YTPRO ile yükleme videosu konuya eklenmiştir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ödeme bildiriminiz ulaştı, dönüş yapıldı.3 aylık ücreti bankadan havale ettim. iletişime geçerseniz sevinirim.
En kısa zamanda.Hocam kaynakları otomatik çekmeyi bota ekleyecek misiniz?
1 aylık alımlarda 7 gün sorgusuz kesintisiz, iadeniz bulunuyor, deneme süresi veremiyoruz.Hocam deneme alabiliyormuyuz?
2 günlük deneme versenden de denesem beğenirsem alsam param yok çünkü bide parayı buna yatırırsam ice parasız kalacam kaç aydır bi fere tutmadım youtubede
9 aydır uğraşıyorum 150tl kazandım onu çekemiyorum
aynı anda hem indirme hepde yükleme yapabiliyormuyuz
birde ben bir kanal çekiyorum mesela yarısını sıraya koydu durdurdum o kanalı yarın devam etmek istiyorum o kanalı çekerken hepsini bidaha çekermi yoksa kaldıgı yerdenmi çeker
mrb hocam indirdigim videolar yükleme sayfasında çıkmıyor neden acaba ...
Arkadaşlar olabilecek ihtimalleri yazmış probleminiz çözülmüştür herhalde.mrb hocam indirdigim videolar yükleme sayfasında çıkmıyor neden acaba ...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.