Beni iddaya başlatacaksın en sonunda.Dönüşüm muhteşem olur yanlız.Hiperbet dışında bi siteden oynamam o yüzden burda paylaşamam kuponları,illegal olduğu için whatsapp'dan atarım sana.
hahaha
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beni iddaya başlatacaksın en sonunda.Dönüşüm muhteşem olur yanlız.Hiperbet dışında bi siteden oynamam o yüzden burda paylaşamam kuponları,illegal olduğu için whatsapp'dan atarım sana.
hahahaillegale hayır!
her bayiye girdigimde yasa dışı bahse son yazısını gördükce benimde oynayasım geliyor ama tövbeliyim. 2-3tl bayiden atıyorum ara sırada nesineden..
Hiçbiri tutmaz ya, ya tutarsa
![]()
![]()
![]()
hocam en son resimdeki kupon tutar bence![]()
Juventus Trabzonspor (yarınki maç): İY: 1 MS:2 bitecek. Evi arabayı satıp basın
(not: evini arabasını satıp basanlar olursa sorumlusu ben değilim, sadece ben öyle oynayacam o maça)
Juventus Trabzonspor (yarınki maç): İY: 1 MS:2 bitecek. Evi arabayı satıp basın
(not: evini arabasını satıp basanlar olursa sorumlusu ben değilim, sadece ben öyle oynayacam o maça)
Bende Bayern h2 , atl madrid 2, karşıyaka h2 , mersin idman yurdu 2 verdim zalım mersin yatırdı güzelim kuponu
---------- Mesaj saat 23:45:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:43:37 civarında gönderildi. ----------
tam tersi 2/1 biter diyorum![]()
50 falan mı veriyor kaç veriyor ona
70 veriyormuş
Olmaz hocam o işdüz Trabzon olabilir, o olmaz
![]()
Juventus Trabzonspor maçı banko olarak Ms1 bir diğer büyük ihtimal h1. Trabzonsporun yenme olasılığı çok çok düşük. 100 lira basmayı düşünüyorum.
Tuttu hocam napalım sağlık olsun![]()
![]()
Bu kuponun ardından bugünkü kuponlarımız aşağıda listeleniyor
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Başlamadan atsaydınızneyse başlamayanlara oynayalım.
Hocam biraz fanteziye kaçtım bugünkülerde dikkatli olun derimbiraz düzenleyin derim
![]()
Hocam biraz fanteziye kaçtım bugünkülerde dikkatli olun derimbiraz düzenleyin derim
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.