Merhaba, bende kendimce sizlere cevap vereyim
1. Genel bir blog mu kazandırır? Belli bir alan yada niche olan site/blog mu kazandırır?
Cevap: Bazen değişebiliyor yeri geldiğinde genel blog' un önde olduğunu görürken bazen niche siteler tavan yapabiliyor webmaster forumlardan ve geçmişime dayanırsak en hızlı niche siteler çıkıyor b diyorum![]()
2. Seo için yeni kurulan sitelerde aşamalar nelerdir sizce? (tanıtım yazısı,sosyal, backlink vs. gibi)
Cevap: ilk önce bir kaç makale girişi yapılmalıdır bu girişlerde ne kadar uzun girebilirse o kadar iyi ve makalelerde 1 anahtar kelime bulundurması gereklidir sonrasında arama motoru kayıtları haftalık optimize işlemlerini yaptıktan sonra tanıtım yazısı yerine paravan blogları tercih ediyorum işlemler uzun sürüyor ama sağlam
3.Seoyu çok önemserim, sizce seo nasıl yapılmalıdır site yayında oldukca?
Cevap: 2. cevapta özet olarak bildirdim.
4. Sitelerden para kazandıran kazanç platformları nelerdir?
cevap: Adsense der geçerim ancak illegal sitelerde rek.mobi, reklamx iyi iş yapıyor.
5.Sitelerin hit kaynakları nelerdir?
Cevap: google, yahoo, bing, yandex, sosyal platformlar
---------- Spam Engelliyici 03:16 ---------- Önceki Mesaj 03:15 ----------
Skype eklemişsiniz oradan bildiriyorum.
paravan yerine alexa düşük google news kayıtlı sitelerden tanıtım yazısı almak daha mantıklı, işin içine paravan girince işlemler uzuyor, o paravanlar belli bir mesafeye gelmeden ana siteye link çıkışı yapmanın bir anlamı kalmıyor.