YTpara * Saldırganlıklar artık son bulsun

Katı Kural Getirilsin

• Kesinlikle Getirilmeli (saldırganlar haddini bilmeli)

Oy: 26 59,1%
  • Kesinlikle Getirilmemeli (bölücü yorumlar devam etmeli)

Oy: 18 40,9%

• Kullanılan toplam oy
    44
Hocam işi biliyorsan almicaksın ozaman öyle zart zurt dediğin şeyleri , seni zorlayan yok:D Bilmeyenler için satılıyor sonuçta. Eğer aynı şeyleri biliyorsan bildiklerini ücretsiz paylaşıp milletin o aldanıp para kaptırmalarını önleyebilirsin yani. Sonuçta her koyun kendi bacağından asılıyor.. :)

Bu arada konu için benim bir düşünce ve yorumum yok. Umarım herşey istediğiniz gibi olur arkadaşlar. :)

ben şu forumda şunu anladım kazanç vaad eden hiç kimdesen birşey almayacaksın hocam. Bir dünya kazanç vaadli konu açılıyor onlara yorum yapmıyorum ama içimden yine birilerinin canı yanacak diyorum. Bir kural getirilecekse forumda kazanç vaad eden konularda 1 aylık referans istenmeli ama konu sahibinden değil. işte böyle birşeyler olursa bu forumda kötüleme baltalama postları o zaman azalır.Biz uzun zamandur bu işin içindeyiz,tamam her yönetemi bilmiyoruz ama açılan o konulardan ne çıkacağınız kestirebiliyoruz.

Kesinlikle Getirilmeli (saldırganlar haddini bilmeli)
Kesinlikle Getirilmemeli (bölücü yorumlar devam etmeli)

anket şıklarına bakar mısınız ? sanki vatan elden gidiyorda anket yapmışsın gibi.Bölücü yorumlar nedir ?

bu tür zırvalıklar genelde milletin parasını almak için satılır.Eskiler biler bu tür rehber kazanç artırma yolları/taktikleri altında satılan tüm kitaplar yöntemler tam bir fiyaskoydu milletin parasını alıp gittiler.Yönetim buna hala neden izin veriyor anlamak imkansız.Yardım felan demişsin gerçekten böyle düşünsen bedava verirdin.Bu tür konular kesinlikle ytparada yasak olmalı.Zamanında quiz vurgunundan sonra 5 liralık kanalları 100'e verip fırsatçılık yapıyordunuz yani millet az çok sizi biliyor tüm bu tepkiler bu yüzden.Bana samimiyetsiz geldinz yYardım felan demişsiniz bu ne lahana ne perhiz

Kesinlikle Getirilmemeli (bölücü yorumlar devam etmeli)

bu saldırıların site kuralı ile alakası yok. burada ki üyeye yaptırım uygulamak saldırının önüne gecmez tersine gaz verir tabi saldıran forum üyesi ise ben forum üyesi oldugunu sanmıyorum

bu saldırıların site kuralı ile alakası yok. burada ki üyeye yaptırım uygulamak saldırının önüne gecmez tersine gaz verir tabi saldıran forum üyesi ise ben forum üyesi oldugunu sanmıyorum

bi kuralı getirsinler millete bak bakalım nasılda tıpış tıpış uymaya başlıyor (Sözüm meclis dışı) konuyu uzatmak istemem

ytpara bi aileyse herkez birbirine laf atmak yerine dost canlısı olmayı tercih etmeli

bi kuralı getirsinler millete bak bakalım nasılda tıpış tıpış uymaya başlıyor (Sözüm meclis dışı) konuyu uzatmak istemem

ytpara bi aileyse herkez birbirine laf atmak yerine dost canlısı olmayı tercih etmeli

Hocam sen bırak bu işleri zaten günde 1000 lira kazanıyorsun ben günde 1000 lira kazansam şu foruma adımımı atmam git hayatını yaşa eğlenmeye bak:D

Ey Türk; üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe,
senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön.

Bilge Kağan.

Hocam sen bırak bu işleri zaten günde 1000 lira kazanıyorsun ben günde 1000 lira kazansam şu foruma adımımı atmam git hayatını yaşa eğlenmeye bak:D

hocam cok yanlış düşünüyosun bu forumda sadece para için duruyosan forumda çok aktif gozukmesemde bir çok konuda gülüyorum egleniyorum tabiki bu forumda herkesin önceliği PARA ama yeri geliyor eğleniyorsun yeri geliyo kahkahalara boğuluyorsun en basit örneğini vereyim bi konuda çok begenilen yorumlar var ya mesela ben onlara odada bildiğin kahahaya boguluyorm vs. vs. :D:D

Anket maddeleri düzenlenirse bende oy kullanırım. Yoksa benim gibi oy kullanmayan çok olacaktır. Senin konunla bölücü yorumlar arasında bir bağlantı yok. Düzenlersen veya düzgün bir anket açarsan herkes oy kullanır.
Not olarak söyleyim. Binlerce kişinin olduğu forumda 100-200 kişinin katıldığı anketinin geçerliliği olmamalı. Konulacak kurallar herkesi ilgilendiriyorsa yarısından fazlasının katılımı gerekli diye düşünüyorum

Anket maddeleri düzenlenirse bende oy kullanırım. Yoksa benim gibi oy kullanmayan çok olacaktır. Senin konunla bölücü yorumlar arasında bir bağlantı yok. Düzenlersen veya düzgün bir anket açarsan herkes oy kullanır.
Not olarak söyleyim. Binlerce kişinin olduğu forumda 100-200 kişinin katıldığı anketinin geçerliliği olmamalı. Konulacak kurallar herkesi ilgilendiriyorsa yarısından fazlasının katılımı gerekli diye düşünüyorum

hocam tekrar düzenleme imkanı yok malesef

Ayrıca bu anket gınağa gelen bi durumu admin hocalarımıza duyurmak amaçlıdır

çok kısıtlı bir anket olmuş , satış konularına seyyar satıcı gibi gelenler cezalandırılabilir ayrıca her satış konusuna izin verilmemeli çünkü internet ortamında tabiri caizse çok saf insan var onların zarar görmesini engellemek için satış konuları admin kontrolün de olmalı.

Dostum burası bir forum ve insanlar düşündüklerini sınırları aşmadıkça dile getirmekte özgürler.

Senin düşüncen sanırım satış konuma kötü yorumlar gelecek millet almaktan vazgeçicek minvalinde.

Günde 1000 lira kazanan adamsın dediğine göre, bu kadar ihtiyacın var mı bu satışlara gerçekten ? :)

Konu baltalayıcı mesajları report edin eğer satış baltalama olduğuna kanaat getirirsek zaten gerekeni yapıyoruz. Sanki yapmıyormuşuz gibi bir anket oluşmuş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri