YTPRO Profesyonel Bot

• Kullanıcı YTPRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Hocam bot hakkında bir kaç sorum olucak günlük kaç video yükleyebiliyor?Birde 1 saat yada yarım saat bot hakkında bir fikir edinmek açısından test edebilirmiyiz.
Teşekkürler...

Test etmek isteyenler özelden ya da destekten yazsın 1 günlük verelim. Kafanıza takılan soruları buradan ya da destekten sorabilirsiniz.

Test etmek isteyenler özelden ya da destekten yazsın 1 günlük verelim. Kafanıza takılan soruları buradan ya da destekten sorabilirsiniz.
hocam merhaba. botunuzda 1 gblık videoları çerçeve ekleme renk karartma ve süre kesme gibi işlemler yapılarak yükleme imkanı varmıdır? eğer varsa bunu toplu olarak yaptırma imkanı varmıdır teşekkürler. pek inceleyemedim konunuzu sorma gereği duydum çünkü sadece botu bu amaçlı arıyorum çünkü.. ve sanırım o videoları kendi pcmizden ve internetimizden kullanarak hallediyor değil mi?

hocam merhaba. botunuzda 1 gblık videoları çerçeve ekleme renk karartma ve süre kesme gibi işlemler yapılarak yükleme imkanı varmıdır? eğer varsa bunu toplu olarak yaptırma imkanı varmıdır teşekkürler. pek inceleyemedim konunuzu sorma gereği duydum çünkü sadece botu bu amaçlı arıyorum çünkü.. ve sanırım o videoları kendi pcmizden ve internetimizden kullanarak hallediyor değil mi?

Şu an video işleme işlemlerinde aktif olan özellikler
renkler ile oynama.
renk.png

Logo ekleme
logo.png

Kırpma
kirpma.png

1 defa yaparsınız bu ayarları indirme menüsünde toplu seçersiniz otomatik uygulanır, listeyi video işleme menüsünden takip edersiniz.

Ayrıca ses kısma işlemi bulunmaktadır dediğiniz gibi kendi internetinizi kullanır, hızlı işlem yapmak için VDS şarttır, diğer türlü TTNET'in, Superonline'ın, Uydunet'in hızına talim etmek zorundasınız.

hocam bu sizin ayarlarınızmı ünlem için bunu kullanabilirmiyiz
renk.png

1 aylık vds + bot alınmıştır sipariş hazırlanıyor teşekküler ilginizden ötürü

Sipariş teslim alındı teşekkürler ytpro cok saolsn :)

botu bugün aldım İlk defa Masaüstü botu kullanıyordum Bukadar İyi olcağını tahmin bile etmemiştim Cok saolsn hocam ve destekden ilginden dolayı teşekkürler İnş calısmaya devam Vds yükleme hızıda gayet güzel

[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] hocam merhaba.. bende 1 günlük deneme sürümü alabilir miyim akşam bende deneyeyim :) uzun ve yüksek MB dosyalarla uğraşıyorum faydasını görürsem daimi çalışırım..

[MENTION=12333]YTPRO[/MENTION] hocam merhaba.. bende 1 günlük deneme sürümü alabilir miyim akşam bende deneyeyim :) uzun ve yüksek MB dosyalarla uğraşıyorum faydasını görürsem daimi çalışırım..

Web sitemizden üyelik alın destekden ya da özelden maili yazın açayım test sürenizi.

bot satın alınmıştır on numara programmış gerçekten.. uzun video çalışanlar için gördüğümün en iyisi.. teşekkürler

Tüm botları denedim ama hiçbiri kanal takibinde bu kadar hızlı değildi. Gerçekten çok memnum kaldım üstelik 3de1 fiyatına. En iyi masaüstü botu budur gerisi hikaye.

Bot aldığımdan beri sorunlarım var yükleme kesiyor hata veriyor bugünde 3 5 video indiriyor indirmeyi kesiyor çözerseniz bu sorunu 2 gün oldu alalı ama stabil kullanmak nasip olmadı

Bot aldığımdan beri sorunlarım var yükleme kesiyor hata veriyor bugünde 3 5 video indiriyor indirmeyi kesiyor çözerseniz bu sorunu 2 gün oldu alalı ama stabil kullanmak nasip olmadı

Valla arkadaşlar bot güzel de dünden beri video yüklemede sıkıntı çekiyorum.
Yükleme modülüne eklenen videoalr bir türlü yüklenmiyor. 2 kb kala takılıyor sonra diğer videoyu yüklemeye geçiyor. O şekilde devamlı modüldeki videoalrı yüklemeye çalışıyor. :(

Valla arkadaşlar bot güzel de dünden beri video yüklemede sıkıntı çekiyorum.
Yükleme modülüne eklenen videoalr bir türlü yüklenmiyor. 2 kb kala takılıyor sonra diğer videoyu yüklemeye geçiyor. O şekilde devamlı modüldeki videoalrı yüklemeye çalışıyor. :(

Bende aynı problemi yaşıyorum.

Sikintili aynen 2 gun oldu bende alali botu randimanli kullnamadk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri