[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] skype verirmisiniz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şu indirme klosorünü D yada E yapamıyormuyuz c hemen doluyor
Skype kullanmıyorum. 0850 840 24 55 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz.@YTPRO skype verirmisiniz
Bende merak ediyorum bunu. " C" çok az sunucumda.Bende farklı yere kaydetmek istiyorum.
Not olarak: Adminin api keyini kullanıyorsunuz. Apisiz o programla yükleme yapamazsınız. Botun yapımcısına sorabilirsiniz.
Şu indirme klosorünü D yada E yapamıyormuyuz c hemen doluyor
Bende bir süre bu botu kullandım. Güzel bir bot. Ama botun sahibi botdaki sorunlara müdahelesi çok geç oluyor. Canlı destekden de çok yazdığım oldu. Botudaki sorunlar çözülseydi 6 aylık almayı düşünüyordum. botun şuanki durumu ne bilmiyorum
Skype kullanmıyorum. 0850 840 24 55 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz.
Sırası ile Başlat > Belgeler > Sağ tık > Özellikler > Klasör ekle > D-E üzerinde bir klasör seçin ve varsayılan yapın.
Haklısınız API key programın API keyi, yine de API'siz yükleme yapamazsınız demeyelim programcılıkta uğraştıktan sonra yapılamayacak şey çok azdır. Bir çok işlem küçük resim değişme, balon yazı ekleme, video silme, listeleme, YTPRO'nun oluşturduğu sanal cookie dosyası ile yapılmaktadır, boş bir vaktimde yükleme olayını da API'siz yaptırabilirim.
bide şu Uzun, atlanamayan video reklamlar botun ayar kısmından işaretliyorum kaydet diyip çıktıktan sonra yine aynı işaretlemiyor.
Sırası ile Başlat > Belgeler > Sağ tık > Özellikler > Klasör ekle > D-E üzerinde bir klasör seçin ve varsayılan yapın.
Şu an bir sorun görünmüyor.
5.6 Güncellemesi
Telif modülü güncellendi, ünlem, eşleşen silme para açma ve video ortası (Partner dahil) çalışıyor.
Araçlar > Resim çıkarma özelliği video indirme sorunu giderildi.
Araçlar > Müzik çıkarma özelliği video indirme sorunu giderildi.
Genel düzenlemeler yapıldı.
Hocam partnerde video ortası reklamları açtıgımda live stream olarak açıyor, monetize in all countries açmıyor, ve videolar da ne reklam çıkıyor ne izlenebiliyor ,ona bi bakın size zahmet..
ayarlarda reklam ayarları var oradan işaretledinmi hocam?
deneme sürümü veriyormusunuz acaba 1günlük ?
Merhaba hocam ben kendi kanallarimi yedeklemek istiyorum belirttigim kanaldaki videolari indirip baslik aciklama etiketlerini alip yeni yukledigi kanala uygulayip videolari gizliye alicak bisey ariyorum ozellille bu islemlero kendi sunucumda yapmasini ve herhangi bi sinir olmamasini istiyorum program bu isteklerimi karsilayablirmi ?
otomatik kanal cekme zamani 1 dk belirlersek mesela 5 kanala ayni anda cekermi ?
bosa beklemeyin arkadaslar destek 0 hiç bir cevap vermiyor ben haftalarca bekledim bot cok sorunlu yönetimden bu üyenin banlanmasını ve konunun kapatılmasını talep ediyorum bu botu alan kisiler dolandırılmıs oluyor su anda
İndirme modülünde İşleme kondu yazıyor sonra listeden siliniyor indirme yapmıyor ? [MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] destekten yazdım kaç gündür bekliyorum..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.