ben foruma yeni katıldım 11 yaşından beri youtube ile ilgileniyorum şimdi 14 yaşındayım spam'a geçtim. belki beni banlayacaksınız yaşımdan dolayı ama benimde youtube hakkında çok bilgim var bişeyler kazanmaya çalışıyorum bütün abilerime saygılar..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben foruma yeni katıldım 11 yaşından beri youtube ile ilgileniyorum şimdi 14 yaşındayım spam'a geçtim. belki beni banlayacaksınız yaşımdan dolayı ama benimde youtube hakkında çok bilgim var bişeyler kazanmaya çalışıyorum bütün abilerime saygılar..
Şimdi yaşımı yazacak olsam forumun ''en baba'' abisi sensin diyeceksiniz
Ama madem konu açıldı yaşımızı saklamayalım, benim yaşım 52... personellerimin yaşını yazmaya gerek yok, zaten forumda genellikle ben online oluyorum.
Bugüne kadar forumda yaşımı belli etmemeye ve küçük büyük hepinize eşit mesafede ve aynı sevgiyle yaklaşmaya çalıştım, umarım bunu başarmışımdır.
Forumda bu özellik mevcut zaten isteyen profil ayarlarından görünür yapabilir yaş bilgisini gerek yok böyle bir konuya kanımca![]()
Konuyu sadece başlığıyla ele almayalım lütfen.Detaylı okuyabilirseniz, yaş, medeni hal, isim.. Belirtmek istediğiniz herşey.
avatar kısmında yazıyor zaten böyle bi konuya ne gerek vardı ? kaldı ki saygı için bu konuyu mu arayacağız![]()
Tanışma bölümü mevcut zatenHosgeldiniz (Tanısma Forumu) - YTPara.Com - YouTube-Adsense Destek Forumu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.