Diğer katılacak arkadaşların durumuna göre size pm gönderirim.
olur hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Diğer katılacak arkadaşların durumuna göre size pm gönderirim.
Bursa Ayağa Kalk Kimler Ortayoldaki Tofascılar Toplantısındaydı [MENTION=12770]sercanbri[/MENTION] [MENTION=8178]xantos[/MENTION] [MENTION=12401]Hero1667[/MENTION] [MENTION=15960]mami6381[/MENTION] [MENTION=14650]mt2465[/MENTION] [MENTION=13816]qcrrs22[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] [MENTION=14486]Reapsone#[/MENTION] [MENTION=14622]medser[/MENTION] [MENTION=8672]ysr.ckr[/MENTION] [MENTION=11862]alperenuzun[/MENTION]
Isparta'dan yok mu başka ??
Sayın kardeşim beni Gaziantep'e ekler misin.ikametim Gaziantep ama şehir dışına çok çıkıyorum.duruma göre Ankara Adana Afyon Konya olabiliyor.bu Arada antepli arkadaşlar müsaitse bi paça beyran zirvesi yapalım. [MENTION=13817]aokancelik[/MENTION] [MENTION=16039]niksiz22[/MENTION] [MENTION=13655]izzzetc[/MENTION] [MENTION=10319]nicholaihel[/MENTION] [MENTION=12923]yunus27[/MENTION]
iPad'dan gönderildi .
Ramazan bitmeden bi sahur beyranı iyi olur
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
olur hocam uygun bi zaman olursa bende katılmak isterimBen oruç tutmuyorum ama sahurda paça mı içilir la yanarsınız. O saatler sıkıntı arabayı Konya'da bıraktım.diğer arkadaşlar da yanıtlasın hepiniz bendensiniz.
iPad'dan gönderildi .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.