YTPRO Profesyonel Bot

• Kullanıcı YTPRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış

YTPRO

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpro.net
YTPRO Profesyonel Bot (SMS destekli)

ytprologo.png

Detaylı bilgi için web sitemizi ziyaret edin.
www.ytpro.net / Dünyanın en gelişmiş Youtube masaüstü uygulaması

Version: 5.9.4
Son güncellenme tarihi: 22 Ekim 2015

YTPRO indirme Linki: http://ytpro.net/yukle.aspx?program=ytpro
Ücretsiz Chrome Yandex eklentisi: http://ytpro.net/yukle.aspx?program=ytpro-chrome-youtube-download-extension
Ücretsiz Youtube üzerinden video indirme: http://www.youtube-mp4-download.com

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam. Mail konusunda ortak çalışma yaptığımız bir arkadaş kendisi sağolsun sponsor olmuştu bize. Bu arada ziraat bankası atm'den yatırırken bir bilgi daha istiyor bu yüzden arkadaşların yanılmaması için hesap no kısmına 67759446-5001 yazabilirsiniz benim konuda ödemede sıkıntı çeken arkadaşlar olmuştu burda da olabilir o yüzden belirteyim dedim. Bol kazançlar..

Konunuz hayırlı olsun. Bir sorum olacak acaba dailymotiondan otomatik kanal takibi yapabiliyormu ?

Hayırlı olsun hocam. Mail konusunda ortak çalışma yaptığımız bir arkadaş kendisi sağolsun sponsor olmuştu bize. Bu arada ziraat bankası atm'den yatırırken bir bilgi daha istiyor bu yüzden arkadaşların yanılmaması için hesap no kısmına 67759446-5001 yazabilirsiniz benim konuda ödemede sıkıntı çeken arkadaşlar olmuştu burda da olabilir o yüzden belirteyim dedim. Bol kazançlar..

Teşekkür ederim bilgilendirme için ödeme yapacak olan arkadaşlar dikkate alır artık.

Konunuz hayırlı olsun. Bir sorum olacak acaba dailymotiondan otomatik kanal takibi yapabiliyormu ?

Şu an sistemde youtube otomatik kanal takibi ve zapkolik.com kategorili olarak kanal takibi vardır, dailymotion ve bir çok web sitesinden otomatik çekim özelliği eklenecektir, bir kaç özellik daha eklendikten sonra botlara ağırlık vereceğiz.

Hayırlı olsun hocam.Tanıdığım yardımsever bir arkadaştır kendisi.Botu kullanmaktayım.En ufak sıkıntıda da yardım ediyor :)

Hayırlı olsun diyelim hocam. Bende 2 aydır kullanıyorum çok kullanışlı ve sade arayüzlü bir program. Herhangi bir sorun olduğunda da skype'den anında destek veriyor :cool:

Dailymotion otomatik kanal takip eklendiginde müşteriniz olacağım inşallah. Başarılar.

Özellikleri saymakla bitmemiş okurken yoruldum o derece.. Şimdi benim bir kaç sorum var Vds+ytpro almayı düşünüyorum vds in katkısı nedir yanlızca hızlı up down mu ? İlk defa kullanmak istediğim için sormak istedim ve mesela 20 ayrı kanalım var bunlara video yüklerken Api ilemi yüklüyorum ? Google Youtube hop kardeşim aynı Ipden farklı kanallara yükleme yapamazsın dermi sorun çıkartırmı ? Bol kazançlar dilerim. :) [MENTION=4647]YTPRO[/MENTION]

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Özellikleri saymakla bitmemiş okurken yoruldum o derece.. Şimdi benim bir kaç sorum var Vds+ytpro almayı düşünüyorum vds in katkısı nedir yanlızca hızlı up down mu ? İlk defa kullanmak istediğim için sormak istedim ve mesela 20 ayrı kanalım var bunlara video yüklerken Api ilemi yüklüyorum ? Google Youtube hop kardeşim aynı Ipden farklı kanallara yükleme yapamazsın dermi sorun çıkartırmı ? Bol kazançlar dilerim. :)

LT15i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aslında şunu söylemeliyim, API kullansanız da kullanmasanız da Youtube'un ne kadar zeki olduğunu ve farklı kanallara yüklemede aynı IP-cihaz ile yükleme yaptığımızı anlayacağını hepimiz biliyoruz, bu aşamada API'nin bir değeri kalmıyor. Programımız da bu sebepten ötürü API'ye ihtiyaç duymuyor. Yaklaşık 600 kullanıcımız programı kullanıyor, genel politikalara uyulduğu müddetçe kişisel bilgisayarınızdan değişik hesaplar ile video yüklemekten bir farkı yok program üzerinden yüklemenin. Mantık aynı.
VDS ise yükleme ve indirmelerin hızlı yapıldığı sanal bir sunucu sadece, TR'deki internetin hızı malum, bazı arkadaşlar 20mbit internet hızları ile övünseler de upload hızları 1-2 Mbit ortalama.. Bu da 10 dakikalık bir videonun 2-4 dakikada yüklenmesi anlamına geliyor. VDS farkı burada ortaya çıkıyor, video eklediğimde daha da iyi göreceksiniz ki 2 saatlik youtube videosu ortalama 20 saniyede yükleniyor, hızı ise 100-200 Mbit upload, youtube videoları işlemeye yetişemiyor, o derece spamcılar için bir faydalı bir şey:)

Peki hocam bu loga ekleme kesme biçme işlemlerini bu sizin sattiginiz VDS hizli bir şekilde yapiyor mu ? O özellikler programda var ama hizli bir şekilde kullanamadiktan sonra bi onemide yok

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam her 30dk bi eşleşen, telif, ünlem, silme ve para kazanma kontrol gibi özellikler var mı ? varsa bu kaç kanalla sınırlı

Peki hocam bu loga ekleme kesme biçme işlemlerini bu sizin sattiginiz VDS hizli bir şekilde yapiyor mu ? O özellikler programda var ama hizli bir şekilde kullanamadiktan sonra bi onemide yok

Şunu bilmenizde fayda var, VDS yi aslında ben satmıyorum, forumda konusu olan [MENTION=7226]YilmazServers[/MENTION] isimli arkadaşımız ile bir çözüm ortaklığı anlaşmamız var, ben her hangi bir kar almadan kullanıcılarıma hizmet veriyorum. Kullanılan harddisk SSD olduğu için video işleme işlemleri çok fazla sıkıntı yaratmıyor, 2 saatlik videolar tabiiki bir süre zaman alabilir ama ortalama videoları ortalama sürelerde işleyip yükleyebilirsiniz. VDSlerde çok fazla ağırlaşma yaşanmadan başka bir sunucu üzerinden devam ediyoruz satışlara.

hocam her 30dk bi eşleşen, telif, ünlem, silme ve para kazanma kontrol gibi özellikler var mı ? varsa bu kaç kanalla sınırlı

Programda her ayar süresi size bırakılmıştır, 1 dakikadan başlamak kaydı ile ekli olan hesap sayınıza göre istediğiniz süre aralığında bahsettiğiniz özellikleri video ortası dahil olmak üzere kontrol edip gerekli işlemleri sizin görebileceğiniz bir şekilde uyguluyor.

Peki hocam 100 tane kanalim var diyelim bot ayni ip uzerinden yükleme yapiyor 1 inin para kazanması gittiği hepsine sicrar mi

yani ben spam yapıyorum ve açıkcası botun upload özelliğine ihtiyacım yok ama benim yaklasık 50 kanalım var ve her birinin telif durumuu kontrol ederken zorlanıyorum sizin botunuz bı 50 kanalı da 10dk da bir konrol edebiliyor mu ? ve 50 gibi bi sınır da yok ben ne kadar eklersem

Peki hocam 100 tane kanalim var diyelim bot ayni ip uzerinden yükleme yapiyor 1 inin para kazanması gittiği hepsine sicrar mi

Youtube kullanıyorsak hiç bir şey %100 kesin değildir ama 4-5 yıllık tecrübelerimle cevap verecek olursam Hayır.
Tabi özel durumlar yoksa, adsensenizde geçersiz tıklama, dikkat çekici aşırı yüksek rakamlar kazanma, ya da o adsenseye bağlı hesapların kontrolünü sağlayacak her hangi bir önemli neden yoksa diğer kanallar arada kaynamaya devam eder.

yani ben spam yapıyorum ve açıkcası botun upload özelliğine ihtiyacım yok ama benim yaklasık 50 kanalım var ve her birinin telif durumuu kontrol ederken zorlanıyorum sizin botunuz bı 50 kanalı da 10dk da bir konrol edebiliyor mu ? ve 50 gibi bi sınır da yok ben ne kadar eklersem

Programın hiç bir özelliğinde sınır kota yok, 1000'lerce kanal hesap ekleyebilirsiniz. Fakat şöyle bir problem var, kanalınız çok ise 1 dakika aralık vereceksiniz hesap geçişleri arasında, bu da 50. hesabınızın kontrolünün yaklaşık 1 saatlik gecikme olmasına sebep olacak, bunun için de çok fazla kanalı olan kullanıcılarımıza 20-25. hesap kontrol ederken 2. bir modül açarak bu süreyi yarıya indirmelerini öneriyoruz. Yani 1. modül 40. hesabı kontrol ederken, 2. modül 15. hesabı kontrol ederek devam eder.

hocam yani 50. kanılım 50dk bir mi konrol edilercek yoksa 50+10 dk da bir mi ? birde ikinci modulü ayriyetten mi satın almam gerekiyor ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri