YTPRO Profesyonel Bot

• Kullanıcı YTPRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
iyide o modüle gelmiyor videolar

Programda kategorili çalışmak için seçenek vardır.
Eklediğiniz videoların kategorisi örneğin News ise, yüklemek için ayarladığınız hesabın kategorisi Autos ise, doğal olarak yükleme modülünde görünmez.
Hesaplarım kısmından hesabınızı "Hepsini yükle" olarak ayarlayın, ya da hesabınız hangi kategoride ise videoları çekerken o kategoriyi seçin.
Bu sorunu yaşayan çok kullanıcımız var, en kısa zamanda video çekip videolu anlatım yapacağım.

Programda kategorili çalışmak için seçenek vardır.
Eklediğiniz videoların kategorisi örneğin News ise, yüklemek için ayarladığınız hesabın kategorisi Autos ise, doğal olarak yükleme modülünde görünmez.
Hesaplarım kısmından hesabınızı "Hepsini yükle" olarak ayarlayın, ya da hesabınız hangi kategoride ise videoları çekerken o kategoriyi seçin.
Bu sorunu yaşayan çok kullanıcımız var, en kısa zamanda video çekip videolu anlatım yapacağım.

aynen öyleymiş hocam teşekkürler

Hocam ben botu deneme asamasindayim videolari kirpma ve renk degustirme yaptiriyorum bir yerde kilitleniyor bot bir turlu asamadim sorunu 10 kere dendim sonuc ayni

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam ben botu deneme asamasindayim videolari kirpma ve renk degustirme yaptiriyorum bir yerde kilitleniyor bot bir turlu asamadim sorunu 10 kere dendim sonuc ayni

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba, bu işlemler FFMPEG ile yapılıyor ve bot ile alakası yok, bot sadece başlat komutu veriyor, özellikle VDS üzerinde 1 GB ramlı sunucuda bu işlemleri yapmaya çalışanlar zaman zaman yavaşlama sorunu yaşıyorlar, size saçma gelebilir ama naçizane olarak size bir öneride bulunayım, video işleme işlemlerini ünlemden kaçırmak için yapıyorsanız yapmayın, ben kullanılmasını önermiyorum, onun yerine 100 video fazla atın gerekirse 50 video ünleme düşsün problem değil, geri kalan 50 videoda dolar yanacaktır, işleme süresi kadar sürmez bu işlem. Bu önerim spam çalışanlar için geçerli tabi, özgün çalışıyorsanız o başka.
Ayrıca dediğiniz problemi araştıralım, 2 gün önce çıkardığımız güncellemede işleme işlemlerinde çok detaylı bilgiler gösteriliyor, pek fazla test etme imkanım olmamıştı o kısmı yeni olduğundan ötürü.
Teşekkürler.

Bomba gibi bir özellik eklenmiştir, artık YTPRO'ya ekli tüm hesaplarınız 8 dk aralıklar ile kontrol ediliyor, hesaplarınızdan kapanan olursa size SMS ve email atılıyor.

SMS özelliğinden faydalanabilmeniz için numaranızın sistemde 05XXXXXXXXX şeklinde olması gerekmektedir.

Bomba gibi bir özellik eklenmiştir, artık YTPRO'ya ekli tüm hesaplarınız 8 dk aralıklar ile kontrol ediliyor, hesaplarınızdan kapanan olursa size SMS ve email atılıyor.

SMS özelliğinden faydalanabilmeniz için numaranızın sistemde 05XXXXXXXXX şeklinde olması gerekmektedir.

Bu sistemi ayrı olarak satmayı düşünüyormusunuz ?
Sadece kanal kontrol - Tel mesaj.

[MENTION=4647]YTPRO[/MENTION] Botu almayı düşünüyorum da çoğu arkadaş botu kullanmakta sorun yaşıyor. Botun kullanımı ile ilgili video çekseniz çok makbule geçecektir.

Hocam özgünleştirme nasıl yapılıyor ?

YTPRO Özgünleştirme sistemi şu şekilde çalışıyor.

Örneğin eklediğiniz 2 kanal var isimleri A ve B kategorileri ise Comedy, Autos

A kanalınızı seçiyorsunuz Ayarlardan sadece bir defa açıklama başı sonu özgünleştirme ayarlarına SEO cümleleri-etiketleri giriyorsunuz.

Örnek: Best fail fail compilation of the week fail compilation of the week funny fails funny fails November 2013 funniest fails November 2013 funniest fails of the week fails compilation monthly fails weekly fails new fails videos brand new fails videos win fail compilations 2013 best fails of the week best fails compilation best fails compilation November 2014 hilarious videos funny videos youtube funny videos youtube fail videos fails compilation - youtube fails compilation youtube best fails fail pics fail pictures2014, new fail, more fail, fail daily.

B kanalınız için arabalarla ilgili özgünleştirme yapıyorsunuz bir defa.

Örnek: Other Tags: Car Crash Compilation 2014 Car Crash Compilation 2014 Car accident compilation 2014 monthly Car Crash Car accident compilation 2014 Car Crash Compilation 2014 Part 2 truck crash compilation 2014 monthly Car Crash 2014 monthly Car Crash accident 2014 mw failure Epic Fail Lol Owned Noob Ownage Hilarious Funny Videos Monthly Winners Monthly Wins Car Crashes FAIL Compilation 2014 Best Car Crashes of the Week 2014 DECEMBER JANUARY FEBRUARY MARCH APRIL FAIL WIN Car CRASH COMPILATION 2014

Bu ayarların yanı sıra başlığı açıklamaya istediğiniz kadar yazdırabilirsiniz.
Başlıkları bölüp kelimeleri etiket yaptırabilirsiniz.
Ekstra etiket ekleyebilirsiniz.
Başlık başına ve sonuna kelime ekleyebilirsiniz.
İsterseniz kanaldaki açıklamayı çektirmez kendi açıklamanızı girdirebilirsiniz.

Bu ayarlar sadece bir defa yapılır, sonra 1000'lerce videoya otomatik eklenir. Her defasında özgünleştir demenize gerek yoktur ve toplu olarak tüm kanallara da uygulanabilir.
Kısacası YTPRO'nun özgünleştirmesi çorba gibi değil, Profesyonel SEO'lu çalışır. İzlenmelere çok etkisi vardır.

Bot ihtiyacim yok yüzden Bot boş boş duracak :(

Boş boş durmaz İndirme Yükleme yapmasanız bile Elle ya da başka botla yüklediğiniz videoları program üzerinden izlenme-beğeni şeklinde resimleri ile beraber takip etme imkanınız var, o videoları yin YTPRO üzerinden başlık, etiket, açıklama güncelleme imkanınız var, izlenme oranları düşük olanları silme imkanınız var. Telif ihtar kontrolü yapma şansınız var, yine bildiğiniz gibi kapanan hesaplardan haberdan olma şansınız var. Almayı düşünen arkadaşlar için yazdım sizin ihtiyacınız yoksa dikkate almayın :)

bir haftalık aldım
ancak giriş yapma konusunda sıkıntım var online destekte çıkış yaptınız skype falan ekledim açık değil misiniz hocam

Botu yükledim ancak açarken hata verdi hata kodu g65y şeklinde gibi ardından açtı bu seferde kanal eklerken eklemedi hata verdi sorun ne acaba ? Deneme amaçlı arkadaşımın id ve şifresini aldım serverimdan giriyordum

Botu yükledim ancak açarken hata verdi hata kodu g65y şeklinde gibi ardından açtı bu seferde kanal eklerken eklemedi hata verdi sorun ne acaba ? Deneme amaçlı arkadaşımın id ve şifresini aldım serverimdan giriyordum

kanalını vds de aç ondan sonra hesap ekle de tekrar dene olması lazım.

Yönetici olarak çalıştırın programı, UAC aktif PC'lerde hiç bir işlem yapamazsınız yönetici izni olmadan, her şeye hata alırsınız.

hata.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri