Ytpara üyelerine özel web site hizmeti

Y
  • Kullanıcı YTKRALI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar
Y

YTKRALI

Guest
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir web hizmeti sunmaktayım. Bir çok referans edindim bir arkadaşımın tavsiyesi ile bu forumu tanıdım ve katılmamızın şerefine güzel bir hizmet sunayım dedim.

Öncelikle web site ile ilgili bütün sorularınızı ücretsiz olarak cevaplıyorum!
Bununla beraber şu hizmetleri sizlere sunuyoruz

1. İsteğinize göre Tema bulmak (Sıfırdan tema yazımı şuanda yapmıyorum ancak tema ve eklentilerde türkçeleştirme, yazı değiştirme vs. düzenlemeleri yapabiliriz.)
2. Seo hizmeti (Garantili sonuç) + Optimize Hediye ( seo hizmeti ayrı bir fiyat içerir kelime ye göre fiyat değişimi olmaktadır bunun dışında paketi alan arkadaşlara başlangıç seo su hediye! )
3. 12 Ay destek (hiç bir ücret ödemeden ister cep telefonundan isterseniz skype üzerinden bize ulaşıp destek alabilirsiniz)
4. Reklam hizmeti
ve daha fazlası..

Maalesef, çoğu arkadaşımız web site işlerine girmek için ücretler ödüyor ancak sadece 2 - 3 hafta sonra satış yapan kişi ödemesini alıp gidiyor bende bunu göz önünde bulundurarak sizlere 12 AY destek vermekteyim istediğiniz zaman (geceleri hariç :D ) bizi telefon ile veya skype üzerinden mesaj atarak yardım alabilirsiniz umarım bizimle artık web site projeleriniz yarıda kalmayacaktır.

Size şunu da söylemek isterim ki kategori ne olursa olsun ortalama 4. ve 5. aydan sonra güzel sonuçlar görebiliyorsunuz bende bu konum altında sizlere web site işini sevdirmeye çalışacağım hemde çok fazla ücret talep etmiyorum hatta yeri geldiğinde benim bugün param yok şu gün ödeyim diyin ondada tamam derim umarım YTPARA ailesi ile anlaşır güzel bir ortam oluştururuz.

FİYAT: 70 TL

İLETİŞİM
-------

Son düzenleme:
referans varsa çalışmalarından hocam konuya eklersen göz gezdirelim, başarılar bol kazançlar ;)

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir web hizmeti sunmaktayım. Bir çok referans edindim bir arkadaşımın tavsiyesi ile bu forumu tanıdım ve katılmamızın şerefine güzel bir hizmet sunayım dedim.

Öncelikle web site ile ilgili bütün sorularınızı ücretsiz olarak cevaplıyorum!
Bununla beraber şu hizmetleri sizlere sunuyoruz

1. İsteğinize göre Tema bulmak (Sıfırdan tema yazımı şuanda yapmıyorum ancak tema ve eklentilerde türkçeleştirme, yazı değiştirme vs. düzenlemeleri yapabiliriz.)
2. Seo hizmeti (Garantili sonuç) + Optimize Hediye
3. 12 Ay destek (hiç bir ücret ödemeden ister cep telefonundan isterseniz skype üzerinden bize ulaşıp destek alabilirsiniz)
4. Reklam hizmeti
ve daha fazlası..

Maalesef, çoğu arkadaşımız web site işlerine girmek için ücretler ödüyor ancak sadece 2 - 3 hafta sonra satış yapan kişi ödemesini alıp gidiyor bende bunu göz önünde bulundurarak sizlere 12 AY destek vermekteyim istediğiniz zaman (geceleri hariç :D ) bizi telefon ile veya skype üzerinden mesaj atarak yardım alabilirsiniz umarım bizimle artık web site projeleriniz yarıda kalmayacaktır.

Size şunu da söylemek isterim ki kategori ne olursa olsun ortalama 4. ve 5. aydan sonra güzel sonuçlar görebiliyorsunuz bende bu konum altında sizlere web site işini sevdirmeye çalışacağım hemde çok fazla ücret talep etmiyorum hatta yeri geldiğinde benim bugün param yok şu gün ödeyim diyin ondada tamam derim umarım YTPARA ailesi ile anlaşır güzel bir ortam oluştururuz.

İLETİŞİM
-------

Merhabalar,

Yazmış olduğunuza göre, çok fazla ücre talep etmiyorum demişsiniz. Çok fazla olmayan ücreti lütfen konunuzda belirtiniz. Bu bir satış konusu olmuş, farkındasınızdır.

konulara referans ekleyince bizimkiler kızıyor ya referans isteyenler özel olarak irtibat kursunlar öyle gönderelim
Hocam kimse sitesini ekledin diye kızmaz + reklam olur ;) varsa ekle özel bir isteğim yok ama aklımda bir kaç şey var beklediğim tasarımlar olursa çalışabilirim.

Merhabalar,

Yazmış olduğunuza göre, çok fazla ücre talep etmiyorum demişsiniz. Çok fazla olmayan ücreti lütfen konunuzda belirtiniz. Bu bir satış konusu olmuş, farkındasınızdır.

Özür dilerim hemen ekliyorum konuya

---------- Spam Engelliyici 03:06 ---------- Önceki Mesaj 03:04 ----------

Hocam kimse sitesini ekledin diye kızmaz + reklam olur ;) varsa ekle özel bir isteğim yok ama aklımda bir kaç şey var beklediğim tasarımlar olursa çalışabilirim.

Güvenlik için istiyorlar hocam bazen saldırı yapabiliyor rakipciler ben yarış görüşiyim ozaman müşterilerle sorun olmazsa ekliyim bu arada isterseniz siz bana özel mesaj olarak istediğiniz tasarımı özet bir şekilde anlatın ona göre yardımcı olayim

Hayırlı olsun öncelikle. Site işinde iyi olduğunuzu söylemişsiniz müsadenizle şunları sormak isterim;
Genel bir blog mu kazandırır? Belli bir alan yada niche olan site/blog mu kazandırır?

Seo için yeni kurulan sitelerde aşamalar nelerdir sizce? (tanıtım yazısı,sosyal, backlink vs. gibi)

Seoyu çok önemserim, sizce seo nasıl yapılmalıdır site yayında oldukca?

Sitelerden para kazandıran kazanç platformları nelerdir?

Sitelerin hit kaynakları nelerdir?

Şimdilik aceleyle aklıma gelen bunlar:D Site işi için paslaşırız bakarsınız kimbilir, hayırlı işler:)

Hayırlı olsun öncelikle. Site işinde iyi olduğunuzu söylemişsiniz müsadenizle şunları sormak isterim;
Genel bir blog mu kazandırır? Belli bir alan yada niche olan site/blog mu kazandırır?

Seo için yeni kurulan sitelerde aşamalar nelerdir sizce? (tanıtım yazısı,sosyal, backlink vs. gibi)

Seoyu çok önemserim, sizce seo nasıl yapılmalıdır site yayında oldukca?

Sitelerden para kazandıran kazanç platformları nelerdir?

Sitelerin hit kaynakları nelerdir?

Şimdilik aceleyle aklıma gelen bunlar:D Site işi için paslaşırız bakarsınız kimbilir, hayırlı işler:)

Merhaba, bende kendimce sizlere cevap vereyim :)

1. Genel bir blog mu kazandırır? Belli bir alan yada niche olan site/blog mu kazandırır?
Cevap: Bazen değişebiliyor yeri geldiğinde genel blog' un önde olduğunu görürken bazen niche siteler tavan yapabiliyor webmaster forumlardan ve geçmişime dayanırsak en hızlı niche siteler çıkıyor b diyorum :D :D

2. Seo için yeni kurulan sitelerde aşamalar nelerdir sizce? (tanıtım yazısı,sosyal, backlink vs. gibi)
Cevap: ilk önce bir kaç makale girişi yapılmalıdır bu girişlerde ne kadar uzun girebilirse o kadar iyi ve makalelerde 1 anahtar kelime bulundurması gereklidir sonrasında arama motoru kayıtları haftalık optimize işlemlerini yaptıktan sonra tanıtım yazısı yerine paravan blogları tercih ediyorum işlemler uzun sürüyor ama sağlam

3.Seoyu çok önemserim, sizce seo nasıl yapılmalıdır site yayında oldukca?
Cevap: 2. cevapta özet olarak bildirdim.

4. Sitelerden para kazandıran kazanç platformları nelerdir?
cevap: Adsense der geçerim ancak illegal sitelerde rek.mobi, reklamx iyi iş yapıyor.

5.Sitelerin hit kaynakları nelerdir?
Cevap: google, yahoo, bing, yandex, sosyal platformlar

---------- Spam Engelliyici 03:16 ---------- Önceki Mesaj 03:15 ----------

Referans Pm Atarmısınız Hocam

Skype eklemişsiniz oradan bildiriyorum.

Bende referans alayım bir kaç sorum olucak özel website demişsiniz fiyat belirtmişsiniz altyapı wordpressmi olucak veya HTML / CSS mi kodlayıp bırakıcaksınız diyelim sizden kapsamlı bir PHP web sitesi istiyorum bu tek fiyatmı 70TL?

Bende referans alayım bir kaç sorum olucak özel website demişsiniz fiyat belirtmişsiniz altyapı wordpressmi olucak veya HTML / CSS mi kodlayıp bırakıcaksınız diyelim sizden kapsamlı bir PHP web sitesi istiyorum bu tek fiyatmı 70TL?

Ortalama fiyatımız 70 TL olarak ön görülmektedir. Siz isterseniz istediğiniz web site ile ilgili biraz bilgi gönderin özet mesaj yolu ile vs. ben size net bir şey söyliyim

Wordpress mi kuruyorsunuz 70 tl ye.?
Madde 2 ile istenen ücret celisiyor hocam

mobil mesaj

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri