Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam kuruyorum proyu proxy al falan hallediyorum başlata tıklıyorum belli bir süre sonra bu sayfa görüntlenemiyor diyor program ve öylece devam ediyor...
Tamam hocam o da sanırım proxy ayarını yaptıktan sonra hiç beklemeden site açılmaya çalıştığı için explorer parçacığı çöküyor onunla alakalı, websitesi için problem çıkarmıyor da youtube biraz kastırıyor şuan.
peki öneriniz ne hocam sonra tekrar mı deniyim ?
Hocam yeni sürüme kadar değişmez o bence pekvarsa websiteniz atın siteye gitsin hit ya da bekleyin yeni sürümde düzeltmeye çalışayım hocam bende youtube hiti de oluyor bazen ama dediğiniz gibi de oluyor bazen, o şekilde olduğunda programı kapatıp açıyorum bazen düzeliyor. Bir sonraki sürümde ayarlayacağım
![]()
Hocam gerçekleşecek ama bir iki ekstrası olacak açılacak her kanal ve her numara başına 7-8 kuruş kadar bir gider olacak captcha çözücü için. Ya da captcha kısmını sadece kişiye soracak şekilde bir seçenek olacak hangisini seçerse ona göre yapacak program.
Tamamdır hocam, ben bunun üzerine de giderim![]()
captcha çözücüye gerek yokki hiç bir yerde girmen gerekmiyor kanal açarken sorduğunda bu doğrulamayı atlayı seçin o kadar captcha yı sormaz o zaman
Hacı o değil de madem analistik verilerinde İp leri farklı kişi farklı lokasyon görüyor yani proxy olduğunu çakozlamıyor ve youtube da bunu yerse partnerden izlenim kasıp dört köşe olmaz mı şimdi bu milletEmeğine sağlık.
Hacı o değil de madem analistik verilerinde İp leri farklı kişi farklı lokasyon görüyor yani proxy olduğunu çakozlamıyor ve youtube da bunu yerse partnerden izlenim kasıp dört köşe olmaz mı şimdi bu milletEmeğine sağlık.
Hocam tel onayı istemiyor mu o zaman da? Öyle biliyorum yani emin değilim de.
Şimdiki hali değil de bir sonraki versiyonu olacak abi kesin öyle.
Youtube daha iyi çalışması için herkesi sabırla beklemeyi davet ediyorum.![]()
Reklamlara tıklanmadığı sürece kazandırmıyor partner. Şu sıralar reklam cikmama olayı yüzünden 3.5k izlenime 0,50$ aldım partner kanaldan.. Normalde en az 20 dolar verirdi..
youtube adresi girince olmuyor blog girdim hit artıyor mesela blogda
Şimdiki halini de deneyebiliriz bence partnerde en kötü kanal kapanırdenemeyelim mi
Sonraki versiyon ne zaman çıkar tahminen
Aynen hocam verimli değil pek, düzelteceğim çok kısa zamanda
Hocam yine tasarım ile uğraşmadan hemen yapıp paylaşacağım bu gece inşallah![]()
adf.ly da gösterim yaptırmayı deneyim dedimproxy traffic olarak görüyorlar
![]()
O zaman diğerlerine daha çok ağırlık vereyimadf.ly yemezse google hiç yemez
![]()
para olarak sayıyor ama sonra hesabım ne olur bilemiyorum
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.