YtPara üyelerinin Meslekleri neler acaba? Varsa mesleki şikayetleriniz neler ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
medikal sektöründeyimYtPara üyelerinin Meslekleri neler acaba? Varsa mesleki şikayetleriniz neler ?
medikal sektöründeyim
biyomedikal teknikeriyim
işimi ne sor ne ben söyliyim ömrüm yogun bakımlarda geçiyor![]()
![]()
![]()
,Lanet olsun yoğun bakımaNormal bir insanın 2 saat çalışamayacağı yerde 12 saat blok mesai yaptığımı bilirim.
Kpss girdiniz mi hocam ?Özel sektörde (dershane) Biyoloji Öğretmeni.
,
ben o kadar durmuyorum hocam ama çağırırlarsa gidiyorum her an![]()
![]()
![]()
sizin işiniz hakkaten çok zor hocam. normal insan işi değil
Öğrenci (Bilgisayar Mühendisliği)
sizin işte hala mezun olup bilgisayarcı açma olayı varmı yoksa şirketleremi![]()
Kpss girdiniz mi hocam ?
siz ne yapacaksınız hocam şirketler sağlam para veriyo diye duydumKendini geliştirmeye niyeti olmayan arkadaşlar hala bilgisayarcı açıyorKendini ciddi anlamda geliştirip güzel iş bulamayan görmedim ben.
Formasyon yok hocam. Memurluk kısmından da bişey çıkmaz![]()
siz ne yapacaksınız hocam şirketler sağlam para veriyo diye duydum
oo sakatmış hocam bu dershaneler kapatılırsa ne yapacaksınız ?
Kısmet, bakalım daha 2 sene var. O günkü şartlar neyi gerektirirse onu yaparım![]()
6 yılını dolduranları atama ihtimalleri var. Bi umut.
Hocam yazılım olayı varsa sizde iyi para kaldırırsınız aslında öğrenci
Ek iş olarak yazılımla uğraşıyorum ben de. Keşke diyorum bazen bilgisayarla ilgili bi bölüm okusaydım daha farklı olurdu benim için.Hocam yazılım olayı varsa sizde iyi para kaldırırsınız aslında öğrenci ikende
hocam ekstra olarak işletmeyi niye okuyosunuz merak ettim.Makine mühendisiyim, Uludağ işletme öğrencisiyim bilişim sektöründe çalışıyorum.
Ek iş olarak yazılımla uğraşıyorum ben de. Keşke diyorum bazen bilgisayarla ilgili bi bölüm okusaydım daha farklı olurdu benim için.
hocam ekstra olarak işletmeyi niye okuyosunuz merak ettim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.