YTPara Cs Go Server

Arkadaşlar soruma cevap verirseniz sevinirim
bu cs go sanırım ücretli bir oyun, peki wolfteam gibi oyunlarda mesela silah falan satın alabiliyoduk, bundada silah mühimmat paketleri falan var mı satın alabileceğimiz
birde ücreti 1 aylık mı sınırsız mı ve çok oda varmı, yani çok kişi oynuyormu

bu cs go sanırım ücretli bir oyun, peki wolfteam gibi oyunlarda mesela silah falan satın alabiliyoduk, bundada silah mühimmat paketleri falan var mı satın alabileceğimiz

Hocam gayet çok oyuncu var , sınırsız lisans tek pc diye biliyorum , silahlar vs piyasası biraz değişik ben çözemedim ama öyle para yatırayım herkesten iyi silahım olsun olayı yok sadece Şekilleriyle oynuyosun yanlışım varsa diğer arkadaşlar düzeltir :)

Hocam gayet çok oyuncu var , sınırsız lisans tek pc diye biliyorum , silahlar vs piyasası biraz değişik ben çözemedim ama öyle para yatırayım herkesten iyi silahım olsun olayı yok sadece Şekilleriyle oynuyosun yanlışım varsa diğer arkadaşlar düzeltir :)

hahaha aynen tam aklımdakini yazdınız, kaç paraysa veriyim en iyi silahlar bende olsun gibi düşündüm :)

Oyunu 24 TL ile steam üzerinden alabilirsiniz. Aylık değil, sınırsızdır kullanımı.Oyun steam hesabınıza eklenir. O hesaba hangi bilgisayardan giriş yaparsanız yapın indirir oynarsınız sorunsuz. Sistemin sattığı silah paketi yok ama pazar sistemi var. Diğer oyuncular pazar sistemi üzerinden silah satmakta ancak reel para ile alınabilir. Bahsettiğiniz oyun gibi oynadıkça oyun parası birikmez. Almak istediğiniz silahları TL ile alabilirsiniz. Satılan silahlarda ekstra özellik gibi bir durum yok. Sadece görünüş(skin) olarak farklılık var. Oyun oynadıkça şansa kasa ve silah düşebilir. Oyuncu durumuna gelirsek, hem sisteme bağlı sunucular var, yani direk oyun bul kısmından otomatik maç bulur girersiniz, hem de sizin bizim gibi kişilerin açmış olduğu sunucular var. Oyuncu sıkıntısı yok yani.

Son düzenleme:
Beyler bi tane kasa düştü bana avcı kasasıymış ismi açmak için anahtara 6 TL istiyo açasımda var anahtarı alıyım mı yoksa anahtar da düşer mi :D

Girecek olan varmı ya girelim [MENTION=11982]adem879[/MENTION] [MENTION=8951]Dean[/MENTION] [MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] [MENTION=9634]0zkan[/MENTION] [MENTION=8830]WeyliPreci[/MENTION] @Brezemia

Beyler bi tane kasa düştü bana avcı kasasıymış ismi açmak için anahtara 6 TL istiyo açasımda var anahtarı alıyım mı yoksa anahtar da düşer mi :D

anahtar düşmüyo,bende açacam kasa yakında

---------- Spam Engelliyici 00:25 ---------- Önceki Mesaj 00:11 ----------

haydi arkadaşlarrr gelinn

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri