YTPRO Profesyonel Bot

• Kullanıcı YTPRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Yeni güncelleme yayınlandı.
Yeni indirme modülü eklendi.
Bilgisayardan video yükleme kısmında değişiklikler yapıldı.
Otomatik zapkolik çekim bölümü güncellendi.
Toplu video ekleme kısmına kategori seçimi eklendi.
Telif modülü telifli ID'leri artık toplu olarak mail ile gönderiyor.
Video işleme ekranı artık detayları sizinle paylaşıyor.
YTPRO ana ekranda hesap gösterim sistemi değiştirildi.
İzlenim modülünün bazı sistemlerde açılmama sorunu giderildi.
Genel düzeltmeler yapıldı.

hocam modülden telif kontrolü yapıyorum ard arda 4d3 hatası veriyor bi kanalım telif mi temiş ne olmuş anlamadım birde hangisi oldugunu nasıl anlayacagım ?

Muhtemelen telif modülünü program üzerinden çalıştırmadınız tıklayarak açtınız veya sisteminizde anlık bir sorun oluşmuş olabilir.

Hocam mesaj attım ben sadece vds ıstıyorum eger varsa alıcam 1gb ram 100gb ssd dısk ffıyat neyse satıyorsanız eger alıcam

[MENTION=4647]YTPRO[/MENTION] en son konuştuğumuzda SAS disk kullanıyorum demiştin SAS diskli vds'i SSD diye yazmadın değil mi ? Bildiğim kadarıyla SAS disk kullanıyorsun konuya SSD yazmak insanları yanıltmak olur. Eğer hala SAS kullanıyorsan konunu düzeltmeni rica ediyorum.

@YTPRO en son konuştuğumuzda SAS disk kullanıyorum demiştin SAS diskli vds'i SSD diye yazmadın değil mi ? Bildiğim kadarıyla SAS disk kullanıyorsun konuya SSD yazmak insanları yanıltmak olur. Eğer hala SAS kullanıyorsan konunu düzeltmeni rica ediyorum.

sas diskmi? ben ssd biliyordum yanı yole yazıyordu :(

@YTPRO en son konuştuğumuzda SAS disk kullanıyorum demiştin SAS diskli vds'i SSD diye yazmadın değil mi ? Bildiğim kadarıyla SAS disk kullanıyorsun konuya SSD yazmak insanları yanıltmak olur. Eğer hala SAS kullanıyorsan konunu düzeltmeni rica ediyorum.

SAS diskli E3 sunuculardan yaklaşık 40-50 adet verdik, onlar SAS idi bilgiler de SAS olarak yazıyordu web sitemizde sizinle de o tarihte görüşmüşüzdür.
O stoklar tükenince çözüm ortağımız olan YılmazServers ile anlaştık SSD diskli Intel® Xeon®
X5650
sunucular veriyoruz yaklaşık 15 gündür.
Son 15 gündür satın alan kullanıcılar X5650 SSD disk kullanıyor. Ortada bir yanıltma yok, YTPRO olarak VDS'den tek kuruş kar ettiğimiz de yok, kullanıcılarımıza hizmet amacı ile bu anlaşmayı yaptık, hatta zarar da ettiğimiz söyleyebilirim çünkü YTPRO fiyatı 9,90 TL, VDS ile birlikte alındığında 7,60 TL ye bot veriyorum.. Bu konunun bilinmesini isterim.
Maksadım zor şartlarda para kazanmaya çalışan kullanıcıların ucuz ve kaliteli hizmet alabilmesidir. Böyle bir şey düşünmeniz beni üzdü.

[MENTION=4647]YTPRO[/MENTION] kimsenin bu işten zarar görmemesi için sordum o şekildeyse bir sıkıntı yok hayırlı satışlar dilerim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri