YTPARA vs Diğerleri

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
YTPARA vs Diğerleri - YouTube

Animasyon servisini denemek amaçlı bir video oldu, gerçekleri yansıtıyor olsa da :) Biraz ilgilenilirse GoAnimate ile iyi şeyler çıkabilir gibi, bu karara vardım. Yapmışken öyle kalmasın sizlerle paylaşayım dedim ;)

O değil de satın almak isteyen çıkar belki:

Refsiz: http://goanimate.com/

Refli: http://goanimate.refr.cc/5XGS5C4 (Ref'li de 15 dolar siz 15 dolar ben kazanıyormuşum, bundan olun olacaksanız :D )

usta süper olmuş eline sağlık :)

Ne süperi hocam :D komik oldu daha çok da :D Çok güzel şeyler yapılabilir bununla, satın alıp sistemi 15-20 dakikada böyle bir şey çıktı ortaya, animasyon şeklinde dizi bile yapılır :D Bunca yıllık ben özgün mü çalışsam ne yapsam :D

Ne süperi hocam :D komik oldu daha çok da :D Çok güzel şeyler yapılabilir bununla, satın alıp sistemi 15-20 dakikada böyle bir şey çıktı ortaya, animasyon şeklinde dizi bile yapılır :D Bunca yıllık ben özgün mü çalışsam ne yapsam :D

güzel olmuş ellerinize sağlık sistemin adı ne programın yani sitesi falan varsa verebilir misiniz biraz araştırıyım :)

güzel olmuş ellerinize sağlık sistemin adı ne programın yani sitesi falan varsa verebilir misiniz biraz araştırıyım :)

Hocam refli ve refsiz linkler ilk mesajda mevcut :) Deneme sürümüyle 30 saniyelik videolar oluşturabiliyorsunuz ancak sonrasında o videoları almak için biraz uğraşmanız gerekiyor kamerayla kaydetmek gibi ekranı.

Guzel site ben hic beceremedim ))) amma cok kullaniwli site buyuk sirketlere bile anime reklamlar yapila bilir :)
eline saglik

Güzel olmuş ama ses olsaymış daha iyi olurdu sanki.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri