YTPara Satış Konuları Replikleri

japonarme

Kayıtlı Üye
Söylenen / aslında;

-yarı özgün kanal / fotoğrafları netten buluyorum, müziği youtube'da telifsiz şarkılar yazıp buldum, slayt seslendiriyorum
-özgün kanalım kapandı / ekranın yüzde 3'ünde yüzüm görünüyor, %97'sinde oyun oynuyorum
-referans vermicem, r10'da 23753 tane referans var / foruma dün üye oldum, bugün 4000 saati 60 TL'ye, 1000 aboneyi 150 TL'ye satıyorum
-ömür boyu garantili flaş flaş / 30 gün telafili yazmıştım 4 puntoyla
-aboneler %100 organik Türk / 4 gün sonra abonelerin yarısı tuzbuz
-1000 izlenme 20 TL / en az 50000 sipariş şartı vardı dostum
-hizmette kusursuz intro yapıyorum, anında dönüş / -alo.. 3 gün sonra -kardeş niye cevap yazmıyorsun.. -isimli üyeden şikayetçiyim +skype'a bakmıyorum karşim yaa, seninle konuşmayı da silmişim, tüh keşke 50 gündür buraya yazsaydın
-1002 aboneli pk açık kanal 4000 tl / kardeşim bot var bot, bak bot kanallar bile 1500 olmuş, bot kanallar 1200 olmuş, botlar bile 1700'den gidiyo / nerde ulan bu bot kanallar :confused:

Saygılar :)

"dünyanın en iyi izlenim & abone hizmeti"
Dünyaları ise evin 25 m2'lik odasıdır. Odanın en izlenimcisi! Yan odada abim var o da dünyanın en iyi izlenimcisi. Hepimiz dünyayız eniz.

konu içeriği; Falan falan falannn
Sipariş için iletişim ; sıkayp, vatsab, mesencır, pe-me, dumanla haberleşme, mors alfabesi, işaret dili, el hareketi vs.
1 saat sonra ; yanmayan 2'tikler, iletilmeyen mesajlar, okunmayan dumanlar, anlaşılmayan el hareketleri felan.

Son düzenleme:
"SIPAM BİTTİ MORUQ, ENCEĞİM VAR İSTEN Mİ?"

"Bizim hizmetimiz tamamen organiktir ama tohumu dışarıdan alırık"

"Falanca kişi konumu çekiçliyor, ben yontma taş devrinden beri ticaret yapan adamım, kimse gelip satış konumu çekiçleyemez"
1 hafta sonra ; Satış yapan arkadaş dolandırıcılıktan banlanır.

"SON KAÇA OLUR?"

"100 TL'LİK ADAMSIN"

Son düzenleme:
partner başvuru şartları günde en az 1m izlenmesi olan kanallar alınır.

konumu baltalayanı report eder anneme söylerim

ayda 3k kazanmak istermisiniz hizmetimiz ve eğitim setimiz sadece 10 tl

arabaya bu zamana kadar 20 000 masraf yaptım klima var fakat su an gazı yok 50 100 tl ye dolduruyorlar

tarzında :D:D kimler geldi geçti burdan

Forumun kendi öz be öz Troll'leri yetmezmiş gibi yaz geldi liseli Trol kaynıyor forum.
Aman dikkat.
:D

güncelleme sonrası kanal 3000 bin tl tas gibi kanallar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri