım.. gerçi laptopta oynadım ekran küçüktü belki ondan dolayı sıkılmışımdır, 1.6 yı 15 sene oynadım profesyoneldik avrupada vs oynadık o yüzden o tadı alamıyorum

ben 1.6 nın verdiği zevki bundan alamadım ya..

hocam ilk başlarda bende aynısını diyordum hatta teror takımını öyle bir yapmışlar ki duvar mı adam mı diye ayırt edilmiyordu oynaya oynaya alıştım 1.6 çok basit ve sıradan geliyor ve en azından hileli oynama gibi bir durum yok büyük avantajı bu bence 1.6 da ne güzel oynarken birisi hemen wall açıp geliyor tüm oyunun zevkini kaçırıyor bunda öyle birşey kesinlikle yok :D

Bu oyundada çok hile varda denk gelirse işte :D Varsa bende gelirim.

%90 hile %10 temiz oynuyor o kadar lanet bi oyun. globalken komple sildim bıraktım. ticket mail atmanıza rağmen ilgilenmiyorlar. owerwatch falan çözüm değil onlar geçiliyor.

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] le ben 2 akşama 3 kısı daha gelsın rek atalım :D ruşşşş biii yapalım :D :D :D

Bir Yandan Oyna Bir Yandan Ekran Kaydı Al :) Al Sana Özgün Video

upload sorunu yok fiber altyapı sorunu var

abartmıyorum spin hacki zaten geçtim karşıya gelince kazanma ihtimalin yok sinir bozucu bi hile. %90 dememin sebebi hile açıpta vasat bi oyun sergileyenlerde var.

abartıyorsun gayette hocam. oyunun yüzde birinde bile hile yoktur. iyi oynayanlar da esea falan oynasın zaten, oralarda hiç yok hile.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri