YTPRO Profesyonel Bot

• Kullanıcı YTPRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Vds+bot alınmıştır.Tek kelimeyle şahane,botu test etmedim henüz ama bi problem çıkacağını sanmıyorum

2,5 aydır kullanan birisi olarak zaman zaman sorunlar çıksada üstadın ilgisi ile sorun kalmadı arkadaşın dediği gibi sağolsun çok ilgili ve bot gerçekten kaliteli favorim oldu

Vds+bot alınmıştır.Tek kelimeyle şahane,botu test etmedim henüz ama bi problem çıkacağını sanmıyorum
Şu an bilinen 2 sorun var bunları yazayım bilginiz olsun, 1.si video ortası reklamlarda youtube'un para kazanmayanlar sekmesini göstermediği için çalışmıyor, toplu para kazanma çalışıyor adsenselerde.
2.si ise bilgisayardan atılan videolar yükleme modülünde görünmüyor [MENTION=14057]atameh[/MENTION] adlı kullanıcımıza teşekkürler uyardığı için. En kısa zamanda bu sorunlar fixlenip yeni özellikler eklenmeye devam edilecektir.

2,5 aydır kullanan birisi olarak zaman zaman sorunlar çıksada üstadın ilgisi ile sorun kalmadı arkadaşın dediği gibi sağolsun çok ilgili ve bot gerçekten kaliteli favorim oldu

Teşekkürler.

20 bin abonelı kanalımda para kaznama ! problemi var botunuz bunu halledebilir mi ?

20 bin abonelı kanalımda para kaznama ! problemi var botunuz bunu halledebilir mi ?

Kırpma ve renk ayarları ile oynayarak bir çok ünlem geçilebiliyor.

Yeni VDS stokları açılmıştır.

vds-paketleri.gif

[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION]
hayırlı işler hocam

DXjgBv.png

nasıl bi reklam logosu yapmışsın, forumda anadizine girince ister istemez göz temasında buluyorum zaten gözlerde sıkıntı var ,birde gözleri rahatsız eden birde reklam logo görünce alt üst oluyorum.senden ricam yeni bi reklam logosu yap ...

ytpro yazan sadece bi kaç saniye bakın gözler alt üst oluyor :mad: :o :(

[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION]
hayırlı işler hocam

DXjgBv.png

nasıl bi reklam logosu yapmışsın, forumda anadizine girince ister istemez göz temasında buluyorum zaten gözlerde sıkıntı var ,birde gözleri rahatsız eden birde reklam logo görünce alt üst oluyorum.senden ricam yeni bi reklam logosu yap ...

ytpro yazan sadece bi kaç saniye bakın gözler alt üst oluyor :mad: :o :(

Tamam :)

Tüm VDS stoklarımız bitmiştir, gösterilen alaka için teşekkürler. Yeni VDS stokları 1 hafta sonra gelecektir. Programa özellik ekleme & bazı kısımları düzenleme çalışmaları devam etmektedir.

5 adet videoyu kes kırp ayarlarını yaptım dün geceden beri yukleme modülüne gelmedi hala işleniyorda beklıyor bu kadar sürmesi imkansız nasıl olacak hocam bu .... Ayrıca partnerde para kazan açma vs yapmıyor bunuda en kısa zamanda halletmenizi bekliyoruz YTPRO

[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] şu programı bir fixlesen üstad süper olacak..

renklerle ,sürelerle oynamak uzun sürüyor diye işlemi kapatıyorum.bu seferde fazla ünlem yemekten kanal kapatılıyor.son açtığım kanalın sonu aynı oldu.

Yolladığım Son Mesajım

16.05.2014 tarihinde 1 aylık üyeliği TURKCELL ile mobil ödeme yöntemi ile satın aldım.
aynı gün 12 saat olmadan bile üyeliğimin iptalini ve ödememin iadesini istedim.
iade işlemi 30 gün sonra yapılır. çünkü yaptığınız ödeme 30 gün içinde elimize geçiyor dediler ve halen ödemem yapılmadı. en geç 16.06.2014 tarihinde ödememi aynı telefon numarama göndermeleri gerekirken halen göndermediler.
Plansız ve programsız çalıştıklarını düşünüyorum. Konuyu baltalamıyorum. Sözlerinde durmuyorlar. Kimlerdir bilmem ama plansız çalışıyorlar.

ben bu işten hiçbirşey anlamadım. sizin bir iade listeniz. satın alan. üyeliğini yenileyen listeniz yokmu? ne bileyim bir düzen göremedim. zaten programı satın aldım ve üyeliği aynı gün iade ettim işimi görmeyeceğini düşünerekten. iade ettiğim günden bu yana 36 gün geçti ve iadem halen yapılmadı bunun notunu foruma düşeceğim. ödemeyi yapsanızda yapmasanızda.

mobil ödemeler her ayın 9 unda yapılıyor. 16'sında ödemeniz sistemimize yansımıştır, fakat ödemeniz elimize ulaşmamıştır.
Konuyu baltalamak olarak düşünmüyorum herkesin bize olan güveni aşikar.
Teşekkürler.

mobil ödemeler her ayın 9 unda yapılıyor. 16'sında ödemeniz sistemimize yansımıştır, fakat ödemeniz elimize ulaşmamıştır.
Konuyu baltalamak olarak düşünmüyorum herkesin bize olan güveni aşikar.
Teşekkürler.
Hocam size güveniyoruz ancak şu aynı anda birden fazla kanala video yükleme işini bi çözerseniz çok memnun kalıcaz.

Hocam size güveniyoruz ancak şu aynı anda birden fazla kanala video yükleme işini bi çözerseniz çok memnun kalıcaz.

Teşekkürler, sol tarafta hesaplarım yazıyor yeni sürümde oradan istediğiniz kadar video seçip birden fazla kanala video yükleyebilirsiniz sıra ile kastettiğiniz buysa tabi.

Teşekkürler, sol tarafta hesaplarım yazıyor yeni sürümde oradan istediğiniz kadar video seçip birden fazla kanala video yükleyebilirsiniz sıra ile kastettiğiniz buysa tabi.
İstediğim kanalı seçiyorum ekliyorum ancak bunları sıraya alıyor 1. kanalda diyelim 150video kopyalancak 150video bitmeden 2. kanala geçmiyor.

evet aynı anda yükleme o şekilde yok doğru sıra ile gidiyor. listeye göre tek tek ve olacağını da sanmıyorum çünkü aşırı kanal kapanması yaşatır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri