Ytpara için yorucu olmayan çalışma stili

• Kullanıcı sontorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modeli

sontorun

Yasaklanmış
arkadaşlar biliyosunuz bundan sonra sadece satış konusu ve sizlere yardımcı olabilecegim konular açıcam çünkü yapılan yorumlardan sıkıldım.

O zaman başlayalım ben fazla youtube ile günde 12 saat çalışan bir insan degilim günde 1 saatimi veririm. Bana yeter ama şu sıralar kanal satışı yaptıgım için uğrasmıyorum.

1- ben her zaman ilk önce güvenilir birinden partner kanal alırım (Quiz tercih ederim)

2 - kanalların sayısı 5 - 10 arası alırım ve kullandıgım videoyap botu her kanala 5-15 arası video atarım.

3- diyelim ki 5 kanal yaptım iher kanalın içine 10 video attım 50 video eder.

4- Tabiki her kanal farklı içeriktir ben dili degiştirmem (ingilizceden şaşmam)

5- İlk 3-4 gün kanallara giriş yapamadan izlenimlere abone sayılarına bakarım

6- Benim için 4 günde toplam 150 den aşşagı olan kanalları içindekilerini hemen silerim

7- 1 hafta bekledikten sonra kanllara bakarım kesinlikle içinde izlenme almayan videoları silerim.

8 - 1,5 hafta sonra bi bakarım max 3 video kalır kanallarda ama o videolar bence 5 k dan az olmaması lazım.

9- Zaten o zamandan sonra kazanmaya başlarsın.

10- EK BİLGİ : kesinlikle izlenim alamayan kanallarınızvarsa 3 günün sonunda bir etiket degiştirin derim

Konu yeri yanlış veya sıkıntılı konu ise kaldırabilirsiniz. Hertürlü yorumlarınızı bekliyorum.

püf oda ne öyle :D akşam 9:30 dizi bitiyor 9:40 render çıktı alıyorum 10:00 da ytde :cool::cool::cool::cool::cool:

Titiz bi çalışma sistemi ama bazen ilk bir ay 0 izlenme alan kanallarım 1 ayın sonunda çok patladığı oldu bu değişkendir.

Titiz bi çalışma sistemi ama bazen ilk bir ay 0 izlenme alan kanallarım 1 ayın sonunda çok patladığı oldu bu değişkendir.
Tabiki hocam beklemediginiz bi içerik patlıyor ben burada zaten genelde iş veya okul sebebiyle çok ugrasamayacklar için yazdım

Fazla zaman ayıramıyorum ama ayırdım mı yarım saatte 4 kanal basarım en az.

bu yöntemle kategorisi iyi olmayan kişiler hemen sıkılır.Kategori iyiyse sağlam ve güvenilir çalışma olur ama benim çalışma sitilimin çok zıttı :D

benim dizi,çizgi film vb kanallarda dahil 2-3 haftadan önce izlenim alan olmuyor.ilk 15-20 gün toplasan 150-200 izlenim ancak almış kanala bi bakıyorum ondan sonra günde 15-20k alıyor.1 ayı doldurdukdan sonra daha da fazla oluyor.ben 3-5 günde izlenim almayan videoları silecek olsam elimde her 500-600 videodan en fazla 3-4 tane kalır heralde :) bu arada konuyu açan arkadaşın yöntemi,çalışma şekli yanlış filan demiyorum tabi herkesin çalışma şekli farklı.kazanamayanlar sürekli farklı yollar deneyecekki kazanabilsin,kazanıyorsanda o şekilde çalışmaya devam ediceksin ;)

benim dizi,çizgi film vb kanallarda dahil 2-3 haftadan önce izlenim alan olmuyor.ilk 15-20 gün toplasan 150-200 izlenim ancak almış kanala bi bakıyorum ondan sonra günde 15-20k alıyor.1 ayı doldurdukdan sonra daha da fazla oluyor.ben 3-5 günde izlenim almayan videoları silecek olsam elimde her 500-600 videodan en fazla 3-4 tane kalır heralde :) bu arada konuyu açan arkadaşın yöntemi,çalışma şekli yanlış filan demiyorum tabi herkesin çalışma şekli farklı.kazanamayanlar sürekli farklı yollar deneyecekki kazanabilsin,kazanıyorsanda o şekilde çalışmaya devam ediceksin ;)

güzel kazandıran kanatlarımla ilgilenmekten zamanında açık bıraktığım kanallarına bakamıyordum bugün bi bakayım dedim çoğu 100k izlenmeyi geçti para kazanmaları açmamıştım gitti paracıklar .)

Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır.
Herkes tecrübesini aktarıyor ama yanlış ama doğru.

Ben kimsenin çalışma stiline kategorisine karışmıyorum :) isteyen uygular benim çalıştıgım kategori böyle işliyodur başka içerik degişik işliyodur.

benimde 2 3 içeriğim var 1 ayda toplasan 10 kanalım yok. İçlerinde max.2 3 video . Çoğu 100 kanal çalışandan daha iyi gelir elde ediyorum. Ama işte herkesin tarzı farklı

Videoları atıp-düzenledikten sonra yeni kanala geçerim.Bazı kanallar 1 haftada patlıyor, bazıları 1 ayda.Ödeme günü belli oluyor zaten hangi kanalın ne kadar bıraktığı.

Özet: Herkesin çalışma stiline kimse karışamaz :)

Yormayan stil de. Alt kanalmı yoksa tek maile tek hesapmı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri