YtParaVUP BETA sizlerle (CPA ve SPAM için ideal)

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
off off dehşet bi sistem eline sağlık
Üstad bi sonraki sürümde video uzunluklarını kendimiz belirmemiz için özellik koyabilirmisin

Ek olarak not defterine japonca,rusça gibi dillerde keywordler yazamıyorum

hocam bu yöntem ile ne kadar bir kazanc sagliyorsunuz gercekten ise yariyor mu? denemeyi dusunuyorum :)

hocam size zahmet linki tazeler misniz denemek istiyorum bu sistemi, kendime farkli kazanc sistemleri ariyorum.

Bu admin yeni ama önce beni ytpara ya kazandırarak sonra güzel konularıyla büyük işler yaptı ve yapıcak gibi duruyor.. Ellerine sağlık :D

Hocam konuyu gunceledigim icin kusura bakmayin ama size zahmet linki yenileyebilirmisiniz.

YtParaVUP - Keyword listesine göre otomatik video kopyalayıcı, açıklamaya link ekleyici

60Sgm6T.png

Keyword listenizi veriyorsunuz, kullanıcı adı ve şifrenizi ayarlıyorsunuz. Açıklama kısmına eklenmesini istediğiniz linki ayarlıyorsunuz. Ardından (YTVDS.com vdslerinde test edilen süredir ve küçük videolar tercih edilmekte program algoritmasında önemli olan spam ve cpa olduğu için) her 2-3 saniyede bir video YouTube kanalınızda oluyor. BETA sürümü olduğu için eklenen linklerden bir tanesi bizim istatistik almamıza ve kazanç sağlamamıza sağlayan bir link, daha gelişmişini o link olmadan kullanılabilecek şekilde daha sonra tanıtımla sunacağız üyelerimize ancak bu haliyle çalışıp oldukça iyi gelir kazananlar CPA aracılığı ile oldu.

Örnek Kanal: Hortensia Benavides - YouTube (kesin gider bu akşama kadar ama en azından görün :) )

Adres: http://www.wallkie.net/YtParaVUP.zip

Zip Şifresi: ytpara.com

Aynı anda birden çok kanala upload yapabilirsiniz, tüm klasörü birden çok kopyalayıp masaüstünden anında çalıştırabilirsiniz. 10'a kadar denedim problem yok :)

3rUhes7.png

BeniOku.txt dosyasını aynen yapıştıralım:

Kod:
YtPara.com adresinde Incubus tarafindan paylasilmaktadir.

Youtube hesabinizdan kanalinizi olusturuyorsunuz manuel olarak. Bu islemi gerçeklestirmezseniz upload basarisiz olur.

Yapilmasi gerekenler:

1- Google API Key'i alin. (1 adet almaniz yeterli, daha sonra onu kullanabilirsiniz tüm hesaplariniz için, ayri ayri almaniza gerek yok)
- https://console.developers.google.com/project bu adrese girin.
- Create Project deyin "Create"e tekrar basin. Proje adi ve id'sini degistirmeyin, sabit kalsin.
- APIs kismina sol taraftan tiklayin.
- En asagida YouTube DATA API v3'ü aktif hale getirin.
- Credentials kismina tiklayip Create New Key'e basin ve Server key'i seçin, create'e basin.
- API keyi oradan alabilirsiniz.  (Su tarz bir sey: AIudOxBA4hdIfjdueI-031nJdoKRsH2)

2- ayarlar.txt dosyasini açin ve ilgili bölümleri ayarlayin. Her satira gerekli bilgiler girilecek su sekilde:

youtubemailiniz
sifreniz
api key'iniz
tüm açiklamalara download here: yazisi sonrasi eklenmesini istediginiz adresiniz
kaç sayfa taransin 3-4 idealdir ;)

3- keywordlistesi.txt dosyasini açip gerekli sekilde keywordleri ayarlayin.

Bir sey gerekirse YtPara.com üzerinden bana ulasabilirsiniz.

Link kisaltma sitesi olarak önerim: http://bc.vc/?r=31941
CPA PPD sitesi olarak önerim: http://www.wallkie.net/files

Ücretsiz çalışarak herkese kazandırmak tek amacım :) Eklenecek link olarak link kısaltma servisi olan bc vc'ye referansımızla üye olursanız güzel olur ;) aynı şekilde CPA olarak da wallkie.net/files kullanılabilir. Tabi tüm problem sadece spam için de kullanılabilir. Keyfinize kalmış. İyi performans için VDS'te çalıştırmanızı öneririm hız açısından ;)

Yine her türlü sorunuz olursa, yorumunuz olursa buradan bekliyorum. Yorumlarınızla daha iyi şeyler yapabiliriz.

NOT: CPA çalışacaklar için otomatik keywordlistesi de içinde, direk başlayabilirsiniz çalışmaya hızlıca kazanç ;)

hocam hala geçerli mi program bende indirmek istiyorum adsense uçar mı ?

hocam dosya inmiyor ki iki ayrı bilgisayar ve nette denedim yok öyle birşey inmiyyy

---------- Spam Engelliyici 07:23 ---------- Önceki Mesaj 07:18 ----------

aslında güzel fikir verdin hocam yutup.org botunda kelime bazlı video çekme var.Bu tarz kazanç sistemleri için denenebilir
Orada da açıklama etiket vb şeyleri kanala göre düzenleyebiliyorsun. Otomatik her videoya basıyor bunu hemde biraz videoları değiştirerek belki spamdan kapanmanın önünede geçer. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamda yapsa her yerden kazanç sağlayacak kapımız olur

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri