Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam servera troll geldi bir tane. atarsanız iyi olur
arkadaşlar serveri açtım gelin saat 10 oldu yavaş yavaş başlıyalım ping yüksek olan girip lag bulaştırmasın[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] bekleniyosunuz sizlerde
![]()
en son servere saçma şeyler eklemiştin hala öylemi yoksa düzelttin mi
arkadaşlar en çok ney oynıuyosunuz ben bazı bölümleri pek oynayamıyorum da ?
dust2 diğerleri iyi deil dust 2 açarım hep veya nuke
şey mi peki hani bu ölüyosun rastgele doğuyosun silahlar rastgele olan mı yoksa klasik cs 1.6 tarzı mı ?
şey mi peki hani bu ölüyosun rastgele doğuyosun silahlar rastgele olan mı yoksa klasik cs 1.6 tarzı mı ?
ondan zevk almıyodur belkiBeklesen ölüyonmu ne zevk alıyon öbüründen
ondan zevk almıyodur belkibeyler hadi gelin swye
Beraber oynadık ölüp hemen doğanı seviyor bu rekabetçi veya normal serverda sevmiyor. Sürekli kendi takımındakileri vuruyor diye atıyolar bunu oyundan
@astalawista Kırbac vurmak o kadar kolay değil hoca bu oyunda zor![]()
acemiyim yaw tokatlalar beni ama olsun öğrenirizBeraber oynadık ölüp hemen doğanı seviyor bu rekabetçi veya normal serverda sevmiyor. Sürekli kendi takımındakileri vuruyor diye atıyolar bunu oyundan
@astalawista Kırbac vurmak o kadar kolay değil hoca bu oyunda zor![]()
bende 1 saat diyo kalan![]()
Nickim CanAlanAzrailgeliyom az kaldı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.