YTPARA ve Ben.

Bu vds olayı ne vdssiz para kazanılmıyormu hergün 100 kanal aç hergün botlarla video yükle vds al ona para ver buna para ver kazanç 0 sabit bi katagori seç ne seçersen seç videolarda uğraş emek harca özgün olmasına gerek yok 5 videoyu birleştir güzel birieyler yap ama düzenli olarak hergün bunu yap günde 1 video max 2 3 ay uğraş sonrasını izle kazanamıom diyen insanlar var 1 senedir kazanamıom diyenleri de gördüm en basit katagoriylr deniyim dedim ilk ay bin abonrye ulaştı günlük 30 tl getiriodu yani ha lafım sana değil herkeze vds alamadım da bot yok da katagori yok da deyim durmayın önce kendinize bi bakın

Youtubeden gelecek paraya alışmaması için 3 yıldır işsiz kardeşimi bile öğretmiyorum .. Bu youtube parası nasıl bir şey anlamıyorum çok kazandıkca çok para gidiyor tembeleşiyosun tasarruf adına hiçbir şey kalmıyor gereksiz masraflar gereksiz harcamalar

Youtubeden gelecek paraya alışmaması için 3 yıldır işsiz kardeşimi bile öğretmiyorum .. Bu youtube parası nasıl bir şey anlamıyorum çok kazandıkca çok para gidiyor tembeleşiyosun tasarruf adına hiçbir şey kalmıyor gereksiz masraflar gereksiz harcamalar
aynen.youtube dan önce ayda bin lira yetmiyordu,şimdi ayda 5 katı gelse yine yetmiyor. ekonomiye can verip duruyoruz[emoji1]

Barış bu yorumumu beğen sana paypaldan 10 tl atıcağım hadi abisi :) abin işi biliyormuş sana işi öğretse yarın eline para geçince ne yapacağın belli olmaz, abin en iyisini yapmış eğer yorumumu okuyorsa tebrik ederim kardeşim yapılması gerekeni yapmışsın :D

Ben ortancayım abime anlatıyorum kafası almıyolamıyor. teknolıjiyi.Kardeşime anlatıyorum anlamıyor.İyi bir anlatıcı olmadıgım kannaatine varıp kardeşime site açtım zorla makale girdiriyorum şimdilik :D

Bu vds olayı ne vdssiz para kazanılmıyormu hergün 100 kanal aç hergün botlarla video yükle vds al ona para ver buna para ver kazanç 0 sabit bi katagori seç ne seçersen seç videolarda uğraş emek harca özgün olmasına gerek yok 5 videoyu birleştir güzel birieyler yap ama düzenli olarak hergün bunu yap günde 1 video max 2 3 ay uğraş sonrasını izle kazanamıom diyen insanlar var 1 senedir kazanamıom diyenleri de gördüm en basit katagoriylr deniyim dedim ilk ay bin abonrye ulaştı günlük 30 tl getiriodu yani ha lafım sana değil herkeze vds alamadım da bot yok da katagori yok da deyim durmayın önce kendinize bi bakın

çok doğru taşıma suyla değirmen dönmez vds bot nereye kadar?? arkadaslar biz alan taraf olmalıyız bu işte ona para ver buna para ver o zaman bu işin anlamı espirisi kalmaz. bide videoyla oynamadan editlemeden uğraşmadan bu iş öğrenilmez fikrimce. yani kısaca çok video atmakla bi yere varılmaz.

Yatırım şart tabi geldiği gibi savurursan elde 0 kalır :)

olayın tam tersi benim başımda var , bende abime ogretmeye calısıyorum adam çalışmak istemiyor . birkaç taktik yok mu su yt yi ogretsem suna en incesine kadar , boş gezenin boş kalfası derler ya aynı onun gibi anca oyun oynar bilgisayarda., yardımcı olun bir spammer daha katayım aramıza

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri