YTPARA reel

cemocan03

Kayıtlı Üye
s.a arkadaşlar . malüm ki hepimizin forumda iyi veya kötü anlasabıldıgı guvenebıldıgı sevdıgı bırılerı vardır... ve diyorum ki bunu reel hayata tasısak . ayın bellı bır gununde bulusulsa sosyal aktıvıteler olsun yt bılgı alısverısı olsun cok guzel ortamlar hazırlanabılır.. ve bılgı paylasıldıkca guzeldır. sıkı fıkı olundugunda emınım ortaya daha guzel arkadaslıklar cıkabılır....? arkadaslıklar bı askerde özeldir bırde sevıyelı oldugu surece sanal ortamdadır

YTPARA EGE DISRTIBITORU :)

@вєякαη VE ben eskısehır olsun afyon olsun butun arkadaslarla bulusabılırız...

ayrıca kazanamayan arkadaslar ıcın buyuk bı nımet olur ....

ayrıca serkan abı ve ıbrahım abı ( [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ) az kebab resımlerı bılardo turnuvaları paylasmadı ... gercekten guzel dostluklar cıkabılır örnktkı gıbı

s.a arkadaşlar . malüm ki hepimizin forumda iyi veya kötü anlasabıldıgı guvenebıldıgı sevdıgı bırılerı vardır... ve diyorum ki bunu reel hayata tasısak . ayın bellı bır gununde bulusulsa sosyal aktıvıteler olsun yt bılgı alısverısı olsun cok guzel ortamlar hazırlanabılır.. ve bılgı paylasıldıkca guzeldır. sıkı fıkı olundugunda emınım ortaya daha guzel arkadaslıklar cıkabılır....? arkadaslıklar bı askerde özeldir bırde sevıyelı oldugu surece sanal ortamdadır

YTPARA EGE DISRTIBITORU :)

@вєякαη VE ben eskısehır olsun afyon olsun butun arkadaslarla bulusabılırız...

ayrıca kazanamayan arkadaslar ıcın buyuk bı nımet olur ....

ayrıca serkan abı ve ıbrahım abı ( [MENTION=9224]mNote[/MENTION] ) az kebab resımlerı bılardo turnuvaları paylasmadı ... gercekten guzel dostluklar cıkabılır örnktkı gıbı

güzel düşünce bandırmada falan olan varsa birara toplanabiliriz bizde.

Daha önce de söyledim. Amaç sadece para kazanmak olmamalı, taktiksel ve teknik şeyleri de paylaşıp kazanmayı araç yapmalıyız. Ben Balıkesir Edremit'teyim. Üstelik burada köklü bir medya grubundayım. Buraya yakın arkadaşlarla görüşmek isterdim.

balıkesir iyidir bandırmadayım bende tatil ama ulaşırım her şekilde

Şırnak Merkez - Cizre - Silopi varmı beyler ?

Daha önce de söyledim. Amaç sadece para kazanmak olmamalı, taktiksel ve teknik şeyleri de paylaşıp kazanmayı araç yapmalıyız. Ben Balıkesir Edremit'teyim. Üstelik burada köklü bir medya grubundayım. Buraya yakın arkadaşlarla görüşmek isterdim.

yaz sonuna doğru geleceğim o tarafa 1-2 gün hocam.haberleşiriz bende bandırmaya beklerim sizi :)

eskısehır grubundakı arkadaslar 7. ayın ortalarında tarıh belırleyelım....berkan ve ben gelırız..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri