Eskişehir'dekiler şu arkadaşı dışlayın aranıza almayın sakın samimi olursunuz yoksa. [MENTION=7879]Throck[/MENTION]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bayramdan Sonra yapalim birseyler , merinos mu olur,kulturparkmi , kentmeydanimi artik orasi size kalmis
Derin mevzulara devamAntalya buluşması yapıldı.
Dünya geneli ve eşleşen taktikleri alındı
[MENTION=12244]CanturkDaSilva33[/MENTION] [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] [MENTION=12818]ErdoganUrcu[/MENTION]
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lanet olsun sebebi neydi kiAntalya buluşması yapıldı.
Dünya geneli ve eşleşen taktikleri alındı
[MENTION=12244]CanturkDaSilva33[/MENTION] [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] [MENTION=12818]ErdoganUrcu[/MENTION]
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siz çekinin shopla eklerim kendimiDerin mevzulara devamhaci foto cekilenelim diycektim unuttum ya
Eskişehir'dekiler şu arkadaşı dışlayın aranıza almayın sakın samimi olursunuz yoksa. [MENTION=7879]Throck[/MENTION]
bu mesajı yanlışmı anlamalıyım nabmalıyım karar veremedim yabak kafam bulanık kızdırma beni
Dostum biz ztn 3 kişi konuşuyoruz cuma günü buluşucaz büyük ihtimal
Bekleriz gel sende
Beyler Ramazandan sonra olurmu Ankarada bulusacak arkadaslar geç kalkıyorum o yüzden bu arada Terminaldemi bulussak ne yapsak![]()
Arkadaş benim anlamadığım bir konu var. Listede bulunan herkes erkek bu konuyla ilgilenen bir tane cinsi latif yok. Ya kadınlar böyle şeyleri gerçekci bulmadıkları için ilgilenmiyor dolayısıyla bu işten haberleri yok yada buralarda geziyor ama kendilerini belli etmiyor![]()
Adana : [MENTION=10199]mumru[/MENTION] [MENTION=13317]mavera[/MENTION] [MENTION=12785]kajaga[/MENTION] [MENTION=12339]teknoemin[/MENTION] [MENTION=13461]orontes[/MENTION] [MENTION=10930]teoo[/MENTION] [MENTION=12353]YtOguz[/MENTION] [MENTION=12992]paragöz[/MENTION] [MENTION=12553]Doktor33[/MENTION] [MENTION=11726]BY_TURKER[/MENTION] [MENTION=8080]macho18[/MENTION] [MENTION=14060]Turbey[/MENTION] [MENTION=11558]onsb[/MENTION] [MENTION=13917]zyjo1[/MENTION] [MENTION=9780]Alkatyan[/MENTION] [MENTION=10880]future[/MENTION] [MENTION=12115]rozetmen[/MENTION] [MENTION=9534]Rorschach[/MENTION] [MENTION=16039]niksiz22[/MENTION]
Bugün bir buluşma gerçekleştirdik 4 arkadaş katıldı sadece
keyifli kaliteli zaman geçirdik hep beraber diğer buluşmalarımızda sizleride bekliyoruz arkadaşlar
Bugün bir buluşma gerçekleştirdik 4 arkadaş katıldı sadece
keyifli kaliteli zaman geçirdik hep beraber diğer buluşmalarımızda sizleride bekliyoruz arkadaşlar
Aslında toplu pm filan atsaydınız belki bizim de haberimiz olurdu.çok güzeldi sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum. artık her hafta buluşuruz![]()
Aslında toplu pm filan atsaydınız belki bizim de haberimiz olurdu.
Nereye gittiniz![]()
turgut özaldaydık hocam. ben 15 dakika yt hakkında konuşuruz dedim sonra muhabbet felan4 5 saat ful yt tartışıp durduk ama çok güzeldi
hepsinden katagorileri topladım
haftaya çarşamba birdaha buluşma yapacağız herkesi bekleriz
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.