Kaç yıllık üyeyiz, bir davetiye hakkımız yokmuşNe yani ben çocuğuma bir davetiye alamayacak mıyım sayın admin
![]()
[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] hocam davetiye hakkı tanımlamış. Hayırlı olsun
[MENTION=11620]era[/MENTION] davet edeceğim üye davetiye havuzuna nasıl düşüyor ?
https://www.ytpara.com/DavetiyeHavuzu.php Burada en altta ufak bir mesaj yazma alanı var oraya mesajı yazıp gönderdiğinde davetiye havuzuna düşüyor veya davet edecek kullanıcının davetiye hakkı varsa davet edeceği kullanıcının profil sayfasına girdiğinde sağ kısımda "Kullanıcıyı Onayla" kısmında kefil olabilir.
biz onaylanana kadar epey vakit geçecek demek ki daha![]()
Onayladım hocam
[MENTION=11620]era[/MENTION] Davetiye Hakkınız Yok
diyor hocam 2013 uyesiyim ben![]()
[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] hocam davetiye hakkı tanımlamış. Hayırlı olsun
[MENTION=11620]era[/MENTION] hocam beni onaylar mısın 4 sene olacak nerdeyse![]()
[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] hocam onaylamış. Hayırlı olsun
Hocam ben yıllardır takılıyorum bu foruma uyelıgımı unuttum ve bunu yeni açtım r10.net üyeligim burada buyrun bakabilirsiniz.
[MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] hocam onaylamış. Hayırlı olsun
Ramazan Özel ve (Bayram) 100-250 onaysız kullanıcılara onay verilse nasıl olur.Kampanyaya katılmak isteyen beğensin
---------- Spam Engelliyici 18:48 ---------- Önceki Mesaj 18:45 ----------
213x25: 5325 kişi onay bekliyor%5 faydalanmış olur.
Eski davetiye bekleyenleri onaylamaktansa forumda aktif olan kullanıcıları onaylamak bence daha mantıklı