YTPara'ya Özel Youtube İzlenme ve Websitesi Hit Gönderme Programı

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell
Teşekkürler paylaşım için. Programda kaç farklı proxy var hocam yani maksimum kaç izleme çekebiliriz

programi yükledim gayet iyi çalısıyor virüs falanda yok

teşekkurler

Teşekkürler hocam yorum için.

Teşekkürler paylaşım için. Programda kaç farklı proxy var hocam yani maksimum kaç izleme çekebiliriz

Hocam günde 2 kere 7500 civarı proxy çekiyor. Şimdilik 5000 yaptım üst sınırı; ancak elle proxy ekleyerek arttırma yapabiliriz sonraki versiyonlarda ;)

flash sorunu bende de oldu...programı kurmadan önce özellikle kontrol ettim ,explorer da flash sorunu var mı diye ama videoları açıyordu...her tarayıcıda flash varken programda en başta video url sini açtı ama video flash player uyarısı verdi.yoksa video url sine gitmesinde açmasında sorun yok.başlangıç için başarılı,paylaşım için teşekkürler..

mesajım bulunsun.akşam deneyeceğim.şimdiden emeğine sağlık

birden fazla url ekleme şansımız varmadır, varsa çok güzel olur ayrıca örnek vermek gerekirse
50 youtube url eklemek istiyorum ve her video 350 defa izlensin ?? bu şekilde komut verebilirmiyiz, olursa mükemmel olur.. teşekkürler..

hocam tam ifade edemedim kusura bakmayın, adsense için değilde cpa için düşünüyorum videoların aramalarda üst sıralarda çıkması için ortalama 350-400 izlenim gerekiyor onun ayrıca ince ayarları var ama konumuz o değil, merak ettiğim diğer bur konu i3 işlemcili bir pc de 350-400 izleme ortalama kaç dakikada yapar ?

teşekkürler...

hocam tam ifade edemedim kusura bakmayın, adsense için değilde cpa için düşünüyorum videoların aramalarda üst sıralarda çıkması için ortalama 350-400 izlenim gerekiyor onun ayrıca ince ayarları var ama konumuz o değil, merak ettiğim diğer bur konu i3 işlemcili bir pc de 350-400 izleme ortalama kaç dakikada yapar ?

teşekkürler...

Hmm cpa için kullanılabilir doğru söylüyorsunuz hocam, amaç hemen izlenim alıp yüklendiğinde aramalarda yukarı çıkarmak ise onu da ekleriz. Şuanki haliyle pek hızlı değil hocam, otomatik olduğunun anlaşılmaması amacıyla hareket ediyorum daha çok. Ama yakında net rakamlar verebilirim.

Otomatik Gmail Oluşturucu (%50) - Kısaca kanal açan şey

Gmail Telefon Onayı (Yeni Sistem) Toplu Telefon Numarası Ayarı (%40) - Kısaca tek tuşla 1 haftalık onay için kullanabileceğiniz 1000 telefon numarası alıp bu numaraları sizin cep telefonunuza yönlendirmek

eğer bunlar gerçekleşirse varya Sen Kralsın [MENTION=2393]Incubus[/MENTION]

kardeşim tebrik ediyorum seni senden destek bekliyorum tam yapamadım skypem lusia.34

Hmm cpa için kullanılabilir doğru söylüyorsunuz hocam, amaç hemen izlenim alıp yüklendiğinde aramalarda yukarı çıkarmak ise onu da ekleriz. Şuanki haliyle pek hızlı değil hocam, otomatik olduğunun anlaşılmaması amacıyla hareket ediyorum daha çok. Ama yakında net rakamlar verebilirim.

hocam daha ne konuşmak gerekirse eğer şöyle, videomuzu kanala yüklerken "liste dışı" seçeneğini seçip yüklediğimizde ve 350-400 izlenim aldığımızda ki eğer anahtar kelimeler başlıkta açıklamada ve etikette doğru şekilde eklenirse yayına soktuğun an ilk aramada direk liste başı oluyorsun, kalıcı olmuyor ama cpa için işimizi görür... 1-2 saatte 350-400 civarı izlenimi tamamlayabilse çok çok güzel derim...

Otomatik Gmail Oluşturucu (%50) - Kısaca kanal açan şey

Gmail Telefon Onayı (Yeni Sistem) Toplu Telefon Numarası Ayarı (%40) - Kısaca tek tuşla 1 haftalık onay için kullanabileceğiniz 1000 telefon numarası alıp bu numaraları sizin cep telefonunuza yönlendirmek

eğer bunlar gerçekleşirse varya Sen Kralsın [MENTION=2393]Incubus[/MENTION]

Hocam gerçekleşecek ama bir iki ekstrası olacak açılacak her kanal ve her numara başına 7-8 kuruş kadar bir gider olacak captcha çözücü için. Ya da captcha kısmını sadece kişiye soracak şekilde bir seçenek olacak hangisini seçerse ona göre yapacak program.

hocam daha ne konuşmak gerekirse eğer şöyle, videomuzu kanala yüklerken "liste dışı" seçeneğini seçip yüklediğimizde ve 350-400 izlenim aldığımızda ki eğer anahtar kelimeler başlıkta açıklamada ve etikette doğru şekilde eklenirse yayına soktuğun an ilk aramada direk liste başı oluyorsun, kalıcı olmuyor ama cpa için işimizi görür... 1-2 saatte 350-400 civarı izlenimi tamamlayabilse çok çok güzel derim...

Tamamdır hocam, ben bunun üzerine de giderim :D

Emeğine sağlık hocam ama nedense bende olmadı, sayfayı yükleyemiyor

hocam baya bir uğraştım tak izlenim gelmedi,

Emeğine sağlık hocam ama nedense bende olmadı, sayfayı yükleyemiyor

Hocam herhangi bir hata yüzünden mi, yani videonuzun izlendiği görünüyor mu, yoksa video izenmiyor mu, video izlenip de mi sayılmıyor. Tam açıklarsanız ona göre bakalım, google.com yazıp url girmeye çalıştığınızda açılıyor mu ya da ip adresinize bakabileceğiniz bir internet sitesinden bakın ip değişiyor gözüküyor mu. Eğer takılmışsa farkında değilseniz kapatıp açın programı hocam öyle deneyin, ben izlenim de hit de aldım programdan ama

Hocam herhangi bir hata yüzünden mi, yani videonuzun izlendiği görünüyor mu, yoksa video izenmiyor mu, video izlenip de mi sayılmıyor. Tam açıklarsanız ona göre bakalım, google.com yazıp url girmeye çalıştığınızda açılıyor mu ya da ip adresinize bakabileceğiniz bir internet sitesinden bakın ip değişiyor gözüküyor mu. Eğer takılmışsa farkında değilseniz kapatıp açın programı hocam öyle deneyin, ben izlenim de hit de aldım programdan ama

hocam kuruyorum proyu proxy al falan hallediyorum başlata tıklıyorum belli bir süre sonra bu sayfa görüntlenemiyor diyor program ve öylece devam ediyor...

hocam kuruyorum proyu proxy al falan hallediyorum başlata tıklıyorum belli bir süre sonra bu sayfa görüntlenemiyor diyor program ve öylece devam ediyor...

Tamam hocam o da sanırım proxy ayarını yaptıktan sonra hiç beklemeden site açılmaya çalıştığı için explorer parçacığı çöküyor onunla alakalı, websitesi için problem çıkarmıyor da youtube biraz kastırıyor şuan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri