saat bildirin hocalaraksam toplaşalım yine dün süperdi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
saat bildirin hocalaraksam toplaşalım yine dün süperdi
Bende indiriyorum bakalım şu 28.000$'a satılan bıçaktan düşerde verdiğimiz parayı çıkarırız inşallah![]()
Bu oyuna ilgi çekmeye yönelik viral bir reklam olabilir.
acemiyik diyemi bizi etiketlemiyonKonuya sifre eklendi sifre ytpara guvenle oynuyabilirsiniz forum disindan gelen.olmaz yarinda mac atariz bn bugun olmayabilirim .d hersdey ayarli iyi oyunlar mod arkadaslardan ricam Konu basligini YTPara Cs Go Server olarak deistirmelerini rica ediyorm.
---------- Spam Engelliyici 22:39 ---------- Önceki Mesaj 22:03 ----------
hadi gelin bekliyorum yavaştan başlıyalım oynamaya ben erken çıkmam gerekiyo biraz oynuyak [MENTION=8951]Dean[/MENTION] [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] [MENTION=9634]0zkan[/MENTION] [MENTION=15343]FatihMurat[/MENTION] [MENTION=14305]Brazemia[/MENTION] [MENTION=11858]bayburt16[/MENTION]
acemiyik diyemi bizi etiketlemiyonyabancı forumun serverenda oynarım bak
![]()
![]()
yok oynuyanlar isimler bunları biliyom tam yazılımınıgel gel sende gel tutmayın beni vurucam hepinizi
Beni etiketlemeden gelmem![]()
15 dakika kalmış yüklenmesine![]()
herkes gelsin ozamana kadar işte :d gece yapmayak şunu yatmam lazım oluyo akrabalar var diyok![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.