YTPRO Profesyonel Bot

• Kullanıcı YTPRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Arkadaşlar almayın şu lanet botu 2 gündür hata üstüne hata arkadaşa hatayı yazdım özelden halen geri dönüş yapmadı bu konuyada yazdım yine geri dönüş yok destek mesajı attım gene dönüş yok.

http://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/43663-ytpro-hata.html

Burada hatanızın konusunu açmışsınız altına cevap yazdım. Özel mesajı da bugün atmışsınız sürekli sitede değilim şimdi gördüm, biraz daha relax olmayı deneyebilirsiniz :)

[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] Tekrar mesaj attım.
Kullanıcı adı yerine e-postamızı yazıyoruz dimi yoksa ben mi yanlış yapıyorum.

Arkadaşlar bilen söyleyebilirmi ?

Botta Hesap durumu kısmından videoları özgünleştiricem İlk sayfa yani 30 video çıkmıyor listede bunu nasıl halledebilirim ?

2.side Videoları etiket açıklama özgünleştir diyorum başlıgı etikete geçiriyor buna tamamda açıklamaya sadece Başlık 13.08.2014 yazıp bırakıyor ?

Bilen yardımcı olabilirmi ?

Arkadaşlar bilen söyleyebilirmi ?

Botta Hesap durumu kısmından videoları özgünleştiricem İlk sayfa yani 30 video çıkmıyor listede bunu nasıl halledebilirim ?

2.side Videoları etiket açıklama özgünleştir diyorum başlıgı etikete geçiriyor buna tamamda açıklamaya sadece Başlık 13.08.2014 yazıp bırakıyor ?

Bilen yardımcı olabilirmi ?

Bazen ilk sayfa görüntülenmiyor doğru, bu sorunu bir sonraki sürümde düzelticem.
2. sorunuzda ise anlamsız başlık varsa saçma özgünleştirme yapılmaması için alınan bir önlem.
Başka karşılaşılan ya da bilinen bir hata varsa yazabilirsiniz bot ile alakalı.

Bazen ilk sayfa görüntülenmiyor doğru, bu sorunu bir sonraki sürümde düzelticem.
2. sorunuzda ise anlamsız başlık varsa saçma özgünleştirme yapılmaması için alınan bir önlem.
Başka karşılaşılan ya da bilinen bir hata varsa yazabilirsiniz bot ile alakalı.

Hocam en az 300-500 videomda uyguladım aynı acıklama yaptı

Anasayfadan toplu seçip özgünleştirmeyi tekrar deneyebilirsiniz.
Anasayfada yapabileceğiniz işlemler:
Toplu küçük resim değişme
Toplu para açma
Toplu video ortası
Toplu abone ol butonu
Toplu silme
Toplu özgünleştirme

Ayrıca bir hatırlatmada bulunayım.
Özgünleştirmede 4 farklı seçenek mevcut;
1-Başlık-Açıklama-Etiket özgünleştirme
2-Açıklama-Etiket özgünleştirme
3-Kendi özel kelimeleriniz-cümleleriniz ile özgünleştirme
4-Orijinal hali

Bu seçenekleri her kanala ayrı ayrı uygulayabilirsiniz ya da toplu olarak tüm kanallara uygulayabilirsiniz.

Son düzenleme:
hocam bota ekleyebileceğiniz şu özellikle gerçekten çığır açabilirsiniz sanırım hiç bir botta yok.
"videolarda bulunan küçük resimlerinde çekilmesi" özelliği. yanin küçük resimleri de çekip bizim videoya eklese on numara olur. çünkü yt de bir videonun izlenmesine %100 katkı yapan bir ekstradır bu

hocam bota ekleyebileceğiniz şu özellikle gerçekten çığır açabilirsiniz sanırım hiç bir botta yok.
"videolarda bulunan küçük resimlerinde çekilmesi" özelliği. yanin küçük resimleri de çekip bizim videoya eklese on numara olur. çünkü yt de bir videonun izlenmesine %100 katkı yapan bir ekstradır bu

Hocam siz isteyin yazmak benim işim, olmuş bil :)

Hocam siz isteyin yazmak benim işim, olmuş bil :)

biliyorum eyvallah :) geçen iki hafta önce ytpro çöktüğünde 2 gün felan gelmedi baya dert etmiştim yüklemelerim geride kalmıştı telefondan ulaşmıştım sana :) o 2 günlük süreç boş geçmesin diye adını vermek istemediğim başka bir bot satın aldım ve 1 saat sonra 2 haftadır senin botunla yüklediğim kanallar kapandı.. yani diyeceğim o ki programın şu anki programsal mantığı eşsiz durumda.. dostane tavsiyem programla biraz daha ilgili olman daha iyi yerlere gelebilir :)

Teşekkürler. Elimde ufak bir proje var bitiminde sizlerden gelen istekleri ve aklımda olanları tek tek hayata geçirmeyi planlıyorum nasipse.

ikidir botu satın alıyorum tam çalışacagım zamanlarda...ama sürekli botta sorun var...ilk aldıgımda ffmpeg de sorun var düzelticez dediniz düzeltmediniz... şimdide hesap ekleyemiyorum...lisans sorunu veriyo..

Hesap eklerken yaşadığınız sorun Youtube üzerinden izin vermenizle alakalı olabilir uygulamamız için.
Youtube yeni yeni fanteziler yapıyor bazı hesaplara.
FFMPEG'de ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz? Bilinen bir render problemi yok çünkü.

Ayrıca bazı kullanıcılar ücretsiz olduğuna dair her yerde uyarılar olduğu halde programı satın almakta, bu arkadaşlarımıza ücretsiz süre bitiminde satın aldıkları süre eklenecektir.

Hesap eklerken yaşadığınız sorun Youtube üzerinden izin vermenizle alakalı olabilir uygulamamız için.
Youtube yeni yeni fanteziler yapıyor bazı hesaplara.
FFMPEG'de ne gibi bir sorun yaşıyorsunuz? Bilinen bir render problemi yok çünkü.

Ayrıca bazı kullanıcılar ücretsiz olduğuna dair her yerde uyarılar olduğu halde programı satın almakta, bu arkadaşlarımıza ücretsiz süre bitiminde satın aldıkları süre eklenecektir.
Herturlu sorun var hocam... Ucretsiz degilkende aldim... Sorun vardi.. Simdide hesap eklenmiyo local cookieslere erisilemiyo vs vs vs

Hala hesap eklenmediği konusunda ısrar ediyorsunuz hatayı biraz da kendinizde arasanız doğru yolu bulacaksınız.

Bilgisayardaki videoyu bota ekledikten sonra çerçeve ve %5 hızlandırıyorum render bittiğinde yükleme modülünde gözüküyor. Yüklemeyi başlat diyorum yüklemeden siliyor videoyu listeden tekrar yükleme modülünü açıyorum tekrar yüklemeyi başlat diyorum yine yüklemeden siliyor videoyu listeden neden böyle yapıyor hocam?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri