YTPRO Profesyonel Bot

• Kullanıcı YTPRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Hocam kaynakları otomatik çekmeyi bota ekleyecek misiniz?

2 günlük deneme versenden de denesem beğenirsem alsam param yok çünkü bide parayı buna yatırırsam ice parasız kalacam kaç aydır bi fere tutmadım youtubede

9 aydır uğraşıyorum 150tl kazandım onu çekemiyorum

İlk mesajım buraya olsun. Youtube kazanç işine yeni başladım ve ilk yatırımımda YTPro+VDS almak oldu. Her şeyden gayet memnunum ve bana kalırsa gayet iyi bir bot. Bir çok konuda Hamza Bey yardımcı oldu, yardımcı olmaya da devam ediyor Allah razı olsun. Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Saygılar.

2 günlük deneme versenden de denesem beğenirsem alsam param yok çünkü bide parayı buna yatırırsam ice parasız kalacam kaç aydır bi fere tutmadım youtubede

9 aydır uğraşıyorum 150tl kazandım onu çekemiyorum

Web sitemizden üyelik alın buradan ya da destekden maili yazın yardımcı olalım.

mrb hocam dün botumu degiştiriyim dedim denemelik ytpro aldım ama proda sıkıntımı var ne var anlamadım kanal kopyada diyorum sıraya koyuyor indir diyorum indirirken yarısından cogunu siliyor sıradan kaldırıyor ndn acaba videolarda 30 saniyeden kısa

Listeden kaldırdığı videoları tekrar indirmeyi dener sürekli listeyi yeniler videolarda sorun olabilir, gizlenmiştir silinmiştir vs.

aynı anda hem indirme hepde yükleme yapabiliyormuyuz
birde ben bir kanal çekiyorum mesela yarısını sıraya koydu durdurdum o kanalı yarın devam etmek istiyorum o kanalı çekerken hepsini bidaha çekermi yoksa kaldıgı yerdenmi çeker

fiyatına göre gayet harika arkadaşlar
bir aylık 9.90 ödüyorsunuz..verin geceden insin sabaha hepsi :)
şiddetle öneriyorum

aynı anda hem indirme hepde yükleme yapabiliyormuyuz
birde ben bir kanal çekiyorum mesela yarısını sıraya koydu durdurdum o kanalı yarın devam etmek istiyorum o kanalı çekerken hepsini bidaha çekermi yoksa kaldıgı yerdenmi çeker

Aynı anda yapabilirsiniz videoda gösteriliyor. Kopyalamayı durdurursanız devam etmez kaldığı yerden fakat kopyaladığınız kanala yeni düşen videoları otomatik çekmeye devam eder.

mrb hocam indirdigim videolar yükleme sayfasında çıkmıyor neden acaba ...

mrb hocam indirdigim videolar yükleme sayfasında çıkmıyor neden acaba ...

ayarlar kısmında limitler var 10 gb olması lazım orda sınır..sen 10 gb den fazla indirmişsem orda yazan rakam değerinde siliyor..oraya girip sınırı yükselt..şimdilik maks 20 yapılıyormuş..silmeyi de 500 yap
bi de o indirdiklerin klasöre atılıyor bi bak eğer oradaysa bilgisayardan yükle seçeneği var videolar bölümünde.oraya gir.bilgisayardaki o belgeden hepsini geç oraya at.sonra yükleme listeme ekleye bas.çıkacaktır yükleme modülünde.

arkadaşın dediğine ilave olarak hesabının kategorisini yanlış ayarladıysanda gelmez hepsini yükle olarak ayarla görünür listende

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri