Evet dokunmuyorsunuz otomatik geçiş yapıyor.hocam modül otomatik olarak internet sayfası açıyor ona hiç dokunmuyoruz demi bot kendi kendine gereken kontrolleri yapıyor kac kanal olursa olsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evet dokunmuyorsunuz otomatik geçiş yapıyor.hocam modül otomatik olarak internet sayfası açıyor ona hiç dokunmuyoruz demi bot kendi kendine gereken kontrolleri yapıyor kac kanal olursa olsun
Hayırvideonun önünden süre kesme filan gelmedi mi yine hocam![]()
Ayarlardan bir mail adresi girin, o maile gönderir program bilgiyi.hocam modülden telif kontrolü yapıyorum ard arda 4d3 hatası veriyor bi kanalım telif mi temiş ne olmuş anlamadım birde hangisi oldugunu nasıl anlayacagım ?
Ayarlardan bir mail adresi girin, o maile gönderir program bilgiyi.
@YTPRO en son konuştuğumuzda SAS disk kullanıyorum demiştin SAS diskli vds'i SSD diye yazmadın değil mi ? Bildiğim kadarıyla SAS disk kullanıyorsun konuya SSD yazmak insanları yanıltmak olur. Eğer hala SAS kullanıyorsan konunu düzeltmeni rica ediyorum.
@YTPRO en son konuştuğumuzda SAS disk kullanıyorum demiştin SAS diskli vds'i SSD diye yazmadın değil mi ? Bildiğim kadarıyla SAS disk kullanıyorsun konuya SSD yazmak insanları yanıltmak olur. Eğer hala SAS kullanıyorsan konunu düzeltmeni rica ediyorum.
Dönüş yapıldı.Hocam mesaj attım ben sadece vds ıstıyorum eger varsa alıcam 1gb ram 100gb ssd dısk ffıyat neyse satıyorsanız eger alıcam
Hocam 1 günlük deneme süresi istiyorum mümkünse
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.