YTPRO Profesyonel Bot

• Kullanıcı YTPRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
web sitemize ve kontrol sunucusuna ciddi saldırı var, sunuculara bazı düzenlemeler yapılıp tüm üyelere süre eklemesi yapılacak.

bilemiyorum birileri kaşınıyor tespit edip gereğini fazlası ile yapıcam.

Problem çözülmüştür, tüm kullanıcılarımıza süre eklemesi yapılacaktır.

Sunucu güncelleme ve bakım işlemleri nedeni ile 24.10.2015 tarihine kadar 1 gün süre ile hizmet duracaktır, kullanıcılarımızın hesaplarına süre eklemesi yapılacaktır.

arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olucak ama, daha önce bot kullanmadım öyle deneme amaçlı bir kullanmak aklıma geldi, ytpro ucuzdu diye hatırlayıp sitesine girdim 5.9.7 versiyonuna 1 ağustosta güncellemiş, daha sonra güncellemede yok.

arkadaş foruma en son mayısta girmiş. siteden destek bölümünden, iletişim bölümünden msj attım, mail adresine mail iletilemedi bile. destek bölümünden de cevap gelmedi. Mailde 1 günlük programı deneme şansım olabilir mi diye sormuştum.

noldu bu arkadaşa, en sonunda buraya yazayım dedim. arkadaş kayıplara falan mı karıştı ? yada akibeti hakkında bilgisi olan

hala programı kullanan var mı ? yada altarnatif bir bot ? videoyap aklıma geldi, en son hatırladığım 25 tl idi, en son baktım 75 tl olmuşta. spam işinde amatörüm, amacım sadece denemekti.

arkadaşlar konuyu hortlatmak gibi olucak ama, daha önce bot kullanmadım öyle deneme amaçlı bir kullanmak aklıma geldi, ytpro ucuzdu diye hatırlayıp sitesine girdim 5.9.7 versiyonuna 1 ağustosta güncellemiş, daha sonra güncellemede yok.

arkadaş foruma en son mayısta girmiş. siteden destek bölümünden, iletişim bölümünden msj attım, mail adresine mail iletilemedi bile. destek bölümünden de cevap gelmedi. Mailde 1 günlük programı deneme şansım olabilir mi diye sormuştum.

noldu bu arkadaşa, en sonunda buraya yazayım dedim. arkadaş kayıplara falan mı karıştı ? yada akibeti hakkında bilgisi olan

hala programı kullanan var mı ? yada altarnatif bir bot ? videoyap aklıma geldi, en son hatırladığım 25 tl idi, en son baktım 75 tl olmuşta. spam işinde amatörüm, amacım sadece denemekti.

Deneme boşver bence hiçbir işlem yapamıyorduk zaten boşa para vermiştik paso donuyordu.

Deneme boşver bence hiçbir işlem yapamıyorduk zaten boşa para vermiştik paso donuyordu.

bu kadar kötümüydü ya, boşa verdik diyosanız diyeceğim bir şey yokta. yanlış anlamayın çok mükemmel olsa, hala aktif konusu olurdu da. ben yinede özelliklerine kanıp bi denemek istemiştim.

nitekim, arkadaş kayıp, firari.

Youtube'a gelen sürekli güncellemeleri botta düzeltmek çok fazla zamanımı aldığı ve farklı işlerim aksadığı için bot satışını uzun süre önce durdurdum, donma olayları ilk versiyonlarda vardı, son versiyonlarda daha stabil hale gelmişti aslında kötülediğiniz kadar berbat değildi, ilk zamanlarda memnun kalmayanlara da ücret iadesini yaptık, elbette herkesi memnun edemezsiniz beklentiler farklı, uzunca bir süre kendi web siteme dahi girmedim o denli soğudum Youtube'dan :) Hakkı geçenler varsa helal etsin, ileride belki devam edebilirim ama uzunca bir süre bu platforma dönmeyi düşünmem sanırım, para kazanmalar fln sizin de durumunuz pek hoş değil sanırım bir kaç mesaj okudum, Allah sabır versin özgün kanalların bile para kazanmaları gidenler varmış, bizim zamanımızda spamın dibine dibine vururlardı :)
Unutmadan herkese hayırlı bayramlar.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri