YTPRO Profesyonel Bot

• Kullanıcı YTPRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Hocam sizinle bi gorusmem lazim coklu alim konusunda
Aciliyeti yuksek mesaj kutunuz dolu skypetan konusursak iyi olur

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

ilgili kişi buradaysa mesajımdan alıntı alarak cevap atarsa cık sevinir hocam simdi benim tek ihtiyacım oto telif ünlem ve eslesen kontrolu yapması bu botta kaç kanalı kontrol etme hakkımız var ?

gerçekten çok kapsamlı bir bot yazmışsınız elinize sağlık. sormak istediğim bir şey var, yorum / beğeni özelliğinden bahsetmişsiniz, bu tam olarak nasıl çalışıyor ? kendimiz gmail hesabı veriyoruz onlarla yorum / beğeni mi kasıyor ?

edit: http://ytpro.net/kullanim.aspx şurada alt kısımda anlatmışsınız şimdi fark ettim, botu kullanan tüm kullanıcılar arasında bir yorum / beğeni / gösterim networku oluşturuluyor yani yanlış anlamadıysam ?

Dönüş yapıldı.

hala çerçeve intro outro filan gelmedi mi
Malesef :)

Hocam sizinle bi gorusmem lazim coklu alim konusunda
Aciliyeti yuksek mesaj kutunuz dolu skypetan konusursak iyi olur

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Dönüş yapıldı.

ilgili kişi buradaysa mesajımdan alıntı alarak cevap atarsa cık sevinir hocam simdi benim tek ihtiyacım oto telif ünlem ve eslesen kontrolu yapması bu botta kaç kanalı kontrol etme hakkımız var ?
Sınır bulunmuyor, eşleşen, telifler her hesapta silinir, belirttiğiniz adrese mail gider. İhtar alırsanız ayrı bir uyarı maili gider.

gerçekten çok kapsamlı bir bot yazmışsınız elinize sağlık. sormak istediğim bir şey var, yorum / beğeni özelliğinden bahsetmişsiniz, bu tam olarak nasıl çalışıyor ? kendimiz gmail hesabı veriyoruz onlarla yorum / beğeni mi kasıyor ?

edit: Profesyonel Masaüstü YouTube Botu YTPRO Kullanım şurada alt kısımda anlatmışsınız şimdi fark ettim, botu kullanan tüm kullanıcılar arasında bir yorum / beğeni / gösterim networku oluşturuluyor yani yanlış anlamadıysam ?

Evet doğrudur, botla veya el ile yüklediğiniz videolarınızdan seçtiklerinizi YTPRO üzerinden istek sistemine gönderiyorsunuz, modülü kullananlar otomatik izleme (videoda gerekli şartlar uygun ise) yorum, beğeni yapıyor. Fakat şikayetçiyim bu konuda çok az kişi bu özelliği kullanıyor nedense, videolarını ifşa etmek istemiyorlar sanırım :) Bu özelliğin daha faydalı olabilmesi için çok daha fazla kullanıcı ve büyük bir havuz gerekli. Şu an çok yetersiz, videoların SEO'suna etki edecek kapasitede değil. İlerde daha iyi olacağını ümit ediyorum.

Çok güzel anlatmışsınız zaten ticaretin ilk kuralı ürünü iyi anlatabilmek sırf bir botum olmasına rağmen sizin botuda aldım suan

1 haftalık deneme için almıştım 6 aylık olarak uzattım işlevli bir bot hoşuma gitti hayırlı satışlar.

Çok güzel anlatmışsınız zaten ticaretin ilk kuralı ürünü iyi anlatabilmek sırf bir botum olmasına rağmen sizin botuda aldım suan
VDS gecikmesi için kusura bakmayın arkadaşlar kuruyorlar şu an yoğunluktan ötürü 1 saati geçebilir teslim süreniz.
Anlayışınız için teşekkürler.

Ben de deneme amaçlı 1 haftalık satın aldım. Kullandığım kadarıyla harika birşey bu :) Var mı bilmiyorum ama indirdiğim videoların başına ve sonuna intro eklemeyi bulamadım. :) Varsa nereden yapacağım bu işlemi, yoksa böyle bir özellik eklemeyi düşünüyor musunuz?

Ben de deneme amaçlı 1 haftalık satın aldım. Kullandığım kadarıyla harika birşey bu :) Var mı bilmiyorum ama indirdiğim videoların başına ve sonuna intro eklemeyi bulamadım. :) Varsa nereden yapacağım bu işlemi, yoksa böyle bir özellik eklemeyi düşünüyor musunuz?

YTPRO'da yeni bir indirme sistemi üzerinde çalışıyoruz, indirmeleri daha da hızlandırıp tam IDM mantığında videoyu partlara bölüm indirme şeklinde bir çalışmamız var, bu çalışmamızdan ötürü diğer özellikler biraz gecikti farkındayız. İnşallah önümüzdeki hafta dediğiniz özellikleri ekleyeceğiz.

hocam programı acar acmaz g65y hatası alıyorum tamam diyip devam ettikten sonra bilgilerimi giriyorum ve işlem, güncellestirilebilir sorgu kullanılmalıdır hatası alıyorum onada tamam diyorum ve aralıksız olarak sürekli uygulamanızda işlenmemiş özel durum olustu hatası alıyorum devam da desem cıkısta desem hata periyodik olarak 10-15sn de bi yenileniyor hata kodu 241 müş sonra zorunlu olarak bottan cıkıyorum

hocam programı acar acmaz g65y hatası alıyorum tamam diyip devam ettikten sonra bilgilerimi giriyorum ve işlem, güncellestirilebilir sorgu kullanılmalıdır hatası alıyorum onada tamam diyorum ve aralıksız olarak sürekli uygulamanızda işlenmemiş özel durum olustu hatası alıyorum devam da desem cıkısta desem hata periyodik olarak 10-15sn de bi yenileniyor hata kodu 241 müş sonra zorunlu olarak bottan cıkıyorum
Yönetici olarak çalıştırın sisteminizde UAC açık olduğundan bu hatayı alıyorsunuz. Gerekli açıklamalar web sitemizde ve kurulum dosyasında mevcut, forumda da daha önce paylaşıldı.
hata.jpg

hocam cok özürdilerim botu az önce satın aldım da hada tam arastıradım tekrar acıkladıgınız için teşekkür ederim

hocam ben birşey sormak istiyorum şimdi ben bot'a 5 tane kanal yükledim bunların otomatik olarak para kazanma telif kontrollerini yapmak icin oto para kazanma modülünü 1 kere acmam yetermi yoksa 5 kere mi acacagım birde hocam son olarak bu modüle kaçtane kanal ekleyebilirim ?

hocam ben birşey sormak istiyorum şimdi ben bot'a 5 tane kanal yükledim bunların otomatik olarak para kazanma telif kontrollerini yapmak icin oto para kazanma modülünü 1 kere acmam yetermi yoksa 5 kere mi acacagım birde hocam son olarak bu modüle kaçtane kanal ekleyebilirim ?

Programın hiç bir işlevinde sınır/limit yoktur. Tüm hesaplarınızı belirlediğiniz dakika aralıkları ile gezer, bir tane açmanız yeterlidir.

hocam modül otomatik olarak internet sayfası açıyor ona hiç dokunmuyoruz demi bot kendi kendine gereken kontrolleri yapıyor kac kanal olursa olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri